משהו מעניין שמצאתי-

chuchi46

New member
משהו מעניין שמצאתי-

"מכל היצורים בעולם, הטרולים הם היחידים שמאמינים, כי החיים נעים אחורה בזמן. אם העבר גלוי והעתיד נסתר, הם אומרים, סימן שאתה פונה לכיוון הלא נכון. כל דבר נע דרך החיים מהסוף להתחלה. וזהו רעיון מעניין מאוד, בהתחשב בעובדה שהומצא על ידי גזע של יצורים, שבילו את רוב זמנם בהטחת סלעים זה בראשו של האחר."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אז... מה אתם אומרים על זה? אני אישית לא הצלחתי להבין... רעיונות? (אגב- מצאתי את זה בחתימה של מישהי, ולא כתוב מאיפה הציטוט...)

chuchi46

New member
אבל היא בכלל לא קשורה למיכאל../images/Emo13.gif

פשוט אחת עם חתימה מעניינת שגולשת בפורום שאני נכנסת אליו לפעמים... אני לא יודעת כמה היא תרצה לבוא לפה :/

chuchi46

New member
בסדר../images/Emo13.gif אני אשאל אותה.

בינתיים מצאתי עוד ציטוט בחתימה... ניראה לי שגם הוא קשור במיכא"ל: I was Living in a fantasy Waiting For somebody to rescue me But I found a way to light the dark It was always here inside my heart No more fairy tale pretending I’ll make my own happy ending

פששש ממש דברים יפים

כם, 2 השורות האחרונות מתאימות ממש למיכא"ל. תחפשי עוד דברים...חחחח

T i r t i r

New member
הו שלום~ ^^

*מרגישה חשובה* האהא הציטוט הוא מתוך ספר שנקרא "איש הקציר". הוא חלק מסדרת עולם הדיסק של טרי פראצ'ט (מאוד מאוד מומלץ) אהבתי את הציניות ואת הנונסנס שבציטוט. ^^ כל סגנון הכתיבה שלו הוא כזה, את מוזמנת לחפש. :}

שלום שלום

תודה על ההסבר, ושמח שהחלטת לבקר אותנו... תגיבי גם לשרשורים אחרים בפורום... אגב, שמעת כבר פעם על מיכא"ל?

למעלה