משהו מעניין...

משהו מעניין...

אני משוטטת לי באינטרנט ונזכרתי משום מה שקיים פורום משצים בתפוז. אני משצית זקנה (חניכה בקורס 2002 ומדריכה ב-2003-2004 + סיו"ן) ובימי הפורום הזה היה ריק... לכן מה גדולה הייתה הפתעתי לראות פה כל כך הרבה משצים ירושלמים! המחוז שלי. מושיקו- עברת כברת דרך ארוכה מאז שנה שעברת שהיית חניך שלי ושל גיא. אני ממש נהנית לראות איך הפכת למשצ אמיתי בלב ובנשמה. השנה, לצערי הרב, הייתה פעם ראשונה שלא הדרכתי לאחר 3 שנים בקורס משצים ירושלים... הבנתי שהיה קורס מדהים, וגם גיא (הגי'נג'י) מעיד על זה. חברים, תנצלו כל רגע שיש לכם כמשצים וכתלמידים. סיימתי יב' השנה, ותקופת התיכון היא מדהימה... תעריכו מה שיש לכם, זה יעלם לפני שתשימו לב. הלנה, מחוז ירושלים.

shiroosh999

New member
תודה :)

נחמד לראות שיש פה גם ותיקים.

shikole

New member
יאא הלנה!!

חחחח מנשמע?? תודה על התמיכה והעידוד :) שמחתי להיות חניכך ובמיוחד לראות אותך שוב ביד לשריון כשאני הדרכתי... אגב את לא ממש יודעת אבל עברתי עכשיו גם קורס סיור וניווט סיימתי בהצטיינות אז אולי זה גם מוסיף קצת P: מתלהב שכמוני חח תודה על ההמלצות :):) תשמרי על קשר.....

mik mik02

New member
הלנההה!!!

עכשיו רק בגללך הצטרפתי. בכלל הגעתי לפה מקישור מהאתר של מנהל חברה ונוער כחלק מהחיפושים שלי אחרי איפה לכל הרוחות אמורים לפרסם את התמונות של ג'וערה ואת הדף קשר הקורסי שהבטיחו לנו... נראה לי שאני אפתח למעלה הודעה חדשה בשביל להציג את עצמי כמו שצריך. פששש...באמת הרבה ירושלמים.. כל הכבוד... מיקה

mik mik02

New member
הוו בטח..!

כל כך טוב שהוא חוזר לפה ביום שישי ונשאר לסופ"ש (; את מוזמנת גם לבוא לבקר.. מיקה (אני צריכה לארגן לעצמי חתימה..)

למעלה