משהו מטריד

nutmeg

New member
משהו מטריד

לפני זמן לא רב כתבתי פה על המדיה האלימה, על הפלישה חסרת הרחמים לפרטיות שלי (ושל עוד כמה...) בכל אופן, הבוקר יש כתבה ב-ynet על תופעה חדשה שפושה, הנקראת 'חטיפה כחולה' (bluejacking). מדובר בתוסף חדש לטלפון הסלולארי שמאפשר לשלוח הודעות SMS אנונימיות לאדם אחר שבטלפון שלו מותקן אותו תוסף (שבב שנקרא bluetooth). מה שהטריד אותי בין היתר, מעבר לקונספט המעצבן, הוא השימוש בשפה שלהערכתי מצביעה על הלך הרוח שבכלל מאפשר לתופעות כאלו להתקיים. אם יש לכם סבלנות לקרוא אנגלית, הביטו איך המסע של בן ואב ללונדון מתואר כמסע צייד התר אחר קרבנות תמימים. והכל בצחוקים (כאילו כזה) שהעלה לי את לחץ הדם כבר בשש בבוקר! המסרים המרכזיים מאחרי הקונספט והטקסט שמתאר אותי הם: - אפשר להטריד אותך בכל מקום ובכל זמן - אתה קרבן לשגעונות ההצקה של כל מאן דהוא - אפשר להגיד לך דברים איומים ולהביך אותך בפרהסיה כי רגשותיך בטלות בשישים מול טכנולוגיה. ועוד ועוד ועוד.... ARGH!! כבר אמרתי??

את מתכוונת גם

לשגעונות הצקה של כל מיני "מאן דהוא" שלמדו איך להשתמש בטכנולוגיה כדי להטריד ולהציף את הפורום שאתה מעריך ואוהב עם כל מיני הודעות דביליות בשם של משתמש אחר, והכל בצחוקים (כאילו כזה)? כן, זה באמת מעצבן.

nutmeg

New member
כן

למרות שיש לי 2 שורות בבלגאן דאגתי להפסיק מבעוד מועד.

מצטרף ../images/Emo45.gif

גם אני מרגיש שהתבזיתי בשורת התגובה שתרמתי לליצנות ההיא ואשמח לראות אותה נפסקת

shellyland

New member
מודה באשמה ולוקחת אחריות

נסחפנו אתמול. לא אומר שזה לא היה כיף היסטרי או מצחיק בטירוף (אותנו לפחות), אבל בהחלט היתה הסחפות. להבא, אם אהיה מעורבת בשטויות מאין אלה (וסביר להניח שאהיה) אשתדל לדעת להפסיק בזמן. מטולה. תרומבופלסטינוגנאז.

המוזרה

New member
טוב, קצת באיחור

אבל בהחלט לוקחת אחריות ומודה באשמה. אבל האמת היא שאני לא רואה בזה משהו כזה נוראי, זה באמת היה מצחיק. הייתי מבינה את הכעס הכללי אילו התעללנו בניק "מכובד" כלומר אילו לקחתי את הכינוי של שלי והייתי פותחת ניק- shelllyand או משהו כזה, זה לא היה בסדר, אבל תרומבו זה ניק משני של מישהו שכולנו מכירים. אז השתוללנו קצת- מה יש? טוב אם מישהו מכם באמת התעצבן, נפגע, כעס ומצא את זה חסר טעם - אני מתנצלת. כמו שלי, גם אני אשתדל להיות ילדה טובה.

shellyland

New member
הלו! הלו!

מי תשתדל להיות ילדה טובה? אמרתי שאני אשתדל לדעת להפסיק בזמן. ילדה טובה כבר אין סיכוי שאני אהיה. תשאלי אפילו את אבא שלי.

לא כצעקתה

קודם כל: "אוהבים אתכן", אוקיי? מלבד זאת זה היה אמנם מטריד ולא במקום אבל ממש לא משהו נוראי. בשלבים המוקדמים אפילו חייכתי. מה חוץ מזה?

המוזרה

New member
חוץ מזה

אני הייתי רוצה לדעת אם אוהבים אותי או "אוהבים אותי" צוחקת. זה בסדר, מבחינתי קצת השתוללתי ועכשיו אני רגועה כמו לביאה שבעה.

מארסו

New member
שאלה שמעניינת אותי

האם תקבלי בהבנה השתוללות מצד כל אחד, או שיש כאלה ש"מותר להם" וכאלה שאסור להם בפורום הזה. השאלה הזו באה , אגב, מתוך התעניינות ורצון לפתח דיון בנושא ולא מתוך התרסה כלפי מה שהיה אתמול (שלא ממש הזיז לי)

המוזרה

New member
תשובה

בהחלט אקבל בהבנה. מה שבטוח - אבין זאת הרבה יותר מאשר השתלחויות אישיות.

../images/Emo45.gif יש מקום לדברים האלה

לפחות כל עוד הם מרוכזים בשרשור אחד שממנו הנרתעים יכולים להתעלם. לא צחקתי כמו אתמול כבר המון זמן, ואשמח לראות דברים כאלה גם בעתיד כל עוד ישמר המינון הנכון.

../images/Emo45.gifגם אני ../images/Emo6.gif

ועידן - אנחנו נבוא חשבון בהזדמנות אחרת.....

Idan91

New member
טוב, קצת באיחור ../images/Emo187.gif

אבל בהחלט לוקחת אחריות ומודה באשמה. סתם סתם, לא אעתיק גם את כל השאר. מה שקרה אתמול אכן יצא מכלל פרופורציה בשלב מסוים, אבל עד אז - אותי לפחות, זה נורא הצחיק, ואני לא חושבת שמה שהיה שם הוא פסול. אני מקווה שלכולם ברור שמדובר בהומור בלבד. אני מבינה שלא את כולם זה משעשע, אבל מתוך הבנה שאף אחד לא עושה את זה כדי לפגוע, אפשר להתייחס לדברים כאלה בסובלנות. בהתחלה הכל היה בשרשור אחד, שדאגו די מהר לדחוק אותו למטה, מה שדחף אותנו לעבור לשרשורי אחרים, ומזה אכן היה ראוי שנמנע. התגובות המרובות שלנו בשרשורים "רציניים" אכן לא היו במקום, אבל גם הניטרול הכמעט מיידי של השרשור השטותי לא התאים. אחד הדברים הטובים שמאפיינים את הפורום הזה הוא הבדיחות שכאן, ולא צריך לפסול מיד כל דבר שמבטא אי-שפיות משועשעת של אי-אלו אנשים. בכל מקרה, ברור לי שאעמיד לעצמי גבולות יותר ברורים להבא, אבל ודאי שלא אמנע מכל בדיחה שטותניקית.

חשפת את עצמך

ה"פחחחח" והסמיילי מהווים חתימה דיגיטלית בלתי ניתנת לזיוף. יאללה, יאללה, תורידי את המסיכה לפני שוועדת הגוויה תעשה זאת.

למעלה