משהו מטריד...

משהו מטריד...

אין בכוונתי להשמע כמו נביאת זעם, אבל בזמן הפוורם, התחיל הפורום לשעמם אותי ממש! כשהצטרפתי לקהילת "שירות לאומי", אי אז בשבוע הראשון לקיומה, חשבתי שהקהילה הוירטואלית שתיווצר כאן תתעסק בנואים הקשורים לסדר היום וסדר החיים של בנות השירות, למשל. הודעות בעניינים כאלה, ניסיתי וכתבתי לא אחת (למשל, מסעותיי והרפתקאותיי בדרך לשירות), והיו כאן הודעות נוספות, למשל תהליכי החלפת מקום השירות של יולי, או ההתכוננויות והסבל של לובה ונעה בדרך לפסיכומטרי. מדובר רק בדוגמאות קטנות. נהניתי מאוד כשהפורום היה כזה, אפילו התחילה להתגבש הקהילה מבחינה חברתית - דבר החשוב מאוד לעמידותו של פורום מול איתני הרשת. ואולם בזמן האחרון, כאמור, נהיה לי ממש משעמם כאן! אני מרבה להכנס פעם בשלושה ימים בערך, וההודעות היחידות שנוספות הן או אוף-טופיקיות, שזה סימפטום מוכר בפורומים ואין מה לעשות איתו, או שאלות מעצבנות של ילדות שלא רוצות לעשות צבא, או לא יודעות מה זה שירות לאומי. צר לי מאוד, אבל בשביל זה יש רשימת שאלות נפוצות! גרועים מכך הם עוברי האורח בפורום, אשר מרשים לעצמם להפגיז בלי כל קשר למציאות בנושאים דוגמת - "כולכם משתמטים", או - "אסור שיהיה שירות לאומי" או - "תמותו, תמותו, בנות יונה עם פרופיל נמוך!". אני לא יודעת...הממ...היה נדמה לי שרוב כותבי הפורום הקבועים, נמצאים בשירות לאומי מסיבות שאינן, לרוב, קשורות להשתמטות ואפילו אם כן, שהם כולם כבר אחרי שלב הויכוחים חסרי השחר הללו, בהם כל אחד מנסה לשכנע את השני שהוא צודק, ונעזר במיטב הגידופים והנאצות שאב"י הגה במוחו הקודח, שעה ששקד על המצאת שפת הקודש מחדש. אני לא באה להתלונן ולא באה להעביר בקירות, אבל אני רואה עצמי כותבת קבועה בפורום, ורק רציתי להביע את אכזבתי ממה שהולך כאן בזמן האחרון. מה לדעתכן אפשר לעשות? עייפה, רצוצה ובקרוב בת שירות, - נעמה.

נעמה...

בס"ד הפורום הזה הוא די בהרצה עכשיו, צריכים לקרוא להפיץ שהפורום הזה קיים ולגרום לבנות שירות להכנס אליו כדי שידעו על קיומו רק ככה הוא יהיה פורום שוקק חיים ומעניין, וכל מה שהזכרתי זה הכל עניין של זמן, אני אומר את הדברים הללו מנסיון! אגב אל תשכחי שרוב בנות השירות לא יוכלו לגלוש באינטרנט במשך השבוע זה יוצר בעייה שצריך לחשוב איך להתגבר עליה...

נויקה

New member
נעמה

רק רציתי להגיד לך שאת מקסימה. אני לא מכירה אותך, אבל את מקסימה. צריכים אחת כמוך במחנה- בואי. נעה

TwelveEyes

New member
מממ...

גם אני מעט מאוכזבת ממה שהולך כאן. זו הסיבה שאני לא נכנסת לכאן הרבה.. ובכן, זו, והעובדה שלא עשיתי שירות פעיל מאז תחילת דצמבר (אבל אני מתחילה בשירות החל ממחר, כך שצפו לראות אותי לעיתים יותר תכופות..
). לצערי הרב, אין לי רעיון מרתק במיוחד לתרום בנוגע להפעלות בפורום. מה כבר אפשר לעשות? שרשור "הדבר הכי מעצבן\טוב שקרה לכם בשירות"? בואו נודה, שירות לאומי זה נושא יבש למדי שקשה לסחוט ממנו משהו מעניין. (אשמח אם תוכיחו שאני טועה
)

נעמה יקרה...

קודם לפני שאני מגיב...חוץ מבנות שירות יש גם בנים שעושים עושים שרות...אז הלו
עכשיו לגבי מה שאמרת... אני חושב שבאמת הפורום קצת יבש אני חושב שאם אתם רוצים לשנות זו תפעלו
ותייזמו שהפורום לא יהיה כזה
אני חושב שכולם כאן יהיו שמחים לעשות זאת...אז כולם קדימה לעבודה

M o n a L i s a

New member
מסכימה עם כל מילה! ../images/Emo9.gif

אני בהחלט מרגישה שהפורום התייבש לו, ואני אשמח אם ננצל את השירשור הזה על איך להחיות אותו. כל רעיון ייתקבל בברכה! אני התחלתי במסע לפירסום הפורום, אבל זו קצת בעיה, כי לא כ"כ נותנים לי לחלק כרטיסי ביקור ולפרסם אותו בכנסים של שלומית. אולי אני אארגן איזה שלט שצמוד למטוס, עם פרסומת לפורום שלנו, ואז לא יוכלו להאשים אותי
. נראה לי שצריך לפרסם את הפורום בדף הראשי, אבל בשביל זה כדאי לפתוח שירשור שיימשוך אנשים. חשבתי גם על האופציה של אירוח רכזת או מהנלת עמותה בפורום, בינתיים שלומית סירבו (כי עוד מעט יהיה להם אתר משלהם לשאלות), ואני אפנה לעמותות אחרות.

M o n a L i s a

New member
והוספתי גם סקר שמתאים לנושא........

וגם...רק שתדעו...יש לי מ-ח-ר פסיכומטרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TwelveEyes

New member
אוח, פסיכומטרי.. איזו מכה ../images/Emo13.gif

בהצלחה!!! הלוואי וכל בולסי הביסלי הרעשנים שיהיו איתך בחדר ייחנקו ולבוחנייך תהיה יותר מגבה אחת

M o n a L i s a

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo24.gif

אני מקווה שיילך יותר טוב מאשר היה בפעם שעברה.
ונעמה - אני אשמח לראות אותך במחנה, ואשמח למסור לך את שרביט ההדרכה.

תגובות להמונים...

פון פון: אל דאגה, לא שכחתי ממך, מליאור ומשאר הבנים, אבל אי אפשר להתווכח עם העובדה שרוב הכותבים המוחץ כאן הוא ממין נקבה (וטוב שכך
). 12 עיניים: כן, שרשור כזה יכול להיות נחמד. זה "פורומי" מדי, בייחוד להתחלה, אבל בכל זאת וכפי שאמר ליאור - זוהי רק ההתחלה (לה לה), ושרשורים מסוג זה, הם שיוצרים את ההתגבשות הרצויה. מישהי מספרת על חוויה, לאחרת זה מזכיר משהו, הן מתחילות לדבר, מגלות ששתיהן נולדו בהולנד העתיקה תחת השם "ויסלבינה אייזנשמרק" ויש להן חיבה לעגבניות. אין לי רעיון מתי נהייתי כזו "מומחית פורומים" (כן, בטח), אך יש לי הרגשה שבדיוק כך זה עובד. נעה: את מכירה אותי מהפורום ואולי, בעזרת השם, תפגשי אותי בעוד זמן מה. אכן, אמת ויציב - אני מחכה לטלפון מאבישג, בימים אלו ממש, לגבי יום ביקור/ ראיון עם הרכזת שאחראית בקשר למחנה. אשמח להכנס לנעליכן בשנה הבאה. מה שכן, צריך להתחיל להזיז דברים. את מוזמנת לרמוז לרכזת שלך שתתחיל לתקתק עניינים, ושאני אפילו לא צריכה ראיון כי אני בחורה נהדרת כל-כך (???)
. - נעמה. לובה - בהצלחה בפסיכו! (עכשיו אכתוב סתם מילה, ונראה אם יקרה משהו: )
. המתח...

נויקה

New member
נעמה

בחדשות אמרו שהיה איזה פיצוץ באוזבקיסטן או משהו, לדעתי המילה שלך אחראית לזה. בקשר למחנה, הרכזת שראיין אותך או תשלח אותך ישירות, לא יודעת מה הפרוצדורה אחרי ראיון עם רכזת אחת, היא הרכזת המקסימה ביותר שיש ואני כבר עברתי כמה, קוראים לה יעל, ואת יכולה לדבר עם פון פון, הוא היה אצלה בראיון לפני שבוע בערך. נעה

מה אני אשמה?

האם זו סיבה להתחמק ממתן ראיון? נו, אז עושים הכל מההתחלה. כלומר, לא ייתכן שמישהי מתלבטת בקשר לאיזור, ובודקת מקומות שונים באיזורים שונים? הרי ארץ ישראל יפה, פורחת ולא כל-כך גדולה, סך הכל. למה הבירוקרטיה, למה? כמו שיעל שלכם חמודה ואביעד חמוד, גם ניצנה חמודה. בכלל, לא מן הצפוי שהרכזות תהיינה חמודות, נחמדות, שוקולדיות? הרי הן עובדות סוציאליות, אם לא זה, אז שלא נדע מצרות... אני בעד מפגש רכזות בפורום. אני כבר רואה את זה קורה, ממש כמו ב - Celebrity Death Match באמטיוי: ניצנה משתלחת ביעל: "באיזור שלי יורד יותר גשם, מוהאהאהא!" יעל לא מוותרת: "לנו יש זיהום אוויר!!!" ניצנה מוסיפה ונעזרת בענפי עץ הבננה, הנמצאים מחוץ לקיבוצי איזור הריכוז שלה: "לי יש את הכנרת!" אך יעל לא נכנעת וזוקפת לזכותה: "לי יש המספר הגדול ביותר של תחנות הרכבת! הא לך, צי הרכבות של מדינת ישראל נמצא בשטח שלי!" דרך כך מתחיל שחזור מטורף של מלחמת ששת הימים: אביעד על הגדה השמאלית, אבישג, היא הרמטכ"ל, טוענת - "שתי גדות לירדן!" (זאת חרף העובדה שאיזור הירדן שייך לניצנה. היישוב ניצנה, אגב, נמצא בדרום.), ומסע הכיבוש לשירות הלאומי מוסיף וממשיך. אנחנו, מצידנו, צופים בזה כאן באינטרנט, עם פופקורן דיאטתי ותה בטעם תות. אין ספק, פורום "שירות לאומי" ב"תפוז" הוא הנהדר מכולם. עייפה מתמיד, - נעמה.

למעלה