משהו מצחיק לבוקר

משהו מצחיק לבוקר

הטקסט הבא שודר והוקלט באוקטובר 1995 בין ספינה של ה US Navy ששהו באיזור חופי אנגליה, לבין הבריטים : בריטים: בבקשה תסיטו את מסלולכם 15 מעלות דרומה כדי למנוע התנגשות. אמריקנים: ממליצים שאתם תסיטו את מסלולכם 15 מעלות צפונה, למניעת התנגשות. בריטים: שלילי. אתם חייבים לשנות את מסלולכם 15 מעלות דרומה כדי למנוע התנגשות. אמריקנים: מדבר הקפטן של ספינת הצי האמריקאי. אני אומר שוב - תסיטו את מסלולכם. בריטים: שלילי. אני אומר שוב - אתם חייבם להסיט את מסלולכם. אמריקנים: כאן נושאת המטוסים האטלנטי. USS LINCOLN - הספינה השנייה בגודלה בצי האמריקאי אנחנו מלווים ב- 3 משחתות, ומספר עצום של ספינות מלחמה. תשנו את כיוונכם 15 מעלות צפונה, או שננקוט באמצעים המתאימים להבטחת בטחונה של ספינה זו. בריטים: אנחנו מגדלור....

sahr12

New member
אה.את מתחילה עם בדיחות??

בקצה הבר יושב מובטל ענק אחד ושותה כמה בירות. נמוך אחד, לבוש יפה שניכר עליו שהוא הומו בא ומתיישב על ידו. אחרי שלוש ארבע בירות תופש ההומו אומץ, מתכופף לכיוון המובטל ושואל: "בא לך שאני אעשה עבודה טובה על הקטן שלך?" המובטל שומע את זה, מזנק בטירוף על ההומו, מפיל אותו מהכסא, בועט בו ונותן לו מכות רצח כשהוא דוחף אותו החוצה. בחוץ הוא משאיר אותו חבול ופצוע ונכנס בחזרה לבר. הברמן מוזג לו במהירות עוד בירה ושואל אותו: "מה זה היה? בחיים שלי לא ראיתי אותך מגיב כך. מה הוא אמר לך??" "אין לי מושג", ענה לו המובטל. "משהו על עבודה"

אפרופו ברמן...

(ואפרופו בדיחות עם זקן ארוך...) גבר אחד נכנס לבר ומבקש מהברמן 7 כוסיות וויסקי. הוא מסדר אותן בשורה ושותה אותן אחת אחרי השניה. שואל אותו הברמן: "מה האירוע ?" עונה האיש: "היום פעם ראשונה קיימתי יחסים אוראליים עם אישה". עונה הברמן: "איזה יופי - קבל עוד כוס על חשבוני". עונה האיש: "אין צורך, אם 7 כוסיות וויסקי לא הוציאו לי את הטעם, אז השמינית גם לא תעזור..."

sahr12

New member
ככה אומרים בקר טוב?????

נכנסת פולנייה לרופא ואומרת.......בעלי מציק לי ביחסי מין...... איך הוא מציק שואל הרופא??????? הוא נאנח,וגונח,וצועק בקולי קולות.....אומרת האישה.... נו????????אדרבא אומר הרופא.....איפה את רואה פה בעייה????? הוא מפריע לי לישון!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחח בקר אור אחי החיוור....

ככה אומרים בוקר טוב ?????

מה עם
?

למעלה