משהו מצחיק שקרה לי

EshedI

New member
משהו מצחיק שקרה לי

חחח זה היה כזה טוב אני אתחיל מההתחלה השיטה שלי לזכור בדיקת מציאות היא לכוון את שעון היד שיצפצף כל 20 דקות וכל פעם שהוא מצפצף, ללחוץ על הכפתור ולכבות וככה כשאני אשמע את זה בחלום (אני מכוון את זה ל-6 שעות כשאני ישן) אני אלחץ על הכפתור וכלום לא יקרה ו... חצלול!! אז מה שקרה זה ככה חבר שלי גם רצה לנסות ומשום מה הוא החליט לנסות את השיטה שלי! אז הלכנו ככה ברחוב עם כמה אנשים ופתאום אני שומע את השעון שלי מצפצף אני בא לכבות, אבל לא קורה כלום!! אני כבר מתכונן לעוף (לא עשיתי שום תנועה, אבל עשיתי מן כזה "WOW!!") ופתאום אני קולט אותו מכבה את הצפצוף אצלו כמעט היתה לי מזה פאדיחה

SnaX

New member
איך מכוונים את השעון לצפצף כל 20 דק

????? איזה שעון יש לך?

LucidGuess

New member
אני חושב שאני יודע...

יש שעונים שאתה יכול לכוון את הסטופר שלהם ליספור אחורה מהזמן שכיוונת , וכשהוא מגיע ל - 0 הוא מתחיל לצפצף. אז נראה לי שהוא כיוון לכל 20 דקות וכשזה מגיע ל - 0 זה מצפצף והוא מפעיל את זה שוב... חוץ מזה בכל שעון יד דיגיטלי יש שעון מעורר, אתה יכול באופן ידני לכוון שזה יצפצף בעוד 20 דקות מעכשיו, וכשזה מצפצף לכוון שוב לעוד 20 דקות... Lucid

KEiN

New member
כשאני קם מהשעון

אני צריך להעיר את עצמי?? ולהעשות בדיקות מציאות?? כמה זמן צריך להישאר ער בין צפצוף לצפצוף??

LucidGuess

New member
לא הבנת לא הבנת...

במשך היום כשהוא ער הוא מכוון את שעון היד שלו לצפצף כל 20 דקות, בכל פעם שהשעון מצפצף הוא מסתכל טוב טוב סביבו ועושה בדיקת מציאות ( בודק אם אולי הוא חולם ) כלומר הוא יוצר לעצמו הרגל לעשות בדיקת מציאות בכל פעם שהוא שומע את הציפצוף של שעון היד. ואז בלילה לפני שהוא הולך לישון הוא מכוון שוב שעון היד שלו שיתחיל לצפצף נגיד 10 דקות לפני שהוא צריך באמת להתעורר ( עם שעון מעורר שמצלצל חזק ) ואז כששעון היד שלו יצפצף הוא ישמע אותו תוך כדי החלום ויעשה בדיקת מציאות ויבין שהוא חולם. ואחרי 10 דקות השעון ( הגדול, לא שעון היד ) המעורר יעיר אותו ואם היה לו חלום צלול הוא יזכור אותו כנראה מצויין... ברור? Lucid

LucidGuess

New member
האא גדול!! ../images/Emo6.gif

איזה קטעים רצים כאן בפורום בזמן האחרון!
נכון נׁעה? Lucid

למעלה