משהו מצחיק

משהו מצחיק

בתור צופה נלהב גם של "חוק וסדר"(אני מנהל את הפורום של התוכנית) וגם של "CSI"(כל הסדרות), לא יכולתי להתעלם מהתוכנית שהייתה, "סטודיו למשחק עם חוק-וסדר". ובתוכנית אירחו את דיק וולף-יוצר ומפיק הסידרה("חוק-וסדר"), כריס נורת'-בלש מייק לואגן, אפיתה אספסון-מפקחת אניטה וון-בורן. ולי יש רק שאלה אחת. איזה מוזיקת פתיחה שונא דיק וולף(יוצר הסידרה): 1)CSI. 2)ER. 3)24. נראה אותכם.

יואו חח זה היום היה הסטודיו!!אני

לא מאמינה ששכחתי
מזל שיש שידור חוזר

FeLL67

New member
ל24 יש מוזיקת פתיחה בכלל?../images/Emo3.gif

או שרק מקור ההורדה שלי קקה-.- בכל מקרה של CSI~! אני שונאת את המנגינות פתיחה XD

FeLL67

New member
חחח, גם לי הייתה תקופה מטורפת

של חרישה עליו
בכל מקרה הדבר המנגינה היחידה שלא נמאסת עליי זאת האחת של תיקים כך שזה לא מפליא במיוחד. הכי מעצבנת [כמו הסדרהP:] זאת המנגינת פתיחה של מיאמי הצרחה המציקה הזאת X_X

חחחח אני מתה על של מיאמי!../images/Emo6.gifאבל

תיקים?XD אני כל הזמן מעבירה כי שאמא שלי שומעת את זה היא יודעת שאני רואה וזה די מביך כי תמיד שהיא נכנסת אז היא כזה:"עוד פעם היא?" חחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח

למה מביך אבל? אני תמיד רואה תיקים וכמעט כל סדרה כשאין אף אחד בבית, או כשאמא יושנת, שונא שמפריעים לי באמצע ומנתקים אותי ממה שקורה שם ואף פעם לא העברתי את הפתיח של תיקים, זה מאין פולחן כזה P: וגם בסוף, לפני שמופיעם הקרדיטס יש את השם של כריס ועוד מישהו, אז יש עדיין איזו מנגינה מדהימה כזאת מסוף כל פרק למשך כמה שניות, אז גם אני לא מעביר את זה אף פעם, המנגינות ששמים שם הן ברוב המקרים תורמות לאווירה של הפרק אז אני אף פעם לא מעביר, מחכה שזה ייגמר ותתחיל המנגינה של תיקים ורק אז אפשר P:

CapitanSparrow

New member
מה לא מציק במיאמי? ../images/Emo3.gif

סתם סתם. אני מתה על השיר פתיחה של ניו יוווווווורק.
הוא ממש יפה. אמ, השיר של מיאמי דווקא סבבה, אבל הוא כ"כ ארוך, שמעתי אותו רק פעם אחת בכל בחיי נראה לי. והשיר של ווגאס, בהתחלה חשבתי שזה שיר מטומטם, אבל ששמעתי את כל השיר דווקא התחלתי לחבב אותו.

נכון ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

כל הכבוד, ניחוש מדויק.
. ישר כוח.

למעלה