משהו מצחיק בטירוף

shimonchik

New member
משהו מצחיק בטירוף

המצאתי שיר על הארי פוטר ע"פ השיר לגעת באושר, אני כותב בית ראשון, מישהו אחר ימשיך וכן הלאה: גם עם צו היפה וגם עם כל ויליה הארי מרגיש שליבו מלבלב הוא פשוט קוסם שעף לרקיע כשהוא על המטאטא הוא במקום אחר אני רוצה ללמוד בהוגוורטס אני גר אצל מוגלגים אבל הדרסלים אותי שונאים ומסיריוס הם מפחדים!! לגעת בקסם אני בהוגוורטס עם כל הילדים לגעת בקסם כך כולם נהנים!! מי שקורא את זה שיוסיף בית כתגובה ושיגיד את דעתו!!

S.Riddle

New member
אה.....

אני לא טובה בלכתוב כאלה דברים.... אז נראה לי שאני אוותר.... אבל ממש יפה! פסיכודלי למדי!

shimonchik

New member
טוב, אזזז...

אם אף אחד לא הצליח תוך 5 דקות למצוא המשך לשיר אז כדי לשמור על הרצף אני חושב שאכתוב שיר על הארי פוטר ע"פ השיר "טורין טורין" מקטנטנות: מידת הקסם בעולמך השם הדקות והשניות שלוקח לך לעשות קסם ככל שיותר תכשף תחייה אצ´יו- טורין טורין קסם זימון- טורין טורין לומוס-טורין טורין הדלקת אור-טורין טורין זה סאטירה על השירים של קטנטנות, אני לא זוכר את כל המילים אבל זה הרעיון העיקרי, מצחיק, נכון? משימעונצ´יק!!

S.tal

New member
נחמד...

אבל אני אוותר..., ביחוד שהשיר מבוסס על לגעת באושר...!!!!!! בושה.... אז אני אוותר ולא אמשיך......, וגם בגלל שאני לא יודעת לכתוב כאלו דברים... טל, t@l

shimonchik

New member
זו סאטירה ולכן

אני כותב שירים כאלו, זה לא אומר שאני אוהב לגעת באושר או קטנטנות, אני פשוט צוחק עליהם!!

S.tal

New member
הבנתי את זה....

אבל רק אמרתי שאני לא רוצה שום קשר ללגעת באושר... ולא משנה באיזה מובן..., אם צוחקים על זה או לא..., ובלה בלה בלה (אני כותבת בלה בלה בלה יותר מידי בזמן האחרון!...) טל, t@l

S.tal

New member
ואני גם לא....

רוצה שום קשר לקטנטנות..., אפילו עצם המחשבה לחשוב על קטנטנות , מפחידה אותי..... ברררר..... טל, t@l

shimonchik

New member
עוד יותר מצחיק

אני מצטער שאני מגיב לעצמי אבל רציתי להוסיף משהו לדיון ולא לפתוח דיון חדש ואני האחרון שדיברתי. עכשיו הדבר ה-מצחיק ב-ה´ הידיעה. שיר על הארי פוטר ע"פ השיר מהאורוייזיון "אין דבר", אני לא יודע את כל המילים לכן אני מתחיל מהאמצע: אם ההארי הזה התקבל לטורניר כולם יכולים, כך כולם אומרים. הוא מנצח ועולה בכל המשימות למרות שהוא רק בן ארבע עשרה! אין דבר, אין דבר, אין דבר!! אם יש לכם רעיונות נוספים לשירים אז תכתבו אותם! משימעונצ´יק!!!

Skiter

New member
שי לי משהו יותר טוב

לפי המנגינה של לגעת באושר: בהוגוורטס הטוב או אצל הדרסלים שמסריח.. אמל רון במחילה ואצל סיריוס במערה בכל מקום שהוא מתחת לרקיע הארי יוודע תמיד כילד הפלא... נה נה נה נה נה ולפי שהארי הרגיש הוא קיבל מכתב מהוגוורטס הוא היה לרגע פותר חלומות שנים דאדלי היכה אותו ועכשיו האגריד חיזר אותו נה נה נה נהנה הארי רוצה לחזור לבית ספר לא לראות את דאדלי יותר אך החופש זז לאט ולהארי קשה מעט לגעת בהאר אני רוצה אך איני לא יכול לגעת בהארי להיות בחלום הגדוללל נה נה נה נה נה שמישהו אחר ימשיך לפי סיפור חייו של הארי

למעלה