משהו מעניין

צודק! באמת יש בעיות יותר גדולות!

כמו אנשים שפתוחים רק לרעיונות שלהם... אמ... כמוך! אז במה אתה דוגל? שיוויון בין חרדים לחילונים, שהדוסניקים הקטנים לא ישלטו עליך, יצחקו על הדת שלך, יזלזלו בה ומשם כבר ראינו לאן זה ממשיך, בזה אתה תומך? רק אם זה עוזר לך כנראה. או שאולי אתה תומך בעזרה לפלשתינאים המסכנים, שצריך להביא להם נשק להגן על עצמם, מהמדינה האכזרית הזו. צריך לעזור להם, לתת להם נשק, פצצות, כסף, מקומות מסתור להתחבא, וכל זה כדי שתהיה להם ההזדמנות להיות שווים. לעזור לאלה שנמצאים במעמד חוקי נמוך יותר רק בגלל הדת שלהם. כנראה רק כשזה "באופנה" או רק כשזה נוח לך. תסתכל על עצמך, בנאדם עלוב. אם כבר אין לך ראש פתוח אל תעמיד פנים שיש. ודרך אגב, אני שונאת מבוכים ודרקונים. פגאנית גאה

sandchicken

New member
לא נכון.

"כמו אנשים שפתוחים רק לרעיונות שלהם... אמ... כמוך!" לא נכון, אני פתוח לשמוע רעיונות אחרים, זה שאני לא מקבל אותם זו זכותי הלגיטימית. "אז במה אתה דוגל?" בתורה, ומדי פעם בעצמי. "שיוויון בין חרדים לחילונים" שיוויון חוקי בין כל תושבי המדינה, כן. "שהדוסניקים הקטנים לא ישלטו עליך" למה שישלטו עליי? "יצחקו על הדת שלך" לא, זה דווקא החילונים עושים מצויין. "יזלזלו בה ומשם כבר ראינו לאן זה ממשיך" לאושוויץ? "שאולי אתה תומך בעזרה לפלשתינאים המסכנים, שצריך להביא להם נשק להגן על עצמם, מהמדינה האכזרית הזו. צריך לעזור להם, לתת להם נשק, פצצות, כסף, מקומות מסתור להתחבא, וכל זה כדי שתהיה להם ההזדמנות להיות שווים" נכון מאוד, מה רע בזה? "לעזור לאלה שנמצאים במעמד חוקי נמוך יותר רק בגלל הדת שלהם" לא, לעזור לאנשים במצב סוציאלי גרוע כי זו חובתה של המדינה. "כנראה רק כשזה "באופנה" או רק כשזה נוח לך" כן, כן, את שונה, את מגניבה, את אידיאליסטית, כולי נפעם. "תסתכל על עצמך, בנאדם עלוב" קשה לי, אני פוזל. "אם כבר אין לך ראש פתוח אל תעמיד פנים שיש" אל חשש. "ודרך אגב, אני שונאת מבוכים ודרקונים" ההפסד כולו שלך. "פגאנית גאה" לא נורא, יעבור (או שלא, ואז - באסה).

nissimhania

New member
עבודה זרה

אבל אם אינך מאמינה בתורה, אז זה לא משנה. להיפך- זה די יפה לעבוד את הטבע.

מעיין וליה, אני לא מבינה למה אתן

בכלל מנסות. חבל על האנרגיה, אנשים שנמצאים כבר שנים תחת אותה מסגרת של אמונה שיוצאת מפחד העונש של אלוהים, אנשים שקודם כל מקיימים ואחר כך שואלים למה לפי ספר שנכתב לפי מי יודע כמה זמן ומי ידוע על ידי מי, אנשים ללא דעות אישיות חוץ מבאיזה נוסח לקרוא את התפילה (וגם את זה אני לא בטוחה שיש להם), אנשים שגודלו או נסחפו על ידי מסיונריות מוקצנת לתוך חיים של חוקים ללא ברירות, חיים שבהם אומרים להם מה לעשות, להגיד, לחשוב. אנשים כאלה לא יכולים לחשוב לבד אז הם מוסרים את חייהם לאלה שצריכים כוח. ואז הם כמובן מאשימים אותנו בזה שאנחנו יכולים לעשות מה שאנחנו רוצים בחיים שלנו... בהחלט טענה שאני לא יכולה להתמודד איתה... למה אתן בכלל מנסות? הם לא שווים את זה. ירדן

אני לא מסכימה עם ההכללות...

אבל מעבר לזה, אל תגלי לאף אחד - אבל אני מנצלת את הדיונים האלה לטובתי האישית. הם שואלים שאלות מאוד מהותיות ובסיסיות, שבוחנות את האמונה שלי, ועוזרות לי לגבש אותה עוד יותר. הם שואלים שאלות שאולי לא שאלתי את עצמי, וזה מכריח אותי לענות ולמצוא תשובות לשאלות שלא ידעתי לענות עליהן קודם.

ירדן...

יש לך טענות נכונות חלקית, אך ההכללות ודרך ההתבטאות שלך סותרות לגמרי את התוכן של מה שאת אומרת! חוצמזה, אני לא מנסה לשכנע אף אחד- אני לא מסיונרית, אני פשוט מנסה להבהיר עמדה וגם להיות פתוחה לעמדות של שאר חברי בני האדם. באופן כללי אני תומכת ביהדות מפני שיש אנשים הזקוקים למסגרת וכללים נוקשים שיכוונו אותם בחייהם. אני אישית נפש אמנותית, ולכן כל מסגרת או הגבלה כולאות אותי, וזו הסיבה שאני לא מזדהה עם היהדות. אני מזדהה עם הפאגאניזם מפני שלדעתי זו דרך חיים מספיק חופשית, ואם זאת זה נעים להיות שייכת לקבוצה עם השקפות דומות לשלי. אין לי שום דבר נגד היהדות או החרדים. כל דבר ההופך אנשים לאנשים טובים יותר בעולם הזה הוא מופלא וצודק בעיני. ליה

למעלה