משהו מעניין

צשייר

New member
האמת שזה

די מדהים ומעודד... אולי עוד יש סיכוי? לא חשבתי שכל כך התקרבנו מבחינ המחזורים האחרונים אבל הנתונים מדברים בעד עצמם... יש תקווה...

emperor28

New member
תיארתי לעצמי שזו תהיה הסטטיסטיקה.

וזה אומר שאם נמשיך לשחק טוב לדעתי יש מצב טוב להדביק את ביתר.

lemmacantor

New member
כדורגל משחקים מהחזור הראשון ולא מהרביעי

קשה להתמודד עם בית"ר\ אם אתה פותח עונה עם 3 הפסדים. כל מיני טבלאות כאלה, לא ממש מנחמות. חוץ מזה הנתון הזה היה ידוע לי

GuyN2

New member
גם ככה כבר יש אירופה ../images/Emo3.gif

גם אם נסיים מקום אחרון

גביע הטוטו לא מביא לאינטרטוטו

זה מה שמנסים לשנות עכשיו ולדעתי לא צריך לשנות כי צריך שיהיה מאבק בין שאר הקבוצות שלא הולכות לקחת אליפות.. אם אני לא טועה מקום ראשון לוקח לליגת האלופות, שני ושלישי לגביע אופא ורביעי לאינטרטוטו... עושים את זה כדי שתיהיה מלחמה גם על המקום הרביעי

I T A 1 2 3

New member
לפי דעתי, גביע הטוטו כן מוביל לאינטרטוטו

ומה שמנסים עכשיו לעשות בשביל שנה הבאה, זה שהוא יוביל לאופ"א.

הם כבר שנים מנסים לעשות את זה

שום דבר לא שונה מהשנה הזאת לשנה הקודמת... מה גם שכבר הזכייה נעשתה אז זה לא משנה המטרה של זה, זה למנוע מהמאמנים לשים שחקני הרכב שני, להביא יותר קהל למגרשים וכו' בגלל שהשנה כבר הזכייה נעשתה, אז שנה הבאה בכל מקרה לא יהיה אירופה... אם הם יעשו ת'שינוי, מה שנראה לי לא הגיוני אבל אם כן, זה יתחיל רק משנה הבאה.

המשך...

ואתה טועה, גביע הטוטו לא מוביל כרגע לכלום מה שהם מנסים לעשות עכשיו (מה שהסברתי למעלה) זה לא להוביל את הזכיינית לאופא אלא לאינטרטוטו. אופא זה רק מקום שני שלישי, וגביע המדינה!

איזה שטויות,חחחח!!

אחרי המחזור השלישי הפער היה 9 נקודות,היום הפער הוא 10,איפה בדיוק חיפה התקרבה לביתר ירושלים? זה שחיפה השתפרה מרמה של אפס נקודות בשלושה משחקים,זה מה שמעודד? הרי ביתר גם משחקת יותר טוב,גם כובשת יותר,לא ספגה שער 7 משחקים, ובסיבוב השני היא מארחת ב"טדי" את כל המשחקים הקשים: מכבי חיפה,סכנין, מכבי נתניה,מכבי פתח-תקווה. חיפה לא התקרבה לביתר ירושלים,להיפך.

golan omer

New member
בוא נשמור על פרופורציות אם לא הגול של..

רנאטו נגד הרצליה שלא היה מטשטש את העודה שחיפה עדיין קבוצה בהתגבשות ובבניה ואם לומר את האמת גם די חלשה עדיין הרי שהיינו רחוקים יותר וגם אולי חוזרים למשבר השחקנים נשרטו חלש מפתיחת העונה ומסיומת העונה שעברה ולדעתי הם הם עדיין במצב מסוכן של בטחון וסף שבירה נמוך בכל מקרה אני לא פסימי בכלל רק מציאותי וחיפה מתגבשת ומתקשמת מרגע לרגע וזה משמח ולדעתי המהפכה בזרים ובקבוצה שהחלה עוד לפני שנתיםם ונמשכה חזק בפתיחת העונה מתחילה להראות תוצאות.. אף אחד כבר לא מתגעגע לדירסאו טל זנדברג ואפילו .. בנאדו

למעלה