משהו מעצבן:

משהו מעצבן:

כל יום שישי אנשים מבוגרים באים למגרשים בפ"ת ומשחקים כדורגל. הם מעיפים את כל הצעירים ולא נותנים להם לשחק אפילו על סל\שער אחד. מותר להם לעשות דבר כזה? יש להם אישור מהעיריה שהמגרש שלהם ביום שישי?

נראה אותך מתעסק איתם ../images/Emo8.gif

נראה לי שהכי טוב שמחר אני אבוא למגרש ואעשה להם דווקא
הם לא יכולים לעשות לי כלום

Ana1 9

New member
עם כבר זפת, טוב לנעלי ספורט,

ותמיד אפשר לשפוך קצת בנזין או זיפו בזיגזגים לאורך כל המגרש. מי אמר שזה לא פורום חינוכי?

Ana1 9

New member
באמת לא הצלחתי לישון בלילה

אחרי שחשבתי במשך שעות במיטה איזו טעות גורלית עשיתי פה.

NYMets Man

New member
לערב מבוגרים אף פעם לא עוזר

להפך אפילו, מי שמערב הורים זוכה ל"טיפול" אח"כ מה שיגרום בסופו של דבר לירידת מעמדו החברתי לכל החיים בערך די להציע את זה

מיכל שב

New member
זו היתה בדיחה../images/Emo9.gif

פשוט עלה לי בראש המשפט "אבא שלי יותר חזק מאבא שלך". ורגע של רצינות - אין שום דבר רע בלערב הורים. תתפלא, לפעמים להורים שלנו יש ניסיון חיים מספיק עשיר כדי לתת עצה במקום הנכון (ולא רק ללכת בעצמם לסדר את העניינים) - שווה לנסות...

או יותר גרוע.

ההורים שלו יריבו עם המבוגרים האלה שמשחקים שם כדורגל, ואז לא רק שהוא יחטוף מכות גם ירדו על אבא שלו לכל החיים (אלא.... אם אבא שלו שובר למבוגרים שם את הפנים ואז הוא יוצא גבר גבר...
) מיכל.. יש חוקים לא כתובים.. כמו למשל, מי שמבוגר יותר תופס ת'מגרש. גם כשאני הייתי קטן היו מעיפים אותי, גדלתי קצת ואני העפתי אחרים. שרשרת המזון (או איך שלא תרצו לקרוא לזה). אפשר גם להגיד שהמבוגרים עובדים כל השבוע ובשישי צריך לתת להם את המגרש כי זה הזמן היחיד שלהם לשחק. ת-פ-ס-י-ק-ו ל-ע-ר-ב א-ת ה-ה-ו-ר-י-ם ב-ש-ט-ו-י-ו-ת!! ז-ה ל-א מ-ו-ע-י-ל ב-כ-ל-ו-ם!!!!!

למעלה