משהו מיוחד....

משהו מיוחד....

תלווה לי שיר\צבי זלבסקי ======================= לא חשבתי שהסתיו יבוא כל כך מהר כמו העלים הופך זהב כל רגע שעובר לא תיארתי שרעב כזה בי יתעורר לראות איך מנצנץ כוכב איך אופק מתבהר תלווה לי שיר,אני אחזיר לך מחר או מחרתיים כשרג השלג קצת יפשיר יכחילו השמיים תלווה לי שיר ליום סגריר אני אשיב לך כפליים תן רק לנשום מעט אויר לקום על הרגליים אני רוצה לפתוח דף חדש להתגבר לא עוד להיות עלה נידף ברוח העובר אל תתחשבן איתי עכשיו עזור לי להבין עשה שקצת פחות יכאב תן שוב להאמין חשבתי שהכל משחק דבר הן לא בוער לא ראיתי כמה דק החוט שמחבר הנה השיר שלך נכתב רק עוד כמה תוים כמו עץ שמחדש עליו שוב פעם באביב תלווה לי שיר,אני אחזיר לך מחר או מחרתיים כשרג השלג קצת יפשיר יכחילו השמיים תלווה לי שיר ליום סגריר אני אשיב לך כפליים תן רק לנשום מעט אויר לקום על הרגליים...... קרן,פז,ירח,הנה השיר שסיפרתי לכם עליו אתמול... הלוואי והוא יהיה לכם לברכה,התגברות והתחדשות... אותי הוא מרגש כל פעם מחדש... שלכם זמרת בארים
<שושו>

נולי נולי....

למה לא מיועד אלייך.....? אם קראת....זה בהחלט מיועד גם לך...! אני שמחה שאהבה והתחברת...השיר הזה מאד משמעותי בשבילי... שיהיה לך יום נפלא...ותודה! זמרת בארים

קרן^

New member
זמרת ../images/Emo23.gif

זה פשוט מרגש...... ממש מצמרר.. ואני מאד נהניתי אתמול... אתמול היה מרגש בפני עצמו. ממש ממש מרגש, ומקרב!
אני אוהבת אתכן בנות, חברות שלי אמיתיות. שתהיה לך שינה טובה ונעימה, עם המוןןןןןן חלומות מתוקים כמוך
אני יודעת שאת ישנה. כי אני רואה שהלכת לישון מוקדם בבוקר. אחרי ההודעה ששלחת לי לפלאפון, שראיתי רק ב 11:30 כי התעוררתי. בבוקר, תום ניסה להעיר אותי, אבל אני לא בדיוק זוכרת איך זה נגמר.. כי התעוררתי, והיה לי קר!
, וראיתי שכבר 11:00 אז הבנתי שהוא לא ממש הצליח לשכנע אותי שכדאי לי לקום. אולי זה בעצם בגלל שהלכתי לישון כל כך מאוחר... ז"א מוקדם... ב 5, שמנע ממני לשמוע או להגיב. ים ~~~~~^~~~^~~^~~~~~ כבר לא יהיה היום
לצערי. אבל השינה שהיתה חסרה, מפצה את ההרגשה של הפיספוס. אוהבת אותך
קרן

קרן,מתוקה שלי

בהחלט היה מרגש מאד אתמול,מקרב,מהנה,וכייף! המקום,האנשים,הזמן,המילים,הכל התחבר בהרמוניה מושלמת.... אני מקווה שישנת טוב... והים? יישאר במקומו עד שיחליפו את המים,חוץ מזה ששוב חסכנו בילוי של 76876056 ש"ח.ובהתחשב במצבי בעבודה כרגע...אפשר לוותר בעיקר אם זה לטובת שינה
מ
ת
ה|
ע
ל
י
י
ך זמרת בארים

למעלה