משהו מעניין

../images/Emo12.gifיש בלונדיניות חכמות?

טוב לדעת...

באמת../images/Emo35.gif

הטרנד עכשיו זה לעבוד בפחחות
*זורק את התרגיל בית במעגלים לינארים* *רץ למזכירות הפקולטה לבטל רישום* *נרשם ללימודי פחחות אצל יוסי - מוסכניק מורשה*

לא לא צריך שמישו יישאר עם קצת שכל..

תחזור אל המתמטיקה הנורא מעניינת שלך...

לא הגעתי עדיין לזה..

(אני עדיין בט'...) אבל בינתיים אני דווקא אוהבת מתמטיקה והנדסה...לעומת שאר האנשים שעושים סטופר בפלאפון בשיעורים האלה...

תראה, תשמע...

לא אמרתי שהכל משעמם ויבש, נורא ואיום. אם זה היה המצב, לא הייתי לומד את התואר הזה (האמת שבמצב דברים אחר הייתי לומד ביורפואה או ביולוגיה בכלל...). יש דברים מעניינים כמו טרנזיסטורים ובכלל מיקרואקטרוניקה. זה בכל אופן תחום העניין שלי. ונראה לי שאני אלך לישון, יש לי יום ארוך מחר

אני מרשה לך ללכת לישון

בתנאי שאתה מבקר בתדירות גבוהה יותר. ולא, עומס לימודים זה לא תירוץ. גם לי יש מחר יום ארוך - צריך מכין את הבית לפסח.

o O Y O o

New member
הרק אני לא מכין את ביתי לפסח../images/Emo35.gif

אצלנו אדישים.. לא מנקים כלום.. המנקה באה מחר, ולא היום.. (וגם זה בגלל שיש לה היום תור לרופא או משהו דומה..) בכל אופן.. החדר שלי נראה כמו הצרות שלי (שדי התמעטו לאחרונה.. *טפו טפו טפו* *דופק על עץ*)

תודה... תודה, תודה, תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif

ואני אשתדל להופיע פה בתדירות גבוהה יותר, אבל אני לא מבטיח כלום. אגב, עומס בלימודים זה כן תירוץ, יש לי להגיש מייד אחרי פסח שמונה תרגילי בית (ספרתי...), כשבעצם חצי מהם אני חייב לעשות עם עוד אנשים... כך שאם אני לא רוצה להיות כאן בפסח אני צריך לסיים אותם קודם. בגלל זה עמוס לי.

לא הבנתי

אם אתה לא וצה להיות כאן בפסח? להיות איפה אתה לא רוצה? אתה לא רוצה להיות איתנו בפסח? מה? לי יש כמה מאות עמודים לקרוא בשביל לכתוב עליהם שתי עבודות סמסטריאליות ומבחן. וזה עוד לפני שהבית מוכן לפסח.

אז בתור התחלה

שיהיה לך בהצלחה. מה שהתכוונתי הוא שאני לא רוצה להיות כאן בחיפה, בטכניון בפסח. ממש לא מתחשק לי לחזור לטכניון בפסח. שאני לא ארצה להיות איתכם
זה בכלל נשמע לך הגיוני
|

חשבתי על זה

ואני מוכן להיות בטכניון ואפילו (לנסות) לכתוב במקומך את המטלות, אם אתה תעביר את החג עם המשפחה שלי

המממ....

נשמע מפתה, אבל מצד שני.... עד כמה זה נורא להעביר את החג עם המשפחה שלך שאתה מוכן לקחת עליך לעשות תרגילי בית של הטכניון ועוד של הפקולטה להנדסת חשמל

למעלה