משהו מעניין...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
משהו מעניין...

קראו בערך באמצע הכתבה.. יש משהו מעניין שקשור אלינו.

eliadiv2

New member
למה הוא מתכוון שהוא אומר...

"אני אוהב את ירושלים. צריך להשקיע בחינוך כדי שאנשים ידעו מי זה ז'בוטינסקי. אעזור בכל מה שאוכל". אני מדבר על המילים האחרונות במשפט... אעזור בכל מה שאוכל.. כמה מיליונים? שהוא ידריך בבית"ר? או שהוא יעשה ש"ש? או שאולי מפקד מעו"ז/י ירושלים? במצב של בית"ר... עדיף את האפשרות הראשונה..

MS6

New member
במקרה שלו זה רק מיליונים..

ידוע כמה כסף הוא שפך על בית"ר והפועל ירושלים.. מספיק שהוא יעשה אפ'צי לכיוון שלנו ואנחנו מסודרים ל200 שנים הקרובות... בכלל אני חושב שיש לנו פוטנציאל ענקי מבחינת תרומות.. התנועה שלנו היא בערך מפעל לייצור מנהיגים.. אני לא חושב שיש איזשהי תנועה שהצמיחה יותר ח"כים ושרים מאיתנו, ככה שהשקעה בנו היא באמת השקעה משתלמת.

לידיעתך...

להזכירך, יקירי... הח"כים והשרים שתנועת בית"ר הוציאו לא רק שאינם סממן של כבוד, אלא הם סממן של בושה. בבחינת העובדה שבית"ר נכשלה בחינוך לערכים של אותם ח"כים ושרים: הם משתחווים לפסלו של שרון, תומכים בגרוש יהודים ובחלוקת הארץ. אם אתה מציג את זה ככה... אני לא הייתי תורם אם היית מתגאה בפניי שמתנועתך יצאה ציפי ליבני או לימור לבנת או סילבן שלום!!! בית"ר נכשלה איפה שהוא ביצירת "נוער שינהג אחרת".

MS6

New member
אני רואה את זה אחרת...

הסיבה שהם כביכול הוארו ע"י השמאל ונטשו את האידיאולוגיה הרוויזיוניסטית היא משום שלא היה לובי חזק של אנשי בית"ר שעזר להם לשמור על דיעותיהם מול האליטה השמאלנית קיצונית ששולטת במדיה ובאקדמיה. כשאנשים כמו אריק שרון, אהוד אולמרט, לימור לבנת וציפי לבני משנים תפיסת עולם בצורה כ"כ קיצונית.. כנראה יש כאן משהו מעבר לג'ובים.. פשוט היה להם קשה לשמור על אותם אידיאלים.

MS6

New member
אגב...

אסור לשכוח שגם אנשים כמו עוזי לנדאו ופרופסור אלדד (אמנם הוא לא יצא מבית"ר.. אבל הוא גדל בבית בית"רי שזה די דומה) גם הם תוצרת הרעיון.. ככה שלא כולם...

FashiBoy

New member
חחח עוד ישמעו עלינו...קצת הגזמת

התנועה הזאת כבר קיימת 80 ומשהו שנה...חח אז עוד לא שמעו עלינו?

חדשות בשבילך...

שמעו ועוד איך שמעו אבל היום יש מלא נוער שכיום לא מבינים מה היא משמעות בית"ר וכיצד היא מתנהלת והתכוונתי שהרבה נוער ישמעו עלינו ויבינו מה אנחנו...

למעלה