ליאתייייייי
New member
רוצה לשמוע משהו מטורף יותר?
יש לנו חברים של המשפחה שעבורנו הם יותר ממשפחה...הילדים בני אותו גיל(אנחנו) וגדלנו ביחד...הגדול בן גילי והוא נשוי ויש לו בת קטנה מלירי בחודשיים...עד בערך גיל 10 חודשים היינו לירי ואני נפגשות המון איתו ועם אשתו והילדה(הוא ואני כמו אח ואחות)...פתאום הקשר די התקרר וזה הפליא אותי כי לא רבנו...לא היה אפילו משהו ברמת ויכוח...אז תפסתי אותו לשיחה ביננו ושאלתי אם יש בעיה או אם פגעתי במשהו ולא שמתי לב...מה הוא ענה לי? לאשתי מאוד מפריע לראות שלירי מפותחת כל כך והבת שלנו פחות
הייתי בהלם...אז נכון שלירי התחילה ללכת ולדבר מוקדם והבת שלהם רק עכשיו בגיל שנה וחצי התחילה ללכת וחוץ מאבא אמא לא אומרת כלום...אבל מצד שני יש לי חברות שהילדים שלהם מפותחים בהרבה מלירי...או עושים דברים שלירי לא עושה...אז אני מפרגנת בכייף ויודעת שיבוא יום שהיא תעשה...וגם כשלירי לא זחלה עד גיל 9 חודשים ושכבה כמו שק תפוחי אדמה כשכולם סביבה כבר זחלו וישבו מזמן...לא חשבתי לרגע לנתק קשר או להעלם עד שלירי גם תעשה את הדברים האלה...ההיפך ידעתי שכמה שהיא תהיה יותר חשופה לחברה היא תחקה את מה שעושים סביבה... בקיצור נשארתי בהלם מכמה אפשר לקחת את העניין לכיוונים קיצוניים
יש לנו חברים של המשפחה שעבורנו הם יותר ממשפחה...הילדים בני אותו גיל(אנחנו) וגדלנו ביחד...הגדול בן גילי והוא נשוי ויש לו בת קטנה מלירי בחודשיים...עד בערך גיל 10 חודשים היינו לירי ואני נפגשות המון איתו ועם אשתו והילדה(הוא ואני כמו אח ואחות)...פתאום הקשר די התקרר וזה הפליא אותי כי לא רבנו...לא היה אפילו משהו ברמת ויכוח...אז תפסתי אותו לשיחה ביננו ושאלתי אם יש בעיה או אם פגעתי במשהו ולא שמתי לב...מה הוא ענה לי? לאשתי מאוד מפריע לראות שלירי מפותחת כל כך והבת שלנו פחות