טוב זה לא *כזה* מצחיק
י יפעת לאב מירי New member 25/2/06 #21 משהו יותר מצחיק..../images/Emo26.gif מישהו יודע איך אומרים בערבית סמרטוט
י יפעת לאב מירי New member 25/2/06 #24 מירב את רוצה אולי להגיד../images/Emo198.gif../images/Emo35.gif
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 25/2/06 #26 שרמוטה!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעניין מאיפה אני יודעת איזה שם מצאו לזה בעצם כשאתם קוראים למישהי שרמוטה אתם קוראים לה סמרטוט חחחחחחח
שרמוטה!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעניין מאיפה אני יודעת איזה שם מצאו לזה בעצם כשאתם קוראים למישהי שרמוטה אתם קוראים לה סמרטוט חחחחחחח
י יפעת לאב מירי New member 25/2/06 #27 חחחחחחחחח את ממש תלמידה למופת מעניין מי אמר לך ואממ כן שרמוטה זה סמרטוט
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 25/2/06 #31 ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gifמופת../images/Emo123.gif
נ נועה לאב מירי מסיקה New member 25/2/06 #29 LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif חחחחחחחחחחחחחחחח
E EVGIRL New member 25/2/06 #30 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת???????????????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סמרטוט בערבית זה שרמוטהה???חחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת???????????????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סמרטוט בערבית זה שרמוטהה???חחחחחחחחחחחחחחח
י יפעת לאב מירי New member 25/2/06 #32 חחח אכן../images/Emo6.gif את יודעת ערבית../images/Emo35.gif אם כן סתכלי בתמונה ששמתי חח זה מתוך המילון
חחח אכן../images/Emo6.gif את יודעת ערבית../images/Emo35.gif אם כן סתכלי בתמונה ששמתי חח זה מתוך המילון
E EVGIRL New member 25/2/06 #34 חחחח אני יודעת חלקית!../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח גאדד זה כולכךךך מצחיקק!!
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 25/2/06 #25 חחחח גם אמא שלי הייתה שרה "ילדה שלנו תמר" כדי לעצבן אותי דווקא חחחחחח