משהו מכיר את בקר ezx?
V vbgames New member 13/7/01 #4 אם את סתם רוצה להוסיף קובץ פלאש וגם יש לך את התוכנה פלאש מותקנת אז את יכולה להשתמש בבקר ShockwaveFlash
אם את סתם רוצה להוסיף קובץ פלאש וגם יש לך את התוכנה פלאש מותקנת אז את יכולה להשתמש בבקר ShockwaveFlash
M mich New member 13/7/01 #5 שאלה?????????????? היי אתה יודע איך אני מזהה לחיצה על העכבר עם הבקר shockwave, או לפחות לזהות מתי מסתיים הסרט?????? כל עזרה תתקבל בברכה תודה מיכל
שאלה?????????????? היי אתה יודע איך אני מזהה לחיצה על העכבר עם הבקר shockwave, או לפחות לזהות מתי מסתיים הסרט?????? כל עזרה תתקבל בברכה תודה מיכל
V vbgames New member 14/7/01 #6 האמת.... אין לי שמץ של מושג על הפקד הזה. בגלל שקראתי את השאלה שלך חיפשתי ומצאתי שיש כזה דבר אבל אני לא יודע עליו כלום
האמת.... אין לי שמץ של מושג על הפקד הזה. בגלל שקראתי את השאלה שלך חיפשתי ומצאתי שיש כזה דבר אבל אני לא יודע עליו כלום
E elic05 New member 19/7/01 #8 הפתעה ב email שלחתי לך דוגמה של זיהוי פלאש ע``י vb לאימייל [email protected]
M mich New member 19/7/01 #11 תודה תודה רבה, רק אם אתה יכול לשלוח לי גם את הקוד ולא רק exe? תודה מיכל