משהו מכיר את

eyali26

New member
משהו מכיר את

חברת SRL? ידועה גם בשם "משאבים"... אשמח לקבל קצת אינפורמציה עליהם ועוד יותר אשמח לשמוע על איך זה לעבוד שם.. תודה

eyali26

New member
עשיתי אבל...

לא מצאתי ממש כתבות על החברה... את מכירה אותם?

maya28

New member
אני לא מכירה אותם

אבל עשיתי חיפוש בגוגל (כתבתי SRL משאבים) והיו הרבה קישורים. תנסה. אני אנסה לתת לך כמה קישורים. הולכת לחפש.

maya28

New member
קישורים

קצת על החברה : חברת משאבים-SRL הינה חברה ותיקה המעסיקה כ-90 עובדים. החברה מספקת פתרונות כוללים בתשתיות תוכנה,לאינטגרציה של נתונים בין מערכות,הקמת מרכזי מידע וליישום פרוייקטים בעלי ייחודיות טכנולוגית. החברה משמשת בין השאר כזרוע הטכנולוגית של חטיבת המוצרים בחברת נס טכנולוגיות בסביבות SYBASE ו- FOCUS. בראש החברה עומד נתן צוסנק המשמש כמנכ"ל החברה. יש שם עוד דברים , פשוט תחפש.

eyali26

New member
תודה אבל

רציתי לשאול אם מישהו יודע על היחס לעובדים ועל התנאים שם וכדומה... את האתרים האלו מצאתי אבל תודה על ההשקעה!

דנה_כהן

New member
כאחת שמכירה את החברה מבפנים

אם מחזיקה את עצמך כמקצוענית בתחומך ויש לך נסיון סביר בתחום הצעה ידידותית, לא כדאי לך להתקרב לשם. כדרך אגב, האם הזמינו אותך לראיון עבודה שם?

eyali26

New member
כן וגם...

רצו אותי והציעו לי סכום יפה.. אבל החלטתי בסוף להשאר במקום שלי בפחות כסף... חיזקתם את החלטתי עכשיו.. למרות שאני מניח שכל דעה היא אישית ומבוססת על ניסיון אישי.. אני חושב שרוב החברות מהסוג הזה מתנהגות לעובדיהם באותה צורה כאשר הן לא ממש זקוקות להם... תודה בכל אופן

eyali26

New member
ועוד משהו

הניסיון שלי הוא פחות משנה, בעצם יותר קרוב לחצי שנה... עם זאת דוקא זומנתי ללא מעט ראיונות אבל החברה שבה עבדתי התעוררו בזמן ונתנו לי את מה שביקשתי רגע לפני שחברה אחרת, למשל SRL, לקחה אותי... ולא שהחברה שלי שונה בהרבה באופי שלה.. אבל בכל זאת כבר עברתי שם את שלב ההוכחה העצמית וזכיתי להערכה שלי אבל אני בטוח שכמו כל חברת outsourcing, אם הם לא היו זקוקים לי אז הייתי כבר מזמן כותב כאן בתור מובטל ורושם לאחרים להתרחק ממנה... עובדה שהם משכו אותי לא מעט מהסיבות שלהם... לכן, אני מאמין שכל מה שרשמת על SRL נובע מסיבות אישיות ובטח יהיו כאלו שיוכלו לספר עליה דברים טובים (או שאני טועה)

למעלה