משהו מעניין...

Marty McFly

New member
משהו מעניין...

נראה לי: שאני עוזב את הפורום!! איזה כיף הא?! בקיצר, כן, זו תקופה כזו... אבל בכל זאת, אנשים, יש לכם אותי באיי סי קיו, דברו איתי, תקראו לי לכל הפגשים... ובטוח שאני אבוא עוד... אבל לא יודע... ננסה להגמל כל עוד התחלתי... אז באהבה לכולם! וחלקכם תמותו...
דניאל

בהביי דניאל ../images/Emo7.gif

תצפה מחר לשיחת טלפון ממני, או להודעה בגלל אתה יודע מה! כאילו הסיבה היחידה שאני אתקשר אליך או אשלח הודעה! בכל מקרה תהיה יותר פנוי באי סי קיו ולא אינויזבל כל הזמן
TaLi

daniel...

New member
אממממ....אל תיקח ברצינות את הכותרת!

כי אם אני לא טועה....זה היה בציניות!!! כאילו....ההפך ממה שכתוב!!!

daniel...

New member
אמממ....אוקיי...מה אכפת לי?!

סתם... קיצר....ווי לאב יו....קאם באק.....דונט ליב אס..... נצפה להודעות מבוהלות של ברית בצהריים.... אמממ... טוב נדבר כבר באיי סי!! ו... אמממ....אין לי ממש מושג מה להגיד... אז כמו ששחר אמרה....תחזור מהר!!! בה ביי דנ^אל יש!!!!!! אין יותר דניאל!!!! נפתרתי מכולם!!!!! עכשיו אני ה*דניאל* היחידה בפורום!!! נתגעגע...אלייך דני פוטר....

Marty McFly

New member
למה כולם קוראים לי דניאל פוטר??

סתם... אבל יש אנשים... בקיצר, אל קאם... באק! איי אלווייז קאם... באק...

daniel...

New member
אממ....זה היה ציטוט!!!!

בערך....זה איך שחברים שלך קראו לך פעם.... והתעצבנת מזה... משהו כזה..... קיצר...אממממ.....לא דניאל!!! דני!!! זכרונות מהעבר.... אה ורציתי לשאול אותך משהו!!! נכון הייתה ילדה....שכתבה לך ביומן משהו על התאריך של יציאת הסרט....מה זה היה בסוף?! או שאולי היא מגדת עתידות!! וניחשה שתפגוש את לי באותו יום!! אבל מה זה היה?!

Marty McFly

New member
חחחחח זה לא היה ככה...

היא כתבה את זה בכלל ל16.11, וזה היה סתם מעצבן... עזבי, אין קשר...

daniel...

New member
אהההה......ואין סיכוי לדעת מה זה?!

כאילו מה זה היה... טוב נו...עזבתי! עזבתי!!! מה אני בכלל עושה?! מתערבת לכולם בחיים?! אוקיי אני מחריזה על עצמי רישמית: חטטנית!!! אוף!!!! אני לא תמיד כזאת!!!! ואני לא מתכננת לשאול מלא שאלות!! אוקיי....הגזמתי קצת...אבל גם לא...אז....אוף די!!! דנ^אל

אמ

אולי בגלל שהיית שיעור ספרות שלם נראה לי עם צלקת על המצח? אה ועוד יתרון שאתה הולך, ספוילר רק שלי!!!!!!!!! חה חה חה!!!!!!!!!!! TaLi

Marty McFly

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!

אחד הקטעים הטובים בחיי... ואל תדאגי, חשבתי על זה לפני שכתבתי את ההודעה... כאילו, שה
שלך...

Lady_Voldemort

New member
המפי?

המ.. טוב, חבל... המ.. למה לעזוב? למה להיות רעה? סמים זה רעעעעעעעע אתה לא... שלכם אורה,

S.tal

New member
הממ..., בה ביי...!!! ../images/Emo42.gif

אני מקווה שתחזור.., מתישהו..., נתגעגע... הממ..., בלה.., באמת יהיה פה שונה..., קשה להאמין... הו וול.., ביי ביי!!!!!

למעלה