משהו מעניין...

Franz Ferdinand

New member
משהו מעניין...

A galaxy of stars turned out to see TOM WAITS play his first UK show in 17 years last night (November 23). Radiohead singer Thom Yorke, Muse frontman Matt Bellamy and Elbow's Guy Garvey all made the pilgrimage to London Hammersmith Apollo to see the US singing legend, who has not played on these shores since 1987. They were joined by actor Johnny Depp and director Tim Burton, who are making a new version of 'Charlie And The Chocolate Factory'. According to XFM, tickets for the 3,000-capacity show sold out in 20 minutes, and were changing hands outside for upwards of £300. The two-and-a-half hour performance drew heavily on material from new album 'Real Gone', while for the encore, Waits wheeled out an upright piano for a string of songs from his early Seventies period. He also brought his son to the stage to play percussion in a band that also saw him reunited with guitarist Mark Ribot. Not so long ago, Matt Bellamy wrote a column in NME about Tom Waits and how his life was influenced by him. Tom Waits wrote the 'What's He Building...' lyrics which was used at the start of Hullabaloo. ממש לא היה לי מושג בקשר למה שכתוב על הולהבלו... טוב לדעת!

lifahead

New member
אנגלית......ונצ'לש

מה לעזאזל? Plug In Baby lyrics From the album Unknown album Confuse me They made you complain as you cried Cause you, won't change me now Counting everything, to the king of here come on I've got a plug in baby Crucify my enemies When I'm tired of giving God is in me With broken virtual reality Tired of giving Yah yah ! So confused You can't realise You're aware, change me Mercy on everything 'Cuz the king of here My plug-in baby Crucify my enemies When I'm tired of giving God is in me With broken virtual reality Tired of giving Yah yah ! הם סתומים!

Franz Ferdinand

New member
למה סתומים?

אולי זו פשוט גרסה אחרת לשיר הזה...? אגב, ציירתי ציור של מאט ויצא לי יחסית טוב מאחר ואני לא מוכשרת בציור פנים של אנשים מועתקים מציור, אני יותר רגילה לציור מהראש. עכשיו אני רק צריכה למצוא מישהו עם סורק ואני אוכל להעלות את התמונה בפורום! יאי!

lifahead

New member
גרסה אחרת? לא חושבת...

god is in me???? לא נשמע מיוזי במיוחד!

L A D Y B U G 2

New member
אם כבר ציורים....

גם אני ציירתי את מאט היום (שישי עדין?) כי יש לי זמן פנוי שאני לא על המחשב...הרגשתי כמו נצח
..... והיי יצא דווקא טוב.....
אבל התמונה המקורית הרבה הרבה יותר יפה (זה בטוח) ואני צריכה עזרה (חוץ מפסיכולוגית)....מה אני יכולה לעשות מסביב. כי בתמונה המקורית אין "מסביב"? ואני יודעת שהוא יצא לי קצת מחוץ בצד של הצל
...אבל....
..... והאיכות לא כל כך טובה (ת'אמת בכלל לא טובה)....כי צילמתי את הציור במצלמה דיגיטלית (והפלאש והמצבים ובלה בלה בלה הרסו קצת) כי אני לא יודעת למה מהסורק התמונה לא עולה לי בפורום......הסבר בבקשה....אולי הגודל? וארנה תמצאי סורק מהר...אני רוצה לראות....

Franz Ferdinand

New member
ואו! זה ממש יפה!!!

שלי, לעומת זאת, נראה כמו חרא! יותר כמו סקיצה של ציור מאשר ציור אמיתי... (אבל זה גם משהו...)

Franz Ferdinand

New member
אני ממליצה לך מסביב לכתוב

הרבה MUSE בכל מני סגנונות שונים. זה יהיה מאוד נחמד! או אולי לצייר הרבה עיניים סובבות את מאט ובוהות בו על רקע שחור (אם יש לך כוח לצבוע כל כך הרבה שחור)

NiKi†a

New member
ואוו יצא משגע!

גם לי יש ציור של מת'יו שחברה ציירה לי, אני גם צריכה למצוא סורק.

L A D Y B U G 2

New member
חולה עליכם.................../images/Emo140.gif

אתם ממש חמודים אני מסמיקה כבר....
לא כל כך הבנתי את הרעיון עם העיניים ואין לי בעיה לצייר הרבה שחור....אבל אם תסבירי לי איך אז אני ינסה....

Franz Ferdinand

New member
את התכוונת לשלוח את זה לי או למרינה

? בכל אופן, גיליתי שיש סורקים בסיפריה של בית ספר בליך! (מי היה מאמין???) אז מחר אני מביאה דיסקט וסורק לי את התמונה ומעלה אותה אז זה בשבילך!

L A D Y B U G 2

New member
שירשרתי לכל מי שרשם לי........

והקטע שאני לא מבינה איך לצייר גם בשבילך..........

Franz Ferdinand

New member
ביקשתי שתציירתי גם בשבילי...?

אני כל כך סנילית שאני כבר לא זוכרת מה ביקשתי...?

L A D Y B U G 2

New member
לא........./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאלתי מה אני יכולה לצייר מסביב למאתיו כי נשאר הרבה מקום..........ואת הצעת משהו עם עיניים ולא הבנתי את זה

Franz Ferdinand

New member
סרקתי סוף כל סוף! אז הנה התמונה

המקורית ומיד אחריה יבוא הציור מהתמונה הזו ציירתי רק תצלום תקריב של הראש אז לא לצפות ליותר מדי...

Franz Ferdinand

New member
אוי... אני לא מצליחה להעלות את

הציור!!! איזה באסה... אני יודעת מה הבעיה! אני סרקתי בבית הספר ושלחתי משם את התמונה לדואר האלקטרוני שלי ואני לא יכולה להעלות תמונות מהמייל למקום אחר... אוף!

L A D Y B U G 2

New member
גם לי התמונות לא עולות דרך הסורק אז

אני חושבת שכדאי לך לצלם את הציור במצלמה דיגיטלית ולהכניס ממנה למחשב.........לפחות ככה אני עושה וזה עולה

למעלה