ליטל../images/Emo140.gif את אמיתית וכן.
את צודקת במאת האחוז. מעניין אם אספר שאני סובל,אז כל העולם ינחם יזדהה ויפסיק לחיות למעני? האם מישהו מוכן להתחלף? לא רוצה לאמר בקול מה אני חושב על אותם "חכמים",אך אומר שחיי לא ניתנו למען האחר,לא במקום,לא תמורה וחשבון החיים ניתנו במתנה,מתנה זמנית שיבוא יום ונצתרך לפרוע/להחזיר,אף אחד אינו קיבל תאריך צמוד למתנה אז מדוע הצגות ועד מתי? בתפיסתי למוות ולאלה שהולכים לעולמם,הם נמצאים למעלה ומידי פעם מסתכלים למטה,מדוע?מה הם מצפים? הם מצפים לראות אם כל ההשקעה,עמל חייהם היה חיובי ומנוצל,או שהם נכנסים "להצגה" ומחכים למותם? תדמי את האדם ששותל שתיל של תפוז,עמל בו שנים,בהשקעה נכונה וטובה מקבל פרי הכי טוב איזו הרגשה תהיה בו אם לאחר שנים של עמל,יקבל פרי רקוב או שהעץ נובל? ככה הם החיים,לא לחינם נאמר" במותם ציוו לנו את החיים",אלוקים אמר"וחי בהם" לא מת בהם,החיים ניתנו על מנת להמשיך שרשרת ולא חלילה להפסיקה.כי אם כן היה הפוך העולם לא היה מתקיים מעבר לדור אחד. נכון שקשה לאנשים מסויימים לקבל את תפיסתי ואין לי בעיה עם כל סוג של תגובה. האמת היא חזקה ויש לה קבלות ויציבות,לאף אחד,לאף אחד אין זכות להכתיב לאחר,האם האחר היה מוכן שיכתיבו לו? אז מספיק עם הצביעות.החיים ממשיכים כל אחד בדרכו מתגבר, אך למה לעזזאל אין פרגון,פרגון,פרגון,עידוד ותמיכה ודחיפה קדימה,למה לנסות לעצור או להוביל לאחור את החיים. תרוא את הגויים שאנו היינו אמורים להיות אור להם,נהפכנו לחושך להם.אנו צריכים להעתיק מהם מה זה כיבוד פרטיות של האחר אף אחד לא נכנס לנשמה של האחר.אך מי שיש לו בעיה והוא צריך את ההצגה למען האחר שיבושם לו. אני גאה להיות ישר וכן,אני גאה שהצלחתי בן חביריי וידידיי לעזור להם ולצאת,לקבל,לחיות,להיות מציאותיים ולנצל את זכותם לחיות טוב אפילו יותר מאשר קודם,כי במותם ציוו לנו את החיים. שבת שלום