משהו מעצבן

Arielcohen

New member
משהו מעצבן ../images/Emo46.gif

עיתון "7 לילות", ראיון לסוף השבוע עם הזמר המהולל אביהו מדינה. והנה ציטוט קצר: עברי לידר. "הוא שר לנישה שלו. אני לא רואה איך הוא משאיר חותם על המוזיקה הישראלית. השירים שלו לא ייזכרו לאורך שנים." כמה הערות למר מדינה (לא שהוא יקרא אותם): 1. עד לפני הראיון לא הכרתי אותך.לא שמעתי עליך. אני לא מכיר אף שיר שלך. מי אתה בכלל? אם תשאל אותי את אותה שאלה אני אענה שאני זה האנשים החדשים. אני זה הדור הבא. אני זה שיודע מה הדור שלי אוהב. ומי שלא ייזכר לאורך שנים זה אתה (אתה מוציא דיסק חדש? וואו, פשוט כל העיתונים גדושים ומדווחים בהתרגשות על החוויה המרעישה). 2. "הוא שר לנישה שלו". בואו נעשה סקר בין שומעיו בכלל ובין הפורום בפרט. מה הנטייה שלכם? לא צריך לענות. כי ברור שלא כולם פה גייז (לא שזה רע להיות כזה, ההפך), וזה מבטל אוטומטית את האבחנה הלא חכמה שלך. 3. "השירים שלא לא ייזכרו לאורך שנים". מעניין, אתה מנהל המחלקה הישראלית ים תיכונית בערוץ 24. אולי תסתכל על המחלקות האחרות בערוץ, אולי אפילו תפתח את הערוץ ותגלה שירים של עברי שיצאו לא היום ולא אתמול. אני חושב שעברי כן ייזכר. הוא הביא רענון למוזיקה ישראלית, לא רק בתור גיי אלא בתור אמן מוכשר עם סגנון מוזיקלי אמיתי שקשה למצוא כמוהו בארץ. לפי הכתבה, אביהו מדינה הוא אמן קשיש, בודד ומריר (בן 54, גרוש כ8 שנים) המחפש תירוצים לכל מיני דברים שלא הלכו לא טוב בחיים (צריך לקרוא את כל הכתבה כדי להבין) ובינתיים נהנה לקבוע שטויות וללכלך על אחרים. מעצבן.

lollapalooza

New member
אריאל

למה להתעצבן
לבנאדם יש זכות להגיד מה שהוא רוצה, ומה שהוא אומר זו ממש לא האמת המוחלטת.

אתה ממש בור

1.אביהו מדינה חתום על לא מעט מלהיטי של זוהר ארגוב ועוד הרבה שירים מוכרים שהוא שר בעצמו. אין ספק שאתה מכיר רבים משיריו. 2.אין ספק שיש משהו נכון באימרה שעברי שר לנישה שלו, אם אתה נוכח בהופעות אתה רואה קהל שברובו הוא חד גוני,כמו כן אין ספק שחלק גדול מהקהל של עברי שייך לקהילה. 3.כפי שכתבתי, השירים מהדיסק ההאחרון לא ישארו איתנו עוד הרבה שנים(לדעתי). בכתבה אביהו יורד על הרבה אמנים "אשכנזיים" ולא תמיד בצדק או יותר נכון ברוב המיקרים הוא לא צודק. אבל אין מה לעשות. כל הזאנר של המוזיקה הים תיכונית יורד לעיתים על הזמרים של הפופ-רוק ישראלי אבל אביהו לא מיוחד וסיפור חייו אינו קשור בזה. 54 קשיש? לא נראה לי.

מיטקין

New member
קראת לאריאל בור? ../images/Emo46.gif

זה שאתה פתאום "לא גרופי" של עברי זה לא סימן שאריאל בור במה שהוא אומר כל אחד יכול לומר מה שהוא רוצה... אבל להעליב אותו רק בגלל שהוא אמר מה הוא חושב? אז מצטער על התקף הזעם.. קח לתשומת לבך...

../images/Emo45.gif

:/ זאת לא סיבה לקרוא לו בור:| כל אחד והדעות שלו.. *גו טים גו טים(?!:p)* חיחיחי תראה מה עושים בשבילך:p

A N I g M A

New member
היי היי היי!

