משהו מעניין מאד לקרוא יתפרסם בקרוב בישראל דיפנס
ה הנמלט10 New member 15/1/14 #2 בשורה אחת- אין עוד מלבדו ביותר , פחד אלוהים מה שיהיה פה בשנים הקרובות אם לא יהיה מנהיג בעל ביצים. פה ובארהב ... כתיבה מאלפת ומפחידה כאחד
בשורה אחת- אין עוד מלבדו ביותר , פחד אלוהים מה שיהיה פה בשנים הקרובות אם לא יהיה מנהיג בעל ביצים. פה ובארהב ... כתיבה מאלפת ומפחידה כאחד
Z zionmd1 New member 15/1/14 #4 האם אתה הוא ד"ר רפאל אופק .בכל אופן תודה על המאמר .אני אכן מאמין בכתוב בו .חזק ואמץ ."ותשועת ה" כהרף עין"
האם אתה הוא ד"ר רפאל אופק .בכל אופן תודה על המאמר .אני אכן מאמין בכתוב בו .חזק ואמץ ."ותשועת ה" כהרף עין"
ב ב א ר ו ת י י ם New member 15/1/14 #7 חתימה נדירה עירני כאספן עתיקות יש לי משהו טרי בשבילך-תמונת ראש הממשלה המנוח אריק שרון ז'ל בהקדשה ובחתימתו המקורית-שווה לך ? יעירני ש לי גם תמונה משותפת עם ר' טוביה לוסקין בטח תהייה שווה הון רק בעוד 5 שנים כשתוקם חוות נפט -'באר טוביה' שבמגד
חתימה נדירה עירני כאספן עתיקות יש לי משהו טרי בשבילך-תמונת ראש הממשלה המנוח אריק שרון ז'ל בהקדשה ובחתימתו המקורית-שווה לך ? יעירני ש לי גם תמונה משותפת עם ר' טוביה לוסקין בטח תהייה שווה הון רק בעוד 5 שנים כשתוקם חוות נפט -'באר טוביה' שבמגד
ע ערני77 New member 15/1/14 #8 אהלן גקי נודאי שנכון יש לך סחורה לוהטת ביד אנסה לברר לך מחר ב"ה אם יש קונים לזה