משהו מכיר ת'מסוק?

1 q w e r

New member
משהו מכיר ת'מסוק?

http://www.miracle-mart.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=66_79&products_id=280 אתם יודעים אם הוא טוב יותר מהלמה של e sky?,מה שבטוח הוא יפה יותר.

1 q w e r

New member
מה

מה חרטה מה?אתה יודע אז תפרט בבקשה,אתה לא יודע, לא הטסת,לא שמעת, אל תענה.

1 q w e r

New member
מה

מה חרטה מה?אתה יודע אז תפרט בבקשה,אתה לא יודע, לא הטסת,לא שמעת, אל תענה.

עמית מה פתאום אותו חרטה???

ללמה האמיתית יש שתי להבי זנב מדומות, לזה יש ש-ל-ו-שששש!!!

avivik

New member
אל תתייחס לחרטטנים

יש אנשים שהם כמה ליגות מעלי ומעליך, אז הם לא דוברים את השפה שלנו המתחילים שלא מבינים. זה בגלל שהם נולדו עם שלט ביד ובוסטר בפה. לא נורא. לענייננו, בעיקרון זה פחות או יותר אותו מסוק, אבל הוא לא מיוצר ע"י ESKY כמו ה Lama V3. לא שמעתי עליו הרבה כי הוא יחסית חדש. ל ESKY יש את ה V4 (גם הוא מופיע באותו אתר) אבל יש לו צורה חיצונית שונה לחלוטין. בגדול הוא די דומה ל V3 המוכר והטוב (והרי אם אלפי אנשים ברחבי העולם מטיסים אותו הם בטח טועים, לפי דברי חכמים).

avivik

New member
שכחתי את השורה התחתונה ../images/Emo13.gif

הקיצר, אם אתה הולך על החשמלי הקטן, לך על ה Lama V3. יש לו חלפים בשפע, מכירים אותו, ולגבי ה V4 אני אישית פחות אוהבת את הצורה שלו, אבל אני גם מאמין שהוא יותר כבד בגלל כל הגוף המלא שעשו לו.

1 q w e r

New member
לא

לא ראיתי את הלמה ה4 באותו אתר,אתה יכול לתת לי לינק?

1 q w e r

New member
אתה

אתה יכול בבקשה לתת לינק למקום שכן מחזיק ת'מסוק?. תודה

avivik

New member
בבקשה

http://www.rc711.com/shop/product_info.php?cPath=21&products_id=126 אבל עדיין ממליץ לך ללכת על ה V3.

1 q w e r

New member
למה...

למה אתה ממליץ על הV3? הרי הv4 לא יורד ממנו. תודה.

avivik

New member
אני לא חושב שעדיין מכירים את ה V4

מבחינתי ללכת על ה V3 זה הימור בטוח. מכירים אותו ואת השגעונות שלו, בניגוד ל V4 שזה שחקן חדש. למרות, שיש כאלה שאומרים שהם דומים כמעט לגמרי וההבדל היחיד זה הגוף. אבל שוב, אין מספיק אנשים שיש להם את זה בשביל לדעתאם זה נכון או לא. אם הגוף זה מה שמושך אותך, תקנה מסוק V3 וגוף של V4. אבל כמו שאמרתי, הגוף נראה לי כבד יותר, והמסוק הזה ששוקל בסביבות 200 גרם, רגיש מאוד לכל גרם נוסף. אז לא הייתי מוסיף משקל מיותר. אתה יכול לשלוח אימייל ל ESKY ולשאול אותם מה באמת ההבדלים בין המסוקים.

למעלה