משהו מזעזע שקראתי...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
משהו מזעזע שקראתי...

ח"כ עבד אלמלכ דהאשמה, יו"ר מפלגת רע"מ (רשימה ערבית מאוחדת) כתב מכתב לנשיא סוריה, אחד האנשים שבזכותם ארגוני הטרור הפלסטינים עוד נושמים.. ותראו איזה מכתב העלוב הזה כתב!! ח"כ בישראל! לנשיא סוריה!!! בבקשה (המכתב מתורגם לעברית כמובן): לכבוד נשיא סוריה בשאר אל אסאד דמשק, סוריה. סאלם עליכום ורחמאת אללה קיבלנו בצער את הידיעה על נפילתם במות קדושים של שלושה מבני העם הסורי במהלך התקפה נפשעת של הממשלה הפשיסטית בישראל על מטרות סוריות בלבנון, ופציעתם של רבים. המעשים הישראליים חושפים את פרצופה האמיתי של הממשלה בישראל, אשר פניה למלחמה והיא מסרבת ללכת בדרך השלום. הדבר הזה מחייב התלכדות ערבית כדי לשים קץ למעשיה הקיצוניים של ישראל. בשמי ובשם אחי בתנועה האיסלאמית ובני עמנו "ערביי הפנים" של 1948, אני שולח לכם את כל ביטויי הצער והיגון שלנו. ח"כ עבד אלמלכ דהמשה, ראש התנועה האיסלאמית וראש הרשימה הערבית המאוחדת, נצרת, פלשתין - 1

MS6

New member
תגובה לעצמי...

והשאלה הנשאלת היא: איך אפשר להמשיך לחיות באשליות בנוגע לדו קיום עם אדם כמו דהמשה (שהוא ראש מפלגה, שאליה הצביעו בבחירות האחרונות עשרות אלפי ערבים)?

tamar brandy

New member
אמממ../images/Emo4.gif ../images/Emo163.gif

אתמול התווכחתי עם חברה שלי- היא ימנית בטירוף! אפילו יותר ממך!!! היא אמרה לי "צריך מלחמה.. חייבים להרוג את כל המטומטמים האלה שיושבים לנו בארץ! לי אכפת רק מהתחת של הישראלים ולא אכפת לי מהם ומאיך שהם חיים" וזה לא רק היא אומרת.. הרבה אנשים אומרים דברים כאלה.. אז צ'מע.. כמו שראש הממשלה והנשיא שלנו שלחו לנשיא רוסיה מכתב הצטערות על הילדים שנהרגו בבצפר, ח"כ הזה שלח מכתב לנשיא רוסיה, הוא בתור בנאדם ערבי בטח מרגיש רע יותר מכל ח"כ אחר לגבי הערבים שנהרגו. "המעשים הישראליים חושפים את פרצופה האמיתי של הממשלה בישראל" במקום מסויים זה נכון... מה שצה"ל עושה במחסומים ובתוך השטחים עצמם זה מזעזע כמו פיגועים שאנשי טרור עושים, צריך להתחשב בעובדה שמלא אנשים חפים מפשע צריכים לחיות בתנאים נוראיים (רוב הפעמים הם לא מקבלים טיפול רפואי וכשהם רוצים לקנות מזון מחוץ לשטחים לא תמיד נותנים להם, עוד דבר שדי חשוב לי להתייחס אליו זה שיש חיילים שמתעללים בערבים> זה שהבנאדם שלח מכתב לנשיא סוריה זה לא אומר שצריך להזדעזע מכל מילה שלו, בסדר.. הנשיא הסורי תומך בארגוני טרור וזה באמת לא פסדר.. אבל אם שלחו לו מכתב תנחומים על אנשים שנהרגו זה לא סימן להתעצבן

MS6

New member
תגידי את רצינית?

