משהו מציק...

CharmedRulez

New member
משהו מציק...

אוקיי אז ככה, כבר משהו כמו 8 שנים שאני קורא הארי פוטר (מהספר הראשון אי שם ב1999-98) ודבר אחד ממש מציק לי. הרי הארי במקרה גדל בבית של מוגלגים, אז הוא הלך לבית ספר ולמד לכתוב לקרוא וכו'... וככה גם הרמיוני... אבל מה עושים אנשים שכל משפחתם קוסמים? הם הולכים למיני-הוגוורטס? לגן של הוגוורטס? ומה ההורים עושים איתם? כל היום הם תקועים בבית עם הילדים? זה לא הגיוני... ואיך הם לומדים לכתוב ולקרוא? הרי הם לא לומדים לקרוא או לכתוב או כלום. כל השיעורים שלהם הם קסומים... בגיל 11-12 אני יכול להניח שלילדים יש כמה שגיאות כתיב... מה אתם אומרים?

Shaby Sababy

New member
אני אומר

שבא לי חסה עם הרבה מיץ לימון ומלח
|מלקקאתהשפתיים|

rds15

New member
רולינג ענתה על זה.

יש הורים ששולחים את הילדים שלהם לבתי ספר מוגלגים עד גיל 11, כמו הארי והרמיוני, ויש הורים שמלמדים את הילדים שלהם בבית, כמו משפחת מאלפוי ומשפחת וויזלי.

חשבתי על זה

מזמן זה לא כזה ביג דיל יכול להיות גם שהם שלחו אותם לגן של קוסמים כזה.... שלומדים לקרוא והכל.. אגב מישו יודע מה עושים בכשפומתיקה?

מתמטיקה או מטמתיקה , בכל מקרה

אני קורא לזה חשבון , ואני עוד בכיתה י'...
|בושה|

רולינג הגיבה על זה.

היא אמרה שהקוסמים שולחים את ילדיהם לביה"ס מוגלגי ללמוד אותיות וקצת מה שאנחנו לומדים בכיתה א' עד ג' ככה, אבל משפחת וויזלי [ספיציפית] לימדה את בניה בבית ולא שלחה אותם לביה"ס מוגלגי...

rds15

New member
המ, לא מדוייק.

היא לא מדברת על הוויזלים באופן פרטי, היא נותנת אותם כדוגמא למשפחה שלימדה את הילדים שלה בבית. סביר להניח שגם משפחות כמו משפחת מאלפוי ומשפחת בלק לא שלחו את הילדים שלהם לבית ספר מוגלגי, אלא רק משפחות של "חצויי דם", או ילדי מוגלגים.

למעלה