משהו מעניין...

משהו מעניין...

אני מניחה שלכל אחד מאיתנו, יצא פעם אחת בחייו (לפחות) לקרוא שיר מסויים ולהגיד לעצמו, ``אלוהים, מישהו כתב את החיים שלי``, או ``השיר הזה נכתב עליי``. אז תחשבו לרגע - קרה לכם מקרה כזה? כלומר, קראתם שיר (שלא אתם כתבתם ולא מישהו שהכיר אתכם באמת כתב עליכם...) ואמרתם לעצמכם, ``אי אפשר היה להגיד אותי טוב יותר``?... אם לי זה קרה? כן. חברה שלי נתנה לי לקרוא לפני כמה ימים שיר שהיא מצאה באיזו חוברת שכתבה מישהי אלמונית, והרגשתי שמישהו פשוט כתב את החיים שלי. זה הולך ככה: (ללא לחן) היא רודפת אחרי החיים כדי שהחיים לא ירדפו אחריה, כותבת שירים כדי לצאת מהדיכאון שנפל עליה וקשה לה לבכות היא מפחדת, שיברחו לה החיים אם לרגע לא תשים לב. ועצוב לה, וכואב. משתדלת להיות שם בשביל כולם מנסה למצוא את המקום שלה בעולם רוצה שמישהו ישאל מה קרה ויושיט לה יד, יש כל כך הרבה אנשים מסביבה והיא כל כך לבד. וקשה לה לבכות מפחדת שיברחו לה החיים אם לרגע לא תשים לב וכל כך עצוב לה וכואב. מחפשת משמעות כדי להרגיש מלאה מקווה שיש שם מישהו והיא סתם לא רואה מנסה לתמוך, לחייך, לעזור למצוא קצת ורוד בתוך השחור. וקשה לה לבכות, מפחדת שיברחו לה החיים אם לרגע לא תשים לב וכל כך כל כך עצוב לה וכואב. אז היא עוצמת עיניים, בורחת למקום אחר ובליבה... מקווה שלא תתעורר. אז זה השיר שלי, ויהיה נחמד אם תשתפו- מה השיר שלכם?... תעשו חיים בחופש הקצר שיש... דולצינאה.

זה שלי

FADE TO BLACK (Hetfield, Ulrich, Burton, Hammett) Life it seems, will fade away Drifting further everyday Getting lost within myself Nothing matters no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me Need the end to set me free Things not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost this can`t be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filling me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now he`s gone No one but me can save myself, but it`s too late Now I can think, think why I should even try Yesterday seems as though it never existed Death greets me warm, now I will just say goodbye

eyal@

New member
תאמת....

השיר הזה מ`זה מתאים גם לי...אם תשנו אותו רק לזכר!!!!

דעתי המטומטמת

לי זה נשמע כמו משהו שכתב מישהו בגיל ההתבגרות, ככה שזה יכול לדבר אל מי שלא מקפיד להפריד בין המטומטם ללא מטומטם. אני לא אומרת שזה רע, רק שזה מאוד מטומטם, אם אחת החברות שלי היית מביאה לי דבר כזה [לא בצחוק], הייתי מאוד מתאכזבת. וגם ממך רציתי לצפות ליותר, אבל לא נורא, אם את אוהבת את זה שיבושם לך.

דעתך באמת מטומטמת. (תקראי, זה חשוב.)

לא ביקשתי את דעתך על השיר, ות`אמת עכשיו אני גם מבינה למה. אף אחד לא ביקש ממך לאהוב את השיר הזה, אף אחד לא ביקש ממך להתחבר אליו. זה שיר שבאופן כללי פשוט מצליח לתאר את החיים שלי. (את הקושי בלבכות, את הנסיון להיות שם בשביל כולם גם אם לי נורא קשה, את התחושה הזו של בדידות גמורה בתוך חדר מלא אנשים, את התחושה התמידית של ההחמצה. תקראי עכשיו את השיר ותמצאי את זה שם. אני מקווה שאת מספיק חכמה בשביל לעשות את ההקשר בעצמך.) לא חיפשתי את ההבנה או התמיכה שלך, לא אמרתי שהשיר הזה עמוק מאוד או פילוסופי במיוחד, אלא שהוא מקסים בפשטותו ובאמיתותו. עכשיו- לגבי ההפרדה בין ``מטומטם`` ל``לא מטומטם`` מי את בכלל שתגדירי מה מטומטם ומה לא, ככל שאני קוראת יותר הודעות שלך אני מבינה שכן, גם את טבעת בתחושת העליונות של ``אני טובה יותר מכולם כי אני חכמה יותר ועמוקה יותר``, ושאת לא מסוגלת להעריך גם דברים פשוטים. בסה``כ רציתי לדעת אם גם לך יש שיר כזה, שמתאר את החיים שלך. ואני חושבת שהפרזת בחיבור ביני לבין השיר. זה לא השיר האהוב עליי ביותר, ואם תחשבי שוב אולי תביני שאת אפילו לא מכירה אותי מספיק כדי להגיד עליי כל מה שאמרת. אז כן, נפגעתי, אז מה. פשוט רציתי להעריך אותך יותר. דולצינאה.

