משהו מעניין

משהו מעניין

אני לא יודע אם זה עצוב או מצחיק. אבל לפני כמה ימים התראין שוטר שמחפש אחרי רוז(במציאות), וכשנישאל כמה זמן עוד הם יחפשו הוא השיב זה לא כמו פרק ב-CSI שנמשך 45 דקות ובסוף הפושע נתפס. הוא הוסיף ואמר שכזה דבר יכול לקחת כמה שבועות. מה שצד את עיני זו העובדה שהוא התייחס בין עבודת המשטרה האמיתית לבין תוכנית דימיונית.

הדמר

New member
מסכימה עם המשטרה

אני תמיד שואלת את עצמי מה הקטע שלהם, הרי ברור שברוב במקרים לא תופסים את הפושע כ"כ מהר ובCSI (חוץ מזה שזה 45 דקות כי זה ברור)זה הולך ממש מהר שימו לב שלפעמים זה באותו היום (כמו בפרק ההוא של CSI NY שהיה ממש בולט שזה באותו יום,שהיה למאק את היום הולדת) ואפשר לראות את זה ע"פ הבגדגם וכו'.

Shai C

New member
../images/Emo207.gif

מישהו יכול לשלוח לי במסר קישורים ישירים להורדה של כל העונות של CSI והכי חשוב של לאס וגאס ? (שמעתי שהם הכי טובות...) טנקס לעונים!

הוא צודק,בגלל זה הרבה לא אוהבים

את הסדרות האלה,ולא רק CSI. אבל בסדר יש כמה פרקים שלא לוקח להם רק יום ולא רק "45 דקות",זה קטעים איזה מגוחך הוא.

לפחות ב-LV לפעמים עונה שלמה

תעלומה כמו "רוצח המיניאטורות" לא נפתרה במשך כל העונה ה-7 והיו עוד מקרים שנמשכו מעונה לעונה.

bendelac

New member
זה לא מצחיק

ההשוואה שהוא עשה בין עבודה משטרתית אמיתית ותוכנית דמיונית הוא במקום. בעידן שלנו, כבר עבדו ההפרדות בין מציאות לתוכניות (ע"ע האח הגדול) ולכן זה שהוא הזכיר לנו שמדובר על מקרה אמיתי ולא על תוכנית דימיונית כן במקום. חוץ מזה שגם ב-CSI יש פושעים שלא נתפסים ב-45 דקות, כפי שאמרו קודמי אבל זה טעות זניחה.

../images/Emo45.gif

נחמד. ולכן תקבל ממני
וגם
. כי נראה לי שאתה הקול המוסרי פה.

למעלה