אני מכימה עם נועה וטים! אריאל ממש חכם (טוב שאני לא נשמעת כמו גרופית)!

זה לא קשור.. חכם או לא..

הוא יכול להיות גם הכי טיפש שבעולם.. זאת עדיין לא סיבה. :]

resputin

New member
אני חושב שהכינוי "בור", נאמר יותר

על חוסר ההכירות שלו עם אביהו מדינה -שאם כל הכבוד שועל די זקן בעולם המוזיקה הישראלית, וגם אם אתם לא יכולים לשלוף חמישה שירים שלו בסטנדביי, זה שם שצריכים להכיר, גם רק ברמת ציון- מאשר על הדעה שלו על עיברי, הקהל או השירים. דעתי האישית לא חשובה, למרות שאין לי בעיה לציינה. לכנותו בכובד המילה השלם, "בור", זה אומנם קצת קיצוני, אך יש מן הבורות בהודעתו. זה לא אומר שהוא חכם או טיפש, אלא שיש לו איזשהו "חור בהשכלה", כמו שאומרים.

Arielcohen

New member
ממש, ממש לא מסכים

יש לי חור בהשכלה כי אני לא מכיר את אביהו מדינה???? אני לא יודע בן כמה אתה אבל אני נער בן 17, כמעט 18, שייך לדור חדש ואחר שלא מכיר כל מיני זמרים זקנים ולא רלוונטיים ולא צריך להכיר. אני לדוגמא שומע את פול ואן דייק ובכל העולם מכירים אותו. מכיר? לא? באותה מידה אני יכול לקבוע שיש לך חור בהשכלה, אבל זה בולשיט! לאף אחד אין את הזכות לקבוע לי איזה שם אני "צריך" להכיר ואיזה לא!

lollapalooza

New member
זה לא עניין של צריך

אביהו מדינה זה בסיסי... זה שם שמכירים גם בלי לרצות או "להצטרך". אני למשל לא סובלת את השירים שלו, אבל אני עדיין מכירה אותו...

oooooOFIR

New member
תיסלחו לי

טוב יש לי הרבה מה לומר, ותיכננתי לכתוב תשובה ממש ארוכה (נסעתי היום 8 שעות באוטובוס וברכבת... הרבה זמן לחשוב...), אבל אין לי כוח לזה אז אסכם. ראשית אני אצהיר שאני מכיר מספר שירים של אביהו מדינה. אם אדם לא מכיר אותם הרי הוא "בור", אז אני הייתי רוצה להיות בור לפחות כמו האנשים שניכנסים לפורום פעם בשנה ורושמים הודעה שנונה ומתוחכמת, שכל מהותה היא רוח. ולגבי אביהו מדינה, עם כל הכבוד, ויש הרבה מאוד מאוד מאוד כבוד (הרי הוא כתב שירים לזוהר ארגוב לא שמעתם???), לכל זמר יש את הקהל שלו, או ע"פ אביהו, את הנישה שלו. כניראה כל אמן יזכר ע"י הנישה שלו בעיקר, ובמעגלים נירחבים יותר ע"פ דברים שבלטו בו. ומה לעשות שהנישה של אביהו מדינה, בהנחה שקיימת כזאת שכן הוא כתב שירים לאמנים אחרים בעיקר, היא אספסוף גדול. אני בספק אם אביהו מדינה לא מודע לדבר, שכן יש ארומה של מירמור בדבריו. בכל מיקרה, השיא מאחוריו, לעומת עברי לידר שמוקדם לשפוט את תרומתו לתרבות הישראלית. מה שבטוח תרומה קיימת, אולי הוא לא יזכר בהכרח בזכות שיריו אבל ללא ספק ביגלל מה שהוא מייצג.

resputin

New member
וזו בדיוק הנקודה שלי. עצם הידיעה.

לרקודר, אני בגילך. (זה כבר לא מכוון ל-lollapalooza, מן הסתם) לא חובב זהר ארגוב, או אביהו מדינה.. אבל מכיר את אביהו מדינה, או יצירות שלו, ותאמין לי שגם אתה. "אני בן 17 עוד מעט 18, אני מהדור הצעיר" אז אתה שומע מוזיקה כמה, שבוע?.. שבועיים? זה משהו שמצטבר, חלק ממורשת. זניח עד מאוד, נכון, אפילו עד מאוד+++, אבל חלק כזה או אחר, בין הרבה חלקים. הויכוח הזה מיותר, בקיצור. הרי הוא לא יגיע לשום מקום גם ככה.