דווקא אם אתה כבר שואל,

אז לא אבי ביטר, ומי זה בכלל. אני חשבתי יותר בכיוון של אייל גולן. די, נשבר לי מהציניות המגעילה הזו, אם אין לך משהו טוב להגיד אז פשוט תשתוק.

N0

New member
השיר שלי

אם אני מרגיש עצוב והכל כבר לא חשוב רק להיות שוב עם עצמי כמו חלום שלא נגמר ולחלום אותו מחר להיות שוב עם עצמי כי הגעתי לכאן לבד אנלא צריך פה אף אחד כי לי תמיד יהיה אותי לא לא לא לא כי אני אוהב להיות רק עם עצמי בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי אפילו אמא לא מבינה אני שלי ולא שלה כי אני שייך רק לי אף אחד כאן לא מוזמן העולם שלי קטן יש מקום רק בשבילי כי הגעתי לכאן לבד אנלא צריך פה אף אחד כי לי תמיד יהיה אותי לא לא לא לא כי אני אוהב להיות רק עם עצמי בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי שיר פשוט מצויין של הכספרים

הא הא, שיר גדול...

הופענו איתו במסיבת סיום בשנה שעברה... יש לי אפילו אקורדים אם אתה רוצה... דולצינאה.

N0

New member
אקו...מה ?

N0 מאוד רוצה את האקרדים האלה הוא שמע שהם הולכים טוב עם סלט אבוקדו ואפשר לעשות מהם קונפטי די מרשים. N0 משתתף בשמחתך שיצא לך להופיע עם שיר כזה גדול אבל לצערו ברב עקב חוסר קישרון מוזיקלי לחלוטין (הוא מנסה ללמוד לנגן בדיג` ) הדבר היחיד שהוא יוכל לעשות מהן יהיה מטוס קרב F-16 עםפ מיצבי כיוון וחמקן ראדאר או קופסה דקורטיבית. אבל תודה על הכוונה :) N0

זה השיר שלי

כמה שהדרך ארוכה ומפותלת אני לא עוצר מלכת,לא יכול להפסיק עוזב מאחוריי את הפחדים ואת הצער הכל הוא הכל,אני חייב להמשיך כל מה שקורה אני יודע שצריך לקרות אני האש שלא תוכל להיכבות המוזיקה תיקח אותי למעלה ולעומק הדרך ארוכה ללכת בה זה לחיות הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם,נופל וקם,נופל וקם אף פעם לא אפסיק ללכת אני נופל וקם,נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם,נופל וקם,נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני עומד איתן עם ראש מורם כל סוף הוא התחלה חדשה העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה אני לא במירוץ ולא במלחמה הראש בעננים,רגליים על האדמה

just_me

New member
וזה שלי...

מי אמר לך שאת מוזרה? ומי אמר שזה אסור? ומי זרק לך איזו הערה? תגידי זה סגור ומי אמר לך שאת מוכרחה ומי לחץ אותך לקיר בתוך כל מישהו את יכולה לשמוע איזה שיר אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדייך היא מחפשת את המקום שבו לא תחשוב עוד עלייך אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני שרה אלייך מי אמר לך שאין שום ברירה ומי מחליש ת`גל בחוף? ולפעמים זו סתם סירה קטנה שמסתירה ת`נוף מי אמר לך שאת יכולה לתת הכל מבלי לחשוב בזכרון ישן על ההתחלה חבוי לו גם הסוף אבל היא שם בחלומות שלא יתגשמו בלעדייך היא מחפשת את המקום שבו לא תחשוב עוד עלייך אם אתה הולך אז קח אותי אתה שומע זאת אני שרה אלייך טרק 2, ``קח אותי``, ``מציאות נפרדת``1995, ``היהודים``. סנדי סלמן.

מוווזרה.

כשהייתי בהופעה שלהם, היא שרה את זה כשהיא ישבה על כיסא ברים, וזה היה נורא מגניב, היא עשתה כזה ``מי אמר לך שאת מוווזרה, ומי אמר שזה אסור``, כשבקטע השני היא מזיזה את הראש כזה כמו מורה- זה לא יוצא טוב כשאני מסבירה ככה, אבל זה היה מגניב, כאילו- ``אני מבינה אתכם אנשים קטנים..`` כדי לא לקפח אף אחד, גם זה רק שיר.

למעלה