משהו מעניין מאד

Guram100

New member
משהו מעניין מאד

אתמול קיבלתי מידע סטטיסטי מעניין. אמרו לי שמבחינה סטטיסטית כול קבוצה שנצחה את משחק מס' 2 במהלך סדרת פלייאוף, לקחה את הסדרה. התחלתי קצת לבדוק אחורה. האמת....זה ממש נכון. למישהו יש הסתייגות? אם זה נכון, אז בוסטון לוקחים את הסידרה..חחח

עידו17

New member
לדעתי מי שלוקחת 4 משחקים, מנצחת את הסידרה

לא יודע אם זה נכון, אבל זה מעניין.

DaboR zx6R

New member
שטויות במיץ

מנגד קליבלנד כל משחק ראשון שהיא ניצחה היא לקחה תסדרה מאזן משהו כמו 8-0 או 9-1

Orenseg

New member
זה לא נכון

ולא חסרות דוגמאות. רק מ2007 (לא יודע למה דווקא משם) אני נזכר ב:ווריורס-מאבס, נטס-ראפטורס, ג'אז-רוקטס, סאנס-ספרס, קאבס-פיסטונס. 5 סדרות מעונה אחת שסותרות את הטענה הזו. בפלייאוף השנה כל הקבוצות שניצחו במשחק השני ניצחו בסדרה, אבל היו בסה"כ 8 סדרות וכולן בסיבוב הראשון. זה מקרי.

eran113

New member
זה לא נכון

אורלנדו שנה שעברה הפסידה במשחק 2 בקליבלנד וניצחו את הסדרה.

DaboR zx6R

New member
בכל מקרה אם קליבלנד

לא תקח את משחק 3 אני חושב שבוסטון תקח את הסדרה קליבלנד חייבים לתת להם סטירה מצלצלת ולשחק כמו שהיא יודעת לשחק

Guram100

New member
לפי דעתי הלך על קליבלנד

בלי רצון לעצבן אותך חס וחלילה. קליבלנד לא נראים טוב ואגיד לך מה הבעיה. לברון ענק ענק אבל שאקיל..... ממש על הפנים והוא המפתח.

DaboR zx6R

New member
אני אופטימי

אם הם ישחקו כמו ששחקו בשתי המשחקים הראשונים אז באמת הלך עליהם אבל זה רחוק מהיכולת האמתית שלהם הם חייבים לתת וואחד משחק מחר ולהחזיר את הבתיות יש עדיין מלא פאקים בנהיול משחק תודות למייק בראון הבובה, גיימסון לא מסוגל לשמור על גארנט ומו לא מסוגל לשמור על רואנדו הם חייבים לעשות את השינוים האלה ואתה צודק שאקיל הוא המפתח אבל הוא פשוט לא מסוגל לעשות כלום במגרש לא בהגנה ולא בהתקפה מצא לו מתי לא להיות בכושר שלא הולך הדרך הכי טובה זה להכניס כדור פנימה אבל אין למי להכניס אין את הגאסול שיש ללייקרס בקליבלנד

Guram100

New member
אופטימיות היא המהות של אוהד NBA לא?

שמע. את KG אני מכיר משהגיע לליגה. הוא אחד השחקנים שהכי קשה להתמודד עימם בהגנה. זה על גבול הבילתי אפשרי. נכון שהוא לא כמו שהיה לפני עשר שנים אבל הוא חזר אחרי פציעה קשה וארוכה ובחיי שאני מתפעל מהשחקן הזה כול פעם מחדש. לקליבלנד אין סנטר או פאוור פורוורד דומיננטי ששולט ברחבה ובלי זה קשה לקחת אליפות. אינני יכול לבוא בטענות למייק בראון. אגיד לך מה הסיכוי היחיד: משחק ענק של לברון שינצח את בוסטון כמעט לבד.

DaboR zx6R

New member
נחכה ונראה

אני עדיין חושב שקליבלנד שיחקו כל כך גרוע שחצי מקבוצות הליגה היו מנצחות אותה ביכולת כזאת זה לא שבוסטון גרמו להם להראות ככה ממש לא, ככה לפחות אני חושב אי אפשר להגיע למסכנות אחרי משחק אחד או אחד וחצי גם הלייקרס הפסידו לאוקלהומה 20 הפרש, נכון שבוסטון זה לא אוקלהומה אבל זה מראה שלא חשוב כמה הקבוצה חזקה אם היא תשחק 20 אחוז יכולת היא תחטוף. ומה שלא ברור לי איך קליבלנד נראה ככה במשחק פליאוף ביתי ממש לא ברור נראה מחר מה יהיה מקווה שאני צודק

DaboR zx6R

New member
../images/Emo45.gif

לפי מה ששמתי לב, הרוב פה חושבים שבוסטון תיקח את הסדרה

Guram100

New member
אז מה? שזה לא יטריד אותך.

גם אני חושב כך, אבל אינני אוהד בוסטון. השנה אני ניטראלי ומי שינצח - מגיע לו. ובכלל, זה לא משנה מי תיקח את הסידרה, אלא תניף את הגביע. תאמין לי, איך הייתי מת לראות את לברון משחק בדאלאס. שנוביצקי יהיה מס 2 בלבד.

DaboR zx6R

New member
אני לא מוטרד חח

אם הם לא יקחו זה בגלל שלא מגיע להם, הכל תלוי בהם אבל אני יודע שהם קבוצה מספיק חזקה בשביל ללכת עד הסוף

Guram100

New member
אני אישית חושב

שחסר להם משהו בשביל אליפות. לעומת זאת אחרי שצפיתי בלברון, אז אני אומר לעצמי שאולי חסר להם סנטר אבל יש להם שחקן פנומן. תמיד אהדת את קליבלנד?

DaboR zx6R

New member
לא חח אני בתכלאס אוהד את הניקס

מאז שאני זוכר את עצמי, אבל הם הרבה זמן לא מעניינים

למעלה