Arielcohen

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

1. אביהו מדינה חתום על לא מעט מלהיטי של זוהר ארגוב..." להיטי זוהר ארגוב! אתה בעצמך כתבת! ככה הם היו וככה הם יישארו, אני בטוח שלהמון אנשים אין מושג מי כתב אותם! 2. חמוד שלי, אני נוכחתי בהופעות, ובולשיט! תמיד אני נתקע מול 2 סטרייטים מתחרמנים והקהל מגוון בהחלט! ממש לא כולם או אפילו רובם שייכים לקהילה! זה כולל את המורה לספרות שלי (סטרייטית ונשואה) ואת חברה של אחי (מן הסתם סטרייטית)! 3. לדעתך השירים לא יישארו עוד הרבה שנים. יופי, על זה אין מה לריב. באמת עניין של דעה ואני חושב שהדעה השולטת בפורום הזה היא שלי. אתה לא שותף בפורום הזה, וזה די מסכם את העניין. 4. סיפור חייו אינו קשור? קראת את הכתבה בכלל? בן אדם מריר ובודד שמנסה לשחזר את ימי ההצלחה, אם היו כאלו בכלל. ועוד איך קשור.

ואתה ממש טמבל

1.יופי.בשביל הרבה אנשים זוהר ארגוב הוא הדבר הכי רחוק ממלך שיכול להיות ולכן לא מעניין אותם מי חתום על שיריו.אני אישית מאוד מכיר את השם אביהו מדינה אבל אני לא אוכל להצביע על שיר 1 שאני יודע בוודאות שהוא חתום עליו,כשאני אשמע אני בטח אזהה,אבל סו וואט. 2.אין ספק שאתה נורא לא נכון(הבטחתי לעצמי להשתמש במילים יפות) אם אתה אשכרה מאמין במה שכתבת בסעיף 2.ואני לא חושב שצריך להוסיף.כתבת שטויות והוספת שאין ספק שאתה צודק.חה חה חה. 3.'כפי שכתבתי'..וואלה,אז יש לאביהו מדינה על מי להסתמך,הרי יש לו את עומר שוורץ שמסכים איתו.לתוכן העניין אני לא אגיב כי זאת דעתך ומותר לך.. 54 קשיש?גם לי לא נראה.הגיל ממש לא קובע את הקשישות אלא הרוח(או איך שתחפוץ לקרוא לזה)ואם הוא מתנהג/מדבר כמו קשיש אז הוא קשיש בגיל מוקדם(כמו שיש זקנים שהם צעירים ברוחם ואת אביב גפן שהוא זקן ברוחו) וזהו להיום.היה לי נעים.

blue pill

New member
למה לזלזל?.....

כולם מכירים את אביהו מדינה, או לפחות כמה מהשירים שלו.... קח לדוגמא את "הפרח בגני", רק בגלל השיר הזה הוא ראוי להערצה.... אבל בקשר למה שהוא חושב על עברי, לכולם יש זכות לחשוב משהו, גם אם הוא שגוי (ולדעתי מה שהוא אמר הוא ממש לא נכון....)

איזה שטויות../images/Emo4.gif כל אחד והדעה שלו

אני למשל לא מכירה שיר אחד של אביהו מדינה.. (או יכולה להגיד הנה זהשיר של אביהו מדינה!-->זה עושה אותי בורה?
) אני גם לא בטוחה איך הוא נראה הנה לך .. חחח אז למה לבוא בהצהרות על אנשים אחרים לפני שאתה בודק מה יודעים עליך.. יש ויש.. חלק יזכרו את עברי לידר חלק את אביהו מדינה.. ברגע שהבנאדם הצליח לגעת לך בחיים ולגרום לך להתחבר אליו הוא כבר ישאר משו שלא ישכח.. ויש מספיק אנשים שמרגישים כך כלפי עברי אז הנה.. (דיברתי שטויות?)

למעלה