משהו מטריף אותי!

רוצה לשמוע משהו מטורף יותר?

יש לנו חברים של המשפחה שעבורנו הם יותר ממשפחה...הילדים בני אותו גיל(אנחנו) וגדלנו ביחד...הגדול בן גילי והוא נשוי ויש לו בת קטנה מלירי בחודשיים...עד בערך גיל 10 חודשים היינו לירי ואני נפגשות המון איתו ועם אשתו והילדה(הוא ואני כמו אח ואחות)...פתאום הקשר די התקרר וזה הפליא אותי כי לא רבנו...לא היה אפילו משהו ברמת ויכוח...אז תפסתי אותו לשיחה ביננו ושאלתי אם יש בעיה או אם פגעתי במשהו ולא שמתי לב...מה הוא ענה לי? לאשתי מאוד מפריע לראות שלירי מפותחת כל כך והבת שלנו פחות
הייתי בהלם...אז נכון שלירי התחילה ללכת ולדבר מוקדם והבת שלהם רק עכשיו בגיל שנה וחצי התחילה ללכת וחוץ מאבא אמא לא אומרת כלום...אבל מצד שני יש לי חברות שהילדים שלהם מפותחים בהרבה מלירי...או עושים דברים שלירי לא עושה...אז אני מפרגנת בכייף ויודעת שיבוא יום שהיא תעשה...וגם כשלירי לא זחלה עד גיל 9 חודשים ושכבה כמו שק תפוחי אדמה כשכולם סביבה כבר זחלו וישבו מזמן...לא חשבתי לרגע לנתק קשר או להעלם עד שלירי גם תעשה את הדברים האלה...ההיפך ידעתי שכמה שהיא תהיה יותר חשופה לחברה היא תחקה את מה שעושים סביבה... בקיצור נשארתי בהלם מכמה אפשר לקחת את העניין לכיוונים קיצוניים

מאמינוי

New member
נו באמת.... ומה אני יכולה להגיד אם

הבת שלי שבוע הבא בת שנה, היא לא זוחלת ורק למדה להתיישב לבד ואני באמת באמת לא בלחץ... כי באמת כל אחד והקצב שלו...עזבי מה אמאמ שלי אומרת היא כולה נסחפת שזה לא בסדר, ועזבי את זה שהיא לא אוכלת מסודר הבת שלי , היא קטנה זה המבנה שלה היא גבוהה מאוד לגיל שלה, היא עדיין יונקת וזה מסתדר לה מצויין אם כל האוכל שהיא אוכלת ולא אוכלת. יש לי שכנה , הבן שלה לא אוכל כלום רק בקבוק והוא בגיל של הבת שלי, וכשהיא מתחילה לעצבן אותי על כמה הבן שלה עוד מאט הולך וכמה הוא זוחל מהארו"לא נורא גם נויה תתחיל עוד מאט" בטון של כאילו היא ממש מרחמת לי על הילדה, אני מכניסה לה איכשהו את הקטע שהוא לא אוכל , כי נמעס לי שכולם מתלבשים לי על הילדה כמה היא לא בסדר ואל תדאגי ואני ממש לא דואגת... וסתם נוצר מצב שאין לי כוח לראות אותה כי לא נעים לי אם כל המשפטים המגעילים האלו "לא נורא" ברור שלא! כי אני לא חושבת שבת שלי לא בסדר היא תילך ותדבר ותאכל בסופו של דבר , אז למה כל הקטע של התחרות ולהתחרות על הילדים שלנו! הרי בסופו של דבר כולם יגדלו , וידברו, וילכו ויקפצו...

אז או שתפסיקי להתראות איתה

או שתגידי לה שזאת לא תחרות תינוקות ושנורא נחמד שהבן שלה עושה את כל זה ושהמשאית עם המדליות בדרך