זה כבר לא שמאל... זה אנרכיסטיות. מה שהוא אומר גם יוסי ביילין יגיד שזה חרפה!! יוסי ביילין! מרצ!! אפילו מפלגת חד"ש לא תסכים עם זה.. זה לא שמאל, מה שאמרת עכשיו זה הבעת תמיכה במכתב אנטי-ישראלי שאפילו רוב ערביי ישראל יתנגדו לו את יודעת מי זה בשאר אסד?? את חושבת שזה איזה אדם נחמד שיושב עם חליפה ומת כבר לעשות שלום עם ישראל?? זה חלאת המין האנושית ששולח כסף לארגוני הטרור הפלסטינים כדי שהם יקנו עם זה חומרי נפץ, הוא מאמן באדמת סוריה מחבלים כדי שילמדו טוב טוב איך להרוג יהודים. מה את בכלל משווה בין אריאל שרון לבין ח"כ דהמשה ובין הנשיא פוטין לבשאר אסד? אריאל שרון כתב מכתב שבו הוא מביע צער על הפיגוע של הריגת 400 רוסים ביניהם ילדים רבים.. את תומכת בהריגה של 400 רוסים חפים מפשע? את בכלל יכולה להשוות הריגת מחבל להריגת ילדים חפים מפשע?? את משווה את פעילות צה"ל לטרור?? זה הדבר הכי קיצוני ששמעתי אי פעם מיהודי... לדעתי את דוגרי, ועד עכשיו ניסיתי להסביר ממש בצורה יפה, אבל את כנראה לא מבינה שום דבר, זורקת דברים מהאוויר, לא נראה לי שיש לך בכלל מושג מה זה מחסום, וחיה במין בועה ופנטזיה ילדותית של שלום ואחווה וכל היצורים והאנשים צריכים לחיות בשוויון אם רק נאהב ונהיה ממש ממש ילדותיים ועוד שטויות שרק ילדים קטנים יכולים להמציא... להשוות בין מחסומים לפעולות טרור?? זה לא שפוי להגיד דבר כזה!! את משווה אדם שמתפוצץ באוטובוס לחייל שמנסה להציל כמה שיותר אנשים ע"י בדיקות?? נראה לי שאת בכלל לא יודעת מה הולך בשטחים, אפילו השמאלנים שבשמאלנים אומרים שמה שאנחנו עושים בשטחים זה פשע אבל זה אפילו לא מתקרב לרצח בדם קר של ילדים מסכנים. "הנשיא הסורי תומך בארגוני טרור וזה באמת לא פסדר" כן זה לא פסדר אבל אפשר לוותר לו לא? פשוט בוא נלך להסביר ל1500 משפחות של יהודים שנרצחו בגלל אותו שטן ש"זה לא בסדר שיש ערבי בישראל ששולח לו מכתב עידוד, אבל לא נורא תמר אמרה שזה לא מזעזע" הם פשוט יגידו "אה היא אמרה שזה לא מזעזע? טוב אין בעיה בוא נשכח מכל אהובינו שנרצחו". המעשים הישראליים חושפים את פרצופה האמיתי של הממשלה בישראל, אשר פניה למלחמה והיא מסרבת ללכת בדרך השלום. הדבר הזה מחייב התלכדות ערבית כדי לשים קץ למעשיה הקיצוניים של ישראל. את יודעת מה זה אומר בכלל? רוצה אני יסביר לך? הדבר הזה אומר שהמעשים של ישראל מוכיחים לנו שמדינת ישראל היא מדינה פושעת, וכתגובה לכך כל הערבים בעולם צריכים להתאחד כדי לשים קץ למעשיה של ישראל.. איך נשים קץ למעשה של ישראל לדעתך? נבקש מהם ממש ממש יפה לתת לנו את כל השטחים של מדינת ישראל ונשיר איתם 'שיר השלום' עם יוסי ביילין ברקע עושה קול שני?! נשמיד אותם! נהרוס את מדינת ישראל! יש דרך אחרת להפסיק דבר שכזה, איך עוצרים מדינה? מבקשים ממנה יפה להפסיק להתקיים? עוד דבר שכנראה ממש לא מזעזע... "נצרת, פלשתין" את יודעת איפה זה נצרת? בגליל. נצרת אפילו לא שוחררה בששת הימים, היא שוחררה במלחמת העצמאות. אפילו הפלסטינים כבר ויתרו עליה.. אז זה לא מזעזע לדעתך שערבי אומר שארץ ישראל היא בעצם כולה כבושה וצריך לשחרר אותה? או שאת ממש מעופפת שככה עונה מהשרוול בלי ממש לקרוא או שיש לך בעיה רצינית...

