משהו מעניין...

coolit

New member
We love you, Daniel!!../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo102.gif

(not!!!!) סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםם... בריתוש לאלו מכם שיש להם גלגלת בעכבר, כיף להם... לי יש, למזלי!! :)

Vilia©

New member
יששששש *קופצת משמחה*

אני לא מאמינה...הוא עוזב! *מוציאה כובעי טמבל ופוצחת בריקוד למבדה* הוא עוזב הוא עוזב הוא עוזב!!!!! חחח אל תיקח את זה קשה.. נו..אל תבכה..נו..תפסיק!!! אל תקח ללב..כך לקיבה אולי היא תצליח לעכל את זה...
טלי -מגית שחורת גלימה-

בדיקה-

פשוט קודם שלחתי תגובה וזה לא מראה אותה, אז אני מקווה שאם זה ישלח. אם לא-ארג...אתם לא תראו את זה בלאו הכי, אז מה הטעם?

הו,גודי...

דווקא את הודעת הבדיקה זה מראה... אזזז...מה שרציתי לרשום: אני מניחה שב"וחלקכם תמותו" אתה מתכוון אלי? אני כבר לא יודעת... בזמן האחרון סבלתי מניתוק-קשרים אגרסיבי (ומעניין למה...) לא שהמצב קודם היה שונה במיוחד, אבל עדיין... בכל מקרה, יוצא לי קצת לפקפק בהודעות היעלמות של אנשים ותיקים כמוך, אבל בכל זאת-לא הבנתי מההודעה אם אתה תכתוב לפעמים או לא... אני מקווה שכן, בכל מקרה... ואם אתה עוזב במטרה לחזור יותר מאוחר כשהמצב יהיה נורמלי יותר-אני מקווה שתחזור מהר...! :)

עד כמה שאני שונאת לעשות תיקוני...

הודעות- תוותרו על המילה "אם"...:) הא. זה היה מאלף ומרטיט... ´I´m not a thief, madam. But if I were, I would be the kind that steals fire from the gods.´ ´We´ve already got fire.´ ´There must be an upgrade by now.´ [p. 377, Teatime and Susan]

sarah

New member
רק לא זה! *תולה את עצמה*

בה... טוב... היה שלום,נשמור על קשר ,חבל שהלכת (מוזר לכתוב את ההודעה הזאת בין ים של ´יש לעזזל הוא הלך´) ואל שתכח,תמיד,חתול צלוי שולת XOXOXO שרה

MadonnaFan

New member
כן דניאל, כל מילה דניאל...

*מתפוצצת מצחוק* בטח! הבנאדם הכי מכור לפורום הזה והכי חסר חיים ללא החמצן כאן יעזוב?! בואו בואו, הבה נתערב- כמה זה יחזיק? מחר, הודעת תגובה, מחר בערב- כבר לא יחזיק מעמד בלי הודעה חדשה? בחייכם, הבנאדם בפורום 20 שעות ביממה... דניאל קיבלת את הצומי הדרוש? עכשיו תישאר פה ואל תהיה נודניק... *מתה* *מרוצה?!* *אל תענה* ד"א, זה אני או שכתבת פעם איזה פאנפיק? משהו עם אנימאגים אם אני לא טועה... @מעין@ הוא&היא

Meijen Shaggy

New member
מה? לאאאאאאא...! ../images/Emo15.gif

אני היחיד פה שפספס את הסיבה שדניאל עוזב את הפורום?.. אניוויי, גם אני מרגיש שאני עם רגל אחת מחוץ לפורום, אז אולי מיי טיים וויל קאם טו.. ודניאל - נתגעגע, תחזור שוב כשתתגעגע חזרה, והכי חשוב: תשאל! Meijen Shaggy

Winky!=^.^=

New member
האמת שלא רציתי להגיב כי.. ../images/Emo108.gif

פחדתי שיצא לי משהו לא ממש נחמד מהפה. בזמן האחרון אתה לא מציק לי הרבה. כאילו.. אתה בכלל לא מתייחס אלי. חכה חכה שאני היה בת 17 אני פצצה אמיתית עם *אהם* ענקיים! חהחה!!!! ואתה ולי תהיו זקנים מקומטים !!!!! עם *אהפ* נפול! חה חההה..!
WiNkY

קארין~!

New member
להת´..

מוזר.. אתה היית הכי.. אממ.. איך להגיד? הכי פופולרי בפורום וזה שאתה רוצה לעזוב זה די מוזר כי הרבה אנשים הגיבו להודעות שלך ולא היית לך בעיה עם זה.. טוף, לא חשוב. אז להת´
קאריני

תיקתקית

New member
מ ה יש!!!!!!!! בעצם לא רגע קראו...

תראו אתם מתגעגים לתמונות הסוטות של דניאל (ראו הנ"ל השתמש ביוסר של עינת כדי לפרסם תמונה של לסביות נוגעות אחת לשניה ב*האם*)ץ להגיגים החרמניים, להצקה, לקרציתיות הא הא? נאי אומר כן מי שמסכים שילחץ
חחח
שקד

לאאאאאא../images/Emo7.gif

למה????????? אתה ממש בנאדם מצחיק ותחסר פה מאוד......... וגם אתה מייג´י!!!!!!! אל תלכו אנשים!!!!!!!!! פליז דונט גו פליז דונט גו........(אין לי מושג מה ההמשך...) בכל מקרה תשלח לנו הודעה או שתיים לפעמים..... מיכי!מכורה למים אנונימית

Mooa-Numi

New member
ביי...!

נ.ב- תמשיך לקרוא את הדברים שלי! (שזה כנראה שירים אם אני לא אפטר מהקטע החדש והמעצבן הזה שלי...) אתה היחיד שכבר קורא אותם חוץ מרותם, ו--$%&^&%&*&*))&^%^ (*צונזר כי הכותבת התעלפה עקב הסמקת יתר*)

Maggie

New member
אופס...?

רק עכשיו שמתי לב להודעה בפורום... בקושי הייתי בו בגלל שהאינטרנט שלי התכחש לי...
בכל מקרה - - למה? Are we THAT bad?
מעניין אם בכלל תקרא את ההודעה... נתגעגע... מגי אוסמנט

Mooa-Numi

New member
Yes!

אה ומישהו יכול לתת לי את מה שהיה כתוב על ראי אריסד (נשמע הרבה יותר טוב מינפתא), באנגלית? מיכל

Meijen Shaggy

New member
הא לך: ../images/Emo15.gif

Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi
וברוורס: I show not your face, but your heart´s desire

למעלה