משהו ממש מגעיל

preacher

New member
משהו ממש מגעיל

וממש לא גמור, אבל יצא מצחיק מספיק בשביל להראות. אני עוד לא בטוח מה בדיוק אני אעשה עם זה... זה מודל LOW POLY, כנראה אני וחבר שלי נכניס אותו ל-microsoft flight simulator 2002 באיזו צורה. אבל תמיד יש את האופציה של להכניס אותו לאיזה משחק יריות. בכל מקרה, קבלו אותו, האיש עם השערות על הפנים:

Druyanizem

New member
גגגגגדדדדווולל!!!!!!../images/Emo6.gif

חהחהחהחההחחה.... יצא ממש טוב!

Mr Boggy Man

New member
אהבתי מאוד אבל מישומה זה נראה לי

כמו איזה דמות ממשחק מחשב לפני שנתיים. (מרובעים כאלו).

preacher

New member
445 פוליגונים כרגע

וזה רק לראש. אח"כ יש גוף, ואח"כ... אני פתוח לרעיונות. זה אמור להיות לסימולטור בסוף - אז חשבנו באופן כללי על "מטוס חיל האוויר הפלשתינאי" או לחילופין ערפאת רוכב על מטאטא. אולי איזה טיל קסאם 2? מטוסים של FS2002 לוקחים משהו בין 5000 ל-10000 פוליגונים. אם אני אראה שיש לי מיותרים אני אעגל אותו אבל בינתיים הוא ישאר ככה. ואולי פעם יהיה לי כוח להמיר אותי לפאטצ´ים ולעגל אותו ממש...

אהבתי מאוד!

למרות שזה לא מידול מדהים ולא תלת מימד במיטבו אבל בכל זאת...משהו במרובעות הזאת תפס אותי
נורא נורא יפה! תבטיח שתעשה עם זה משהו

ejay

New member
מגניב ../images/Emo13.gif

מנקודת מבט קריקטוריסטית - המודל קצת מפספס בקטע של הסנטר- לערפאת יש סנטר צר וקטן יותר, המודל גורם לו להיראות גברי וחסון יותר ממה שהוא במציאות.

gonen-y

New member
אני חייב לציין שזה מדהים כמה

הצלחת לתפוס את הכיעור וגועל הנפש שהדמות הזו מייצגת אין ספק שהתמונות האלו ראויות להכנס לגלריה של האתר כל הכבוד עכשיו נשאר רק ברגוטי השייח יסין מוברק וכו (נ.ב הייתי ממליץ לנסות לפוצץ את הדמות רצוי חלק אחר חלק)

למעלה