tamar brandy

New member
פאק../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif

שלחתי חתיכת הודעה ומאזושהי סיבה היא לא נשלחה
אז בקיצור כי אין לי כוח לרשום הכל שוב- 1. אני לא תומכת בשום אירגון טרור, אל תנסה להגיד את זה, אפילו לא בצחוק! חבל ולא אמרת "לכי תתפוצצי באוטובוס" וזהו
אני לא ציינתי את כל הדברים מהמכתב כי היו דברים שלהפתעתך הרבה אני לא הסכמתי איתם, אבל בכל זאת היו חלקים שהסכמתי איתם בצורה מסויימת.. אני הייתי מצפה מראש הממשלה שלי שבתור אחד שדי אחראי על מה שקורה במדינה שלו <פעולות צה"ל שגורמות לאנשים חפים מפשע למות> שהוא יגיד סליחה על מה שקרה למשפחות של חפים מפשע.. ושוב- עם הקבוצה הטרוריסטית בישראל אני לא מסכימה בכלל. 2. אני יודעת לא פחות ממך ואולי גם לא יותר ממך על מה שקורה בשטחים ובמחסומים, אז תפסיק לחשוב שאתה היחידי שיודע מה קורה. עוד דבר שאני לא יכולה להתעלם ממנו- איפה אמרתי שמה שמחבלים עושים לא מזעזע? "אבל לא נורא תמר אמרה שזה לא מזעזע" אני הייתי מתקנת את זה בהודעה הבאה שלך, אני לא מוכנה שאתה תנסה להכניס לי מילים כאלה לפה! הנה מה שאני כן אמרתי: "מה שצה"ל עושה במחסומים ובתוך השטחים עצמם זה מזעזע כמו פיגועים שאנשי טרור עושים" לא אמרתי "פחות ממה שמחבלים עושים" לא אמרתי "יותר ממה שמחלבים עושים" אלה כמו- שאם אתה לא יודע מה אומרת המילה הזאת תפתח מילון ותקשיב יותר בשיעורי לשון והבעה! 3. "..או שיש לך בעיה רצינית" ו- "ילדותית" תגיד לאחותך ולא למישי שיש לה דעה שונה משלך, אתה קיצוני בשבילי ואני קיצונית בשבילך, אתה מוריד מהערך של עצמך כשאתה מתייחס לדעות אחרות של בני אדם בזלזול
עכשיו כדאי שתתקן כמה דברים בהודעה שלך וקודם כדאי שתקרא את ההודעות שלי כמו שצריך כדי לא להגיד סתאם שטויות מטעות.

MS6

New member
שוב..

ההודעות שלך ילדותיות ואין לי כוח להתייחס לכל השטויות שכתבת. דעי לך שאני כותב בכמה פורומים חוץ מהמקום הזה ומנהל הרבה ויכוחים פוליטים, ויכוחים לא חדשים לי, מה שחדש לי זה הילדותיות הזאת. סליחה מהמשפחות של הרוגים חפים מפשע? אולי הוא גם ישלח להם דובי? ברור שהוא ביקש מהם סליחה נראה לך אבל שהם יתייחסו? ואני מבין אותם, למה להם בכלל להתייחס מתו להם יקריהם... בכל אופן לא משנה.. את אומרת שהמעשים שצה"ל עושה בשטחים הם מזעזעים כמו המעשים של הטרוריסטים.. נו זה בדיוק מה שאמרתי.. מה חדש? איך אפשר להשוות בין חייל צה"ל ששומר עלייך שתוכלי לישון טוב בלילה ולכתוב בפורום בית שמש לבין טרוריסט שהולך להתפוצץ באוטובוס כדי להרוג כמה שיותר יהודים?! עצם ההשוואה מטופשת.. שיעור לשון והבעה? את זה עשיתי עוד לפני שנכנסת לחטיבה. ילדותית אני יגיד לך, כי את מאוד ילדותית (דווקא אחותי למשל לא) אם לא היית ילדותית לא הייתי אומר, את באמת חיה בפנטזיה ואני מציע לך להתעורר כי תמימות כזאת לא הייתה לי גם בכיתה ג'... כמו שאמרתי אני כותב בכמה פורומים, ומתווכח עם הרבה אנשים, אבל אני מדבר איתם לעניין כשהם עונים לעניין ולