משהו מעיק עלי......

LoveBeing

New member
משהו מעיק עלי......

היי... אני פשוט מרגיש כאילו אני כל הזמן צריך להוכיח את עצמי ולהראות שאני בסדר ועושה משהו... כאילו אני לא שווה או בסדר אם אני לא עוזר לאנשים. אני רוצה להרגיש טוב כמו "כולם" לאהוב את עצמי ולא להרגיש כאילו אני אשם באיזה פשע. אני אוהב לעשות לאחרים טוב אבל גם רוצה להרגיש טוב בעצמי ולצאת ממעגל הבדידות החיצונית. מה אתם חושבים? אוהב, גיל

../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

תדמיין מקום קסום (דמיוני או אמיתי) ששם מקבלים אותך כמו שאתה, ולא משנה מה אתה עושה. לא מצפים ממך לכלום, אן באים אליך בטענות, ופשוט מקבלים אותך כמו שאתה. תריח את המקום הזה, תראה אותו, תחוש אותו.... עכשיו תנסה להיות המקום הזה עבור עצמך. זה עוזר? אתה נפלא כמו שאתה. אתה לא צריך להתנהג בשום אופן מסויים

עכשיו ראיתי תגובה נפלאה זו

לדעתי כדאי לך לפעול בהתאם לתשובה נפלאה זו של מיכל ולחיות בהרמוניה.

נתינה מתחילה את תהליך הקבלה

אתה עוזר לאחרים, אתה אוהב לעשות טוב לאחרים - זו נתינה יפה ואתה מקבל בחזרה מיד הרגשה טובה שעזרת, שעשית טוב, וטוב לך אתה צריך להרגיש טוב עם עצמך, מגיע לך להרגיש טוב. אתה לא צריך להרגיש אשם, להיפך מרוצה , לא בדידות אלא קשר עם אנשים שאתה עושה להם טוב. אינך צריך להרגיש שאתה צריך להוכיח שאתה בסדר, כי בנתינה שלך מוכח שאתה בסדר, עושה משהו, משהו טוב. אנשים שעושים את הטוב היום מבטיחים את האושר של המחר. חשוב שתעריך את עצמך - אתה הנכס האמיתי - קרא מאמרי בשם זה במדור מאמרים באתרי "הצלחה":

sovlanit

New member
ראשית , שאל את עצמך "למה"?

למה האחרים חשובים לי יותר ממני? למה אני לא אוהב את עצמי? וכו'. אחר כך תשאל את עצמך :"איך"? איך אני יכול להפסיק להרגיש ככה , איך אוהב את עצמי יותר מבלי לחוש אגואיסט ו/או מתנשא? ואחר כך תתחיל ליישם את התובנות החדשות שלמדת. התהליך ארוך ובוודאי יהיו בו שני צעדים קדימה ומדי פעם אחד אחורה. ותר לעצמך עך השגיאות הקטנות והמעידות השוליות. התמדה מביאה לתוצאות הרצויות והופכת אותן להרגל... בהצלחה.

למעלה