שקדייה

New member
זה לא קשור לתינוקות בכלל ../images/Emo31.gif

זה פשוט סוג כזה של אנשים (חסרי ביטחון עצמי בדר"כ שמנסים לחזק אותו על חשבון אחרים)- שתמיד הבית שלהם הכי שווה, והאוטו שלהם הכי טוב, והבגדים שלהם הכי שווים, ושהשיפוץ שהם עשו באמבטיה הכי מאמם וכו'... מה שמאפיין את האנשים האלו זה שאם הם קולטים נקודת טורפה אצל מישהו (ואני מניחה שאצלך זה העובדה שהבת שלך עוד לא זוחלת. אגב.. ממש לא ביג דיל)- אז לשם בדיוק הם מכוונים. כי זו נקודה בה קל להם להיות "יותר טובים". חבל מאוד שזה הכיוון אליו "נסחבה" החבורה שלכם. חברות אמיתיות צריכות להיות "קבוצת תמיכה" זו לזו. ודווקא לעודד ולהתפעל אחד מהילדים של השני, לתת לך להרגיש טוב עם הילד שלך ועם ההורות שלך. חבל שהן לא מבינות את זה כי ההפסד הוא של כל הצדדים.

EMAEMA

New member
באמת מעצבן!! שונאת תחרותיים

לכל ילד יש את הקצב שלו ואני תמיד עונה שכולם בסוף - מרימים ראש , הולכים וגם עולים לכיתה א' .... אם זה מפריע לך - אז תעירי אני בטוחה שכולם יתחילו לשים לב למה שיוצא להם מהפה

דידי10

New member
האמת, משהו מצחיק

לבן של חברה שלי יצאו שיניים לקראת גיל שנה. היתה לנו מכרה שכל הזמן שאלה אותה "נו - יצאו לו שיניים ? עוד לא ? ...". יום אחד כבר חברה שלי שאלה אותי - תגידי, נראה לך שזו בעייה ? זה כל כך הצחיק אותי - מישהו מכירה ילד שלא יצאו לו השיניים ? מה הסיכוי לזה. כשלבסןף בקעה השן הראשונה אמרתי לה להתקשר לגברת במיידי לדווח למקרה שהיא לא ישנה בלילות.

וזה גם מדבק ../images/Emo163.gif

מצאתי את עצמי לא מזמן בשיחה כזו, כשמישהי שאלה האם הילדה כבר מתהפכת (היא עוד לא היתה בת שלושה חודשים). אז עניתי לה שלא, אבל היא עושה ככה וככה לפני הזמן וכולי. אחר כך תפסתי את עצמי והבנתי שקשה (לי, לפחות)שלא להיגרר למירוץ הזה. ניסיתי גם להבין מה גורם לנו להיות גאים בדברים שלא מהווים שום הוכחה להצלחתנו כהורים - למה כל כך עושה לי טוב לשמוע כמה היא יפה, וכמה היא חייכנית, וכמה יפה היא ממלמלת. האם הפכתי לחסרת ביטחון מאז הלידה? האם החיים שלי כל כך הצטמצמו? התשובה שמצאתי היא שלגדל ילדים זו עבודה קשה ותובענית, ולכן את ההצלחה שלהם אנו תופסים כפרס על מאמצינו.

december2

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש התפתחות-האים יש אתר

או בכלל מידע מומלץ על התפתחות בשלבים-היפוכים, קירוב רגליים לידיים וכן? ושאלת מציצת ידיים- הבן שלי 4 חודשים כלכלכלכל הזמן עם הידיים בפה, אם מצליח- אז מעדיף את שני אגרופים יחד. ברור לי שזה תקין, שהוא מגלה ידיים. ביום עצמאות היינו בארוחה אצל משפחה וכולם דאגו לנחם אותו"שהוא ילד רעב"ועוד הערות מפגרות. אתמול שמתי לב כשאבא שלי שיחק איתו על השטיח, הוא (אבא)התחיל להוציא לו ידיים מהפה"כאילו משחק הפוך". אמרתי לו שזה בסדר, תקין, רצוי וכדומה, אבל נראה לי שאין עם מי לדבר. לללללללממממה מבוגרים לא מבינים, לא זוכרים? אבא שלי אמר כמובן שאצלי לא היה את השלב הזה...ברררור! אז נכון שזה שלב תקין בהתפתחות? ועד מתי הוא נמשך(עד מתי ירחמו לי על הילד שאמא לא נותנת אוכל, אלא ידיים?) תודה וערב טוב!

דצמבר זה נורמלי ותקין וגם הבת שלי

עושה לי אותו הדבר חפעמים מוציאה את הציצי ומכניסה יידים........זה נורמלי לחלוטין לא יודעת מתי זה יעבור

למעלה