משהו ממני -קישור.

מתגעגעת

כל כך מתגעגעת לחיבוק שלו לידיים הגדולות שעוטפות אותי לעיניים הכהות שמסתכלות עלי אוהבת את הפגישות שלנו למרות שהן נדירות כיום לצידו אני ממש פצפונת מרימה עיניים מעלה ומביטה בו באהבה הוא מתכופף לנשק אותי בשפתיים מרימה ראש ועוצמת עיניים מתמכרת לחיבוק ולנשיקה החיבוק העוטף אותי חזק וצמוד נמסה מהחום שבו הוא עוטף אותי לידו אני ממש קטנטונת רגועה מאד בידיו החמות ויודעת שיש מי ששומר עלי שיש מי שעוטף אותי באהבה שם חיבה לוחש לי שומר אותו עבורי במיוחד רק הוא קורא לי כך לוחש אותו לאט ובאהבה ואומר אוהב אותך חיבוק שנדיר שהוא במציאות ולצידי אני חולמת על הפגישות שלנו לרוב הקשר ורטואלי דרך במחשב אבל הוא הכי החבר שיש לי שומר עלי עד שיבוא איש ויקרא לי אהובת לבי וידע לאהוב אותי לפחות כמוהו

nypx

New member
לאלה שלא פותחים קישורים

הבוקר קמתי עם רצון עז לתת לך פרח. קמתי , התארגנתי , ויצאתי אל הרחוב. רציתי שהפרח יהיה מיוחד. יפה, מרשים , מפעים, כמוך..... רציתי נורא שתשמחי לקבל אותו. שתחייכי אלי, את החיוך המושלם הזה שלך. חיפשתי בין החנויות, אף פרח לא התאים, לא יפה מספיק, לא ורוד מספיק, לא מושלם מספיק. ואז מצאתי אותו. הוא ממש צעק: "זה אני!!! הכי מתאים , הכי מושלם!!!!!" הלכתי אליו, שילמתי עבורו , וחזרתי אל הרחוב , מאושר. הגעתי אל ביתך, דפקתי על דלתך, חיכיתי , ציפיתי, רציתי , רק לראות אותך, מחייכת ומאושרת. כשפתחה לי את הדלת אמא שלך, זה נפל עלי. עיני כבו והחוורתי. " אוי גל...." היא אמרה לי במבט מלא רחמים.... "כל שנה אותו הדבר...." היא פרצה בבכי וירדה במדרגות לעברי. היא חיבקה אותי בחום. "אני יודעת שאתה תמיד זוכר אותה. אני יודעת כמה אהבת אותה.... אני יודעת שהיא הייתה הכל בשבילך.... אבל מתוק שלי.... דנה כבר לא איתנו 4 שנים.......................... אתה כל שנה ביומולדת שלה מביא פרח, אחד, מושלם.... ותמיד אתה כבה ככה....... ואז, אתה נזכר......"

למעלה