משהו מעניין....

aporulez

New member
משהו מעניין....

למישהו יש מושג מי אביו של אנאקין?? אף פעם לא אמרו וזה מוזר כי אמא שלו לא הייתי ג'דאיית וחייב להיות לו אבא שהיה ג'דיי/סית'!

Jai guru deva

New member
שוב פעם להסביר את החרא הזה?!

אוף! תראה- לאנאקין לא היה אבא ואומרים שלא היה אחד כזה! מה שיצר אותו זה הכח!!!!!!

Rockamora

New member
../images/Emo9.gif.. אני פשחק עם זה.. לפעמים זה

לפעמים השני לפעמים החדש.. חחח

asix17

New member
היה

היה לו אבא אבל הוא עזב את אמא של אנאקין ואותו לבד שהוא אנאקין היה בגיל צעיר מאוד

Jedi Force

New member
קודם כול, asix17, אימא של

אנקין אומרת בסרט "אימת הפאנטום" שלא היה אבא, היא פשוט הייתה בהריון. ושחכתם להזכיר כאן את ההשערה שעלתה בפורום והיא שפלפטין בעצם גרם לאימו של אנאקין להיות בהריון(אני לא מדבר על מגע מיני ^_^"), לא זוכר איך הוא גרם לזה, זה משהו עם המידי-קלוראינים (או איך שקוראים לזה). ההשערה הזאת עלתה פעם בפורום.

asix17

New member
הובכן

אני לא אוהב להודות בטעות אבל אתה צודק והינה ציטוט: Shmi Skywalker: There was no father. I carried him, I gave birth, I" raised him. I can't explain what happened."

Lu Tze

New member
ולוקאס הרי לא אוהב למחזר קטעים...

אני רק אומר שכל עוד משהו נכתב בטיוטה, זה לא אומר שזו "הגירסא הרשמית".

KingpinEX

New member
בגלל זה בכל סרט

יש את המשפט where doomd או את המשפט may the froce be with you ובגלל זה קוראים לשם של פרק 3 בשם שהוא רצה שיקראו לפרק 6? לוקאס ממש אוהב למחזר...

Lu Tze

New member
סארקזם בנאדם, סארקזם.

אם כבר, אני לא יודע כמה אנשים שמו לב, אבל הסצינה שבה אנאקין מפוצץ את תחנת החלל בפרק 1 היא שילוב של הקטע שבו לוק מפוצץ את הדת' סטאר בפרק 4 והקטע באינדיאנה ג'ונס ה-1 שבו הבחורה ההיא ננעלת במטוס.

למעלה