משהו מעצבן שקרה!

tahel

New member
משהו מעצבן שקרה! ../images/Emo123.gif

היום הלכתי לי בכיף ובנחת, וחברה שלי ראתה שכתוב לי "בדיקת מציאות" על היד. אז היא שאלה אותי אם אני מנסה שוב לעשות חצלול (איזה שאלה?!), אמרתי לה שבוודאי והיא שאלה אותי למה, אז אמרתי לה שזה כיף (דהה). היא שאלה אותי למה שאני ארצה להיות מודעות במקום שאני בורחת מהמציאות המחורבנת (סליחה על השפה) אליו, ולא היה לי מה לענות... אני יודעת למה אני רוצה חצלול, אבל אני לא יכולה להסביר את זה... יש מישהו שכן, על מנת שאני אוכל להסביר לה?...
תודה! תהל

LucidGuess

New member
כי ....... ( שאלה מצחיקה )

יש כל כך המון דברים שאת יכולה לעשות בחלום צלול ( ואינך יכולה לעשות במציאות ) זה כמו להיות בתוך איזו אגדה מציאותית לגמרי שאת יכולה לעשות בה הכל! את נמצאת בסביבה לגמרי מציאותית ואת יכולה לעשות הכל! את יכולה לעוף מעל ניו-יורק ומעל איזורים מדהימים שהדמיון שלך יוצר, את יכולה לקיים סקס סוער עם גבר חלומותיך! להסתובב בתוך טירות קסומות ומיסתוריות שבהן המון חדרים ודמויות מיסתוריות, לנסות להתמודד עם אריה או נמר או דרקון, לרפא את עצמך, לשפר את עצמך מהמון בחינות, להיכנס לתוך מראות, לדבר עם התת מודע שלך, לעוף לכוכבים רחוקים ולטייל עליהם, לצלול למעמקי הים ולסייר בין שוניות אלמוגים קסומות וליוויתנים ודגים ציבעוניים ... תגידי איזו שאלה מצחיקה זאת?? הצחקת אותי עכשיו ... לתת לך עוד דוגמאות או שתוכלי לחשוב בעצמך? LucidGuess

gayatri

New member
היי תהל!! מה עינינים?..

קודם כל מזל טוב על האינטרנט המתוקן! ושנית, באמת שאלה מטומטמת!! מזתומרת למה את אוהבת חלום צלול?? כי את יכולה לעשות שם מה שאת רוצה את יכולה לבנות לעצמך שם מציאות טובה יותר! למעשה, את לא צריכה את החיים יותר! את יכולה כל היום לישון ולחלום לך חצלולים מהנים ולעשות כל מה שאת רוצה! נכון פעם חלמת שישהיה לך עולם שתוכלי לעשות בו כל מה שאת רוצה ושהכל יהיה אפשרי? אז הנה יש לך עולם כזה! מתנה! חוץ מזה את יכולה להתאמן על כל מני דברים בחלום שלך! נגיד (דוגמא מפגרת להפליא אבל אין לי משהו אחר בראש כרגע) את רוצה להציע למישהו חברות.. את יכולה להתאמן על זה בחלום צלול! בקיצקיצור את יכולה להגשים את המישאלות הכי גדולות ונסתרות שלך! אז שיהיה לך יום חצילי! ביי מותק! גל

Chav

New member
כי את רוצה ´להרחיב את אופקייך´

לעשות דברים שאי-אפשר לעשות בחיים, לנצל יותר טוב את שעות השינה.. הרי אפשר ללמוד לעוף וכל השטויות. נכון שהדוגמה הבאה שלי לא טובה במיוחד, אבל אפשר לומר שחצלול זה בריחה מהמציאות כמו לטוס לחו"ל, בעצם זה דומה בכמה דברים. ניתוק מהארץ, יכולת לעשות דברים שאין בארץ.. כן, חצלול זה כמו חו"ל רק הרבה יותר מפותח :) וזה לא עולה כסף..

fritsy

New member
תהלי!

חחח... באמת שאלה מפגרת! (כאילו שאני לא יודעת מי שאל אותה...) אני חשבתי לתומי שגם ככה העולם הזה בכלל בכלל לא משהו, בעצם הוא ממש לא טוב! אז לפחות יהיה לי עולם יפה וטוב ויצירתי וכדומה, שבו אני אוכל לתת דרור לכל הייצרים המשונים שלי (או לסקס, כדוגמאת ידידי ההומו
)ולכל הדברים שאי פעם רציתי לעשות! וזה כל כך לא בריחה הממציאות... זה כמו להגיד שלישון, או לאכול, או לינשום (!) זה בריחה מהמציאות... באמת... תגידי להוד רוממותה שזה לחלוטין לא קשור להתמודדות או ללא התמודדדות עם המציאות. בעצם בחלומות צלולים את יכולה להבין דברים של עצמך, וככה אולי להפוך את העולם הזה למקום טוב יותר...
אוהבת מאוד פריצי

למעלה