משהו מפחיד

משהו מפחיד

מפחיד לראות איך ממשלת סין מתעללת באנשים העוסקים בסוג מסוים של מדיטציה. זה אמנם לא סוג המדיטציה שאני מכירה, אבל בודאי דורש התייחסות של כולנו. http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/069/116.html

אינקה

New member
מנצלים את הנאיביות שלך

לא טרחתי לפתוח את קישור שלך, אבל אני משער שמדובר באותו סיפור צדקני של יחסי ציבור אינסופיים לכת מסוכנת. מתוך נסיון אישי עם כת הפאלון דאפא - כל מילה של הסינים נכונה והיה צורך אמיתי להוציא אותה מחוץ לחוק. לפעמים זה לא נכון לגלגל עיניים ולקבל אוטומטית גירסת צד אחד, אחרת אפשר להשתכנע בקלות גם מגרסת החיזבאללה.

Shuye

New member
למרות שאני לא מכיר כל כך את הסיפור

האם אתה מצדיק את ההתעללות בפאלון דאפא? ולמה הוציאו אותה מחוץ לחוק?

אינקה

New member
שום התעללות אינה מוצדקת

אך צריך להבין שההתעללות אינה קשורה לכת באופן ספציפי אלא ליחס לשונה ולמורשע בסין בכלל. ניכוס העניין נעשה לצורך יחסי הציבור של הכת. חפש ברשת, לממשלה הסיניםת יש הסברים מקיפים בנושא. בלי להכנס לעניין אופן הפעולה של הרשויות והפגיעה הכוללת בזכויות האדם בסין, מתוך היכרות אישית שלי עם הכת התופעות המתוארות נכונות ב 100%.

אני נדהמתי מעוצמת ההתעללות

דברים כאלה לא שמענו מעולם. אבל בקיצור אומר כאן, שמוציאים שם אברים להשתלה מאנשים חיים. ומדובר במספרים גדולים. זו תעשיה סינית שמכניסה הרבה מאד כסף. ואפילו שמעתי פעם כירורג ישראלי, שלא ידע מי האנשים התורמים אברים שם, אבל נדהם כאשר החולה שלו הודיע לו שבעוד חודש הוא נוסע להשתלה. דבר כזה, לדעת הכירורג הישראלי, אומר שמישהו בעל נתונים מתאימים עומד להרצח בדיוק באותו יום!!! ועכשיו אנחנו גם שומעים על זה מצד שני. יהיו הסיבות אשר יהיו, הזוועה הזו חייבת לקבל ביקורת מן העולם. ובודאי, להפסיק לנסוע להשתלות אברים בסין.

ofer8888

New member
קופ"ח שולחת מבוטחים להשתלות בסין

ביום שישי נכחתי בהלוויה של אדם שנפטר בסין לאחר השתלת כבד, הוא המתין בסין כחודש להשתלה. מערכת הרפואה בארץ ובעולם, משתמשת במערכת ההוצאה להורג בסין, לקניית אברים. בסין מוציאים להורג על כל מיני דברים פעוטים ובינהם הפאלון דאפא. צריך להתרעם על מערכת ההוצאה להורג ועל הסחר באברים בסין, הפאלון דאפא זה חלק קטן מהעניין.

אינקה

New member
ניצול ההתעללות לצורך יחסי ציבור בכת

מצב זכויות האדם בסין הוא עגום מאוד בראי הערכים ההומניטריים וזכויות הפרט. מה שאותי מזעזע זה שהכת הזו לוקחת תופעה סינית נרחבת של התעללות באסירים ומתנגדים, ומנכסת את התופעות הללו לצורך יחסי ציבור וגיוס תרומות לכת. כאילו שתופעות אלו הן התנהגות של השלטונות בסין כלפי כת זו באופן בלבדי ולא היחס כלפי כלל הנתפסים כמתנגדים למשטר. ניצול ציני זה של מצב זכויות האדם בסין הוא יריקה בפרצופם של שאר המעונים והנרצחים שאינם נמנים על כת זו. כאילו שסבלם אינו קיים, שאבריהם לא נקצרו, שהם לא עונו, שהסבל והעינוי הוא שייך בלבדית רק לחברי הכת ומי שאינו שייך לכת אינו קיים ואינו בעל צלם אנוש ראוי להתייחסות. אותי זה פשוט מזעזע כמה קל להוליך שולל בסיפורים מסמרי שיער ולנתק את יכולת החשיבה הביקורתית של הציבור.

לקשמי

New member
כשאתה עומד דום ביום השואה

האם אתה עומד דום גם לזכר הצוענים, ההומואים והגרמנים המתנגדים לנאציזם שאף הם נרצחו? או שאתה עומד דום רק לזכר היהודים שנרצחו?

אינקה

New member
הספין של הזבובים ../images/Emo177.gif

זבובי הפאלון-דאפא מרימים אבק במדבר. והשור? השור הדוהר פתאום אינו קיים עוד, רק הזבובים נחשבים לצורך יצירת האבק. האם ברור לנו שזהו אך ספין של הזבובים? האם נראה את השור או ניפול בפח? יום השואה בישראל מיועד לשואת היהודים ואינו מהווה יום אזכרה כללי לקורבנות הנאצים. אך גם כך השואה כוונה בראש ובראשונה להשמדה יסודית של היהודים. רבים אחרים נספחו את מחנות המוות לנצל את מכסת המקום, אך ברור לנו מיהו הזבוב ומיהו השור, מהו העיקר ומהו המשנה לעיקר.

למעלה