משהו מלחיץ

cyberia2ooo

New member
משהו מלחיץ

אממ... הכנסתי את הipod למחשב והwindows הציע לפרמט אותו... ובטעות לחצתי כן... עכשיו אני לא מצליח לעדכן אותו עם הipod updater ולא מצליח להעתיק עליו שירים... למישהו יש רעיון? אני קצת בלחץ עכשיו :\

LinkTree

New member
להוריד IPOD UPDATER

להתקין וללחוץ RESTORE. (או שאתה יכול עם WINAMP למשל לפרמט את ה IPOD - אולי גם עם IPOD AGENT?!)

cyberia2ooo

New member
אממ ככה

דרך winamp אני לא יודע איך לעדכן ipocde updater לא מוכן לעשות restore הוא זה שמביא לי את ההודעת שגיאה שאמרתי...

הורדת את האיפוד אפדייט או מהדיסק?

אם מהדיסק אז נסה באתר של אפל ותתקין אותו הוא יותר מעודכן ממה שיש לך בדיסק בהצלחה.

cyberia2ooo

New member
פתרון

מצאתי את הבעיה ואת הפתרון, ורק רציתי לחלוק אותה בפורום למען אנשים שיתקלו בה בעתיד. כנראה (לפי מה שאנשים אמרו לי), שipod לא מסתדר טוב עם מעבדי amd שרצים על chipset של via (כאשר משתמשים בUSB) הפתרון שלי היה להשתמש במחשב של אבא שלי בשביל לפרמט ולקנות ב70 שקל כרטיס firewire

LinkTree

New member
למה AMD

יותר הגיוני לומר שלא מסתדרים עם סדרת ה CHIPSETים של VIA ל AMD. אני בטוח שלמעבד אין קשר לזה. ותודה על המידע זה יכול לעזור להרבה אנשים! (אגב לדעתי גם אם תקנה כרטיס USB2 זה יעבוד)

idoPod

New member
הערה לגבי הAMD

ברשותי via-kt400 + amd AXP2400 + winxp + itunes + ipod 3g40 ואין שום בעיות ויש לי אותו חדש מהקופסא של ידע 9 חודשים

LinkTree

New member
מעניין...

אז CYBETIA2OOO איזה VIA יש לך בדיוק?! אולי זה ממש דגם ספציפי? (כי באמת יכול להיות שזה בקונטרולרים של ה USB2 וברי לפעמים במעבר מדגם לדגם הם מחליפים אותם.

למעלה