משהו מטריד

משנה לשנה אני הולכת ונחשפת

מעונה לעונה אני מתקלפת מסירה את כסותי הישנה מקפלת אותה בפינה ומסתכלת. אני פתוחה לרוחות, חשופה לסופה שאותי מטלטלת פתוחה לריחות, חשופה לפריחה שאותי מבלבלת לאט לאט לאט לאט מתערטלת..

אני מוחה!

הדברים המופיעים בתגובה הנ"ל (להלן מוצג התביעה מספר אחד) מהווים על פי כל דין הסתה על בסיס מיני והטרדה. מרשי מציין שביטויים דוגמת "פתוחה", "חשופה", "מקפלת את כסותי" ו"מתערטלת" הם בבחינת העמדת האזרח מול אוירה מינית שגורמת לו חוסר בטחון עצמי ותחושת איום המתמקדת באיברי גוף שלא נציין כרגע מפאת צנעת הפרט, ואין להתעלם מהמשמעויות של איזכור היד אשר היתה או לא היתה במעל, וכולנו יודעים למה היא מסוגלת. דברים אלה חמורים במיוחד לנוכח איומיה המתועדים היטב של הנאשמת (להלן הפרוצה) להגיע למעונו של מרשי וגם לפרסם בהמשך סיכומים. אבקש מכבוד בית המשפט להוציא צו מניעה של כל סיכום שהוא אשר ייכתב בהקשר זה, וכמו כן אבקש מבית המשפט לדאוג לכיסוי מערומיה הנחשפים של הנאשמת (להלן כפי שצויין וגו') ולראיה באתי על החתול

אטיוד5

Active member
אע"פ או דווקא משום ...

(מחק את המיותר) שלא השתתפתי, היה די משעשע.

שאנגלים יעשו דבר כזה? ../images/Emo20.gif

מילא הישראלים, שידועים בגסותם ובבהמיותם, אבל שהאנגלים יטרידו עוברות אורח תמימות? בטח מהגרים. אולי אפילו מישראל. באמת בתמונות רואים שהילד קצת כהה. ולתשומת לב אחל"ה, חידוש לשוני של מכסי: bluejack = יעקב העצוב.

מוגג

New member
חידוש נאה

האם השם "יעקב" בא מלשון "עיקוב"? הבלג'קיסטים עוקבים אחר קרבנותיהם ומטרידים את מנוחתם. אגב, היה מישהו שהציע לקרוא לז'קט - יעקובית..

הערה טכנית

"שן כחולה" הוא שם של קונספט טכנולוגי, לא של שבב ספציפי זה או אחר. הדיון טכנולוגיה מוסרית או לא הוא דיון ישן, אגב. התעורר מחדש עם המצאת פצצת האטום, ועדיין יש כאלו הטוענים כי זו לא הטכנולוגיה שרעה, רק האנשים שמשתמשים בה כך...

נכון ולא נכון

Bluetooth הוא אמנם שם של קונספט טכנולוגי אבל כדי שיפעל יש צורך בשבב התומך בו שידאג לתקשורת Bluetooth עם מכשירים תואמים אחרים בסביבה.

כן, אך ייתכנו שבבים רבים מיצרנים

שונים, שיישמו את פרוטוקולי BlueTooth. יש צורך בשבב, אך השם הוא שם גנרי לטכנולוגיה.

למעלה