משהו מסריח פה...

משהו מסריח פה...

כמעט מדי שבוע אני מקבל בדואר המון חוברות וקטלוגים למוצרים שונים, כאשר תמיד הם מלווים באיזו מתנה, אשר תמיד כל מה שאני נדרש לעשות על מנת לקבלה היא לשלוח את דמי המשלוח בלבד, שהם כמעט תמיד 29 ש"ח. קשה לי להאמין שאני מקבל מזה שנים רבות מתנות אין קץ מבלי לקנות ומבלי לשלם יותר. אז איפה כאן התרגיל?

אדיב חן

New member
הונאת ה"מתנה"../images/Emo101.gif

לא ציינת, איזה חברה משווקת את הקטלוגים, ועל איזה מתנה מדובר. מכל מקום, אפרט בקצרה מהי הונאת ה"מתנה" ומה קורה למזמין המתנה: *) המתנה לרוב שווה הרבה פחות מ"דמי הטיפול והמשלוח". תכשיט עלוב או משהו דומה. *) מזמין המתנה נרשם ב"רשימת צרכנים אידיוטים" (אני לא ציני כאן, הביטוי במקומו; שמות נרדפים הנם Mooch List, Sucker list וכו´) אשר נסחרת (נמכרת ונקנית) בין חברות אשר עוסקות בהונאה. *) אותו צרכן אידיוט, כאמור, יקבל טלפונים ודואר לרוב, והזמנות נוספות למבצעים ומתנות נוספות אשר לבטח ימצצו ממנו עוד כסף. זה היה סיכום קצר מאוד על נושא "הונאת המתנה". צירפתי כתובת לאתר מצויין העוסק בנושאי "פשעי שכנוע" (Crimes of Persuasion). אוסיף באותה הזדמנות את כתובת אתר הFederal Trade Comission, לכל החוקרים הרציניים. HOPE THIS HELPS. בברכה, חן אדיב

k-don

Well-known member
היום דמי משלוח למתנה חינם

כבר הגיעו ל 39.90. יש גם חברות שאפילו עלות דמי המשלוח לא מופיעה בחוברת עם מתנת החינם!!

yaniv002

New member
תחקיר על נושא כזה הופיע כבר בתוכנית

אני זוכר שבעונה הזו,או שעברה הופיע כבר תחקיר על זה. התחקיר היה על כך שמיהי רכשה מכשיר למניקור ופדידוק.
על המכשיר היא שלמה מחיר "נמוך"-של כמה מאות שקלים.
ובסוף התברר שהערכה הזו עולה רק איזה 20 שקלים.

למעלה