משהו מעצבן אותכם?

מותר להיות בדיכאון

קצת לשחרר עצבים ולומר בקול רם חרה באסה בא לי לבכות אני לא מצליח לעכל לא מגיע לנו ושום מילה על המאמן ____ ___ ב י ז י ו ן

adiryosef

New member
חברה תיראו את זה

משהו שיזכיר לכם את חיפה שכולם אוהבים,הלוואי וניראה את חיפה שוב ככה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1079490

המשחק עם בית``ר

חברה תתעודדו ממצב כזה כבר אי אפשר לרדת אפשר רק לעלות וגם היום יחסית לפעם קודמת הם שיחקו הרבה יותר טוב יאללה תנו להם צ`אנס וחכו שניר דוידוביץ יחזור ואז המצב יהיה הרבה יותר טוב

lemmacantor

New member
נו, האידיוט הזה עדיין מאמן את חיפה?

נראה לי גיידמאק קנה גם את שחר :)

בא לי לקבור את עצמי מתחת לאדמה

עושה רושם שרוני נהנה מזה שיענקלה נותן לו גיבוי אבל בסוף הוא לא יעמוד בלחץ ויתפטר חייבים זעזוע

המשחק עם בית``ר

חברה תתעודדו ממצב כזה כבר אי אפשר לרדת אפשר רק לעלות וגם היום יחסית לפעם קודמת הם שיחקו הרבה יותר טוב יאללה תנו להם צ`אנס וחכו שניר דוידוביץ יחזור ואז המצב יהיה הרבה יותר טוב

אלמדון לא הבעיה במכבי חיפה

ואם אתה באמת חושב ככה,אז כשדוידוביץ` יחזור נראה אם משהו ישתנה..אל תשכח שניר שיחק רוב העונה,וחיפה לא היו בצמרת..השנה חיפה ממש זוועה,זה מתחיל בראש ובראשונה במאמן,ונגמר בשחקנים שמיצו את עצמם בקבוצה כמו קולאוטי,אולארה+ זרים שלא שוים כלום..האשם העיקרי הוא רוני לוי,כמו שהוא היה ``אשם`` באליפויות

ודאי שלא רק אלמדון הבעיה

גם כשדוידוביץ` היה הם לא היו בצמרת רק כעת הוא משחק הכי נרמלי שם כי יש שם זקנים כמו קולאטי שלא זז ולא עושה כלום וזה הטעות של רוני לוי שלא מעיף אותם

Benn Is Kane

New member
תסתכל על עובדות, אחי.

אלמדון שיחק בשער של חיפה מול כפ"ס, הרצליה, הכח, הרצליה, הכח ובית"ר (6 משחקים). מול כפ"ס ספג שלוש, סיימנו בתיקו. שער אחד באשמתו. מול הרצליה ספג 2, סיימנו בתיקו. 2 שערים באשמתו. מול הכח ספג שלוש, סיימנו בתיקו. שער אחד באשמתו. מול הרצליה ספג 4, הפסדנו. 3 שערים באשמתו. מול הכח ספג 1, הפסדנו. שער באשמתו. מול בית"ר ספגו 3, הפסנו. 2 שערים באשמתו. ב-6 משחקים שבהם אלמדון שיחק, חיפה יצאה עם 3 תוצאות תיקו, 3 הפסדים ו-0 נצחונות (3 נקודות סה"כ). ב-6 משחקים שבהם אלמדון שיחק, חיפה ספגה 16 שערים (שזה 55% מהשערים שחיפה ספגה העונה. לשם ההשוואה, דוידוביץ' שיחק 13 משחקים, וספג 13 שערים). אתה אומר שאלמדון הוא לא בעיה במכבי חיפה? אלמדון הוא בעיה גדולה מאוד במכבי חיפה, חבר. הוא לא היחיד, אבל הוא בעיה גדולה מאוד.

לפני שנתים

אלמדון לא ספג 10 מחזורים רצוף ההגנה רפויה ולכן אני לא מאשים אותו במצב למעט כמה גולים ספציפים ברור שניר יותר טוב אבל צריך לתת ביטחון לאלמדון

Benn Is Kane

New member
לפני שנתיים

כשאלמדון שיחק, זכית כבר באליפות. ולא זכורות לי הופעות גדולות שלו כ"כ... זו הייתה תקופה שלא היו מגיעים לנו לשער בכלל.

Benn Is Kane

New member
ומה זה "לתת ביטחון לאלמדון"?

תעשה לי טובה, הוא קיבל מספיק הזדמנויות השנה, גם בליגה וגם בגביע הטוטו, ואפילו פעם אחת לא נתן הופעה באמת טובה ומרשימה. הוא יקבל ביטחון דרך משחקים, אבל כשהוא חוטף כל משחק 3 גולים, הוא בחיים לא יצבור ביטחון. זה נראה כאילו אלמדון למד את הטעויות של דוידוביץ' כ"כ טוב, עד שהוא עושה רק אותן.

ועם כל מה שאמרת

שבחלקו הגדול נכון האשם הראשון אחרי אתמול הוא לא אלמדון יש הרבה אשמים לפניו

חח חשבתי שאחרי אתמול יתעוררו...

כנראה שלא ממש...אגב אלי ראית את המטפחות הלבנות של אוהדי ריאל? נראה לך שזה יעבוד גם כאן? חח אצלנו צריך דגלים לבנים וידיים למעלה...=\

אני חולק עליך.

הזעזוע כבר עמוק. עד כדי מצב שאי אפשר לתקן. המצב היחיד שנשאר בליגה. זה שהשחקנים יתעוררו. אחרת. . .

Olympic Hero

New member
משהו מעצבן אותכם?

גם אותי. רק שאותי זה מעצבן יותר שאתם לא משרשרים. כל התגובות לאחר המשחק, כל העצבים וכל מה שאתם רוצים להגיד רק כאן. נמאס לי לעקוב אחריכם כמו גננת. אני אומר בפעם האחרונה - בלי קללות, בלי השמצות, ותשתדלו להיות כמה שפחות בוטים.

השולח

New member
כל אוהדי חיפה כנסו..

שלום לכם אני אוהד ביתר אבל לא באתי לדבר על הניצחון או משהו כזה אני דווקא בא לדבר איתכם על רוני לוי, תשמעו אני ראיתי אתמול איך כל המשחק שרתם לו שיתפטר ובסוף בכלל זה היה השיא עם הזריקת חפצים כאילו אני לא מבין אותכם המאמן הזה הביא לכם הרבה כבוד שלוש אליפויות ברצף והשנה אומנם לא כל כך הולך בליגה וזה קורה אי אפשר כל עונה לקחת אליפות אבל לפחות או מוביל אותכם באירופה אבל עזבו הכל איפה הכבוד שלכם לזרוק על מאמן חפצים?!תתחילו להתעשת אל תהיו אוהדי הצלחות תהיו גם כשלא טוב. ותעזבו כבר קיבינימט את רוני לוי

למעלה