משהו מעצבן

משהו מעצבן

עכשיו ראיתי את הפרק האחרון (בוידאו) ושמתי לב ש....המנה שרואי ואפרת הכינו באמת נראתה-כמו שרמי ורונן אמרו כאילו מישהן הקיא בצלחת (
) והוא אמר שהוא מוותר להם. והמנה שיהודית ומיקי הכינו (יותר נכון יהודית הכינה) פסלו להם אותה כי היא הייתה ארוכה באיזה 3 סנטימטר! לא הוגן!~ וגם אמרו לדובי וענבל שאין להם מספיק נוזלים, אבל ויתרו להם, ולשרון ומאיה פסלו את המנה בגלל זה!! אז איפה הצדק לעזעזעל??חוץ מזה- מה הקטע?? מאיה עשתה לנו כזאת סצנה על המשקפי שמש כשהיו לה עוד זוג בתיק?? ועוד משהו-אני יודעת שכבר תחנו את זה-אבל נמאס לי לגמרי משרון! קודם כל מכניס לה מצלמה למקלחת, ואחר כך יש לו טענות אליה גם כשהיא לא אמרה כלום "מאיה עושה פן כי היא לא יודעת שהיא רצה לדירה היא חושבת שהיא רצה לפרינססות" וגם בפרק השני- מאיה קיבלה נורא קשה את הקטע של השינהבאוהלים, והיא ישבה באותו וייללה על למה הכל הולך לה הפוך וזה, ושרון במקום לתמוך בא ישר מתחיל "פרינססה, פרימדונה בואי! אני מרגיש שאני רץ לדירה לבד!" הוא כזה מעצבן!!!! תודה שהקשבתם לדעותיי על פרקים מלפני שבועיים...ביי

מסכימה עם כל מילה ומילה שלך

בעיקר על הקטע של שרון ומאיה מה נסגר איתם?! הם לא יכולים להעביר יום אחד טוב תעזבו יום משימה אחת! אחת בלי לריב?! יש דפק בו ולא במאיה בטוח..

מסכימה עם כל מילה../images/Emo70.gif

נמאס כבר משרון ומאיה .. היא חשה פרינססה והוא חש מלך יאללה שיעופו כבר .. <סליחה אם אני פוגעת בכל מי שמעודד אותם>

מסכימה

אני מסכימה אבל גם מאיה מעצבנת,באמצע התחרות היא מעכבת אותו כדי להחזיר את כבודה,היא אולי צודקת אבל ככה אי אפשר להתחרות.

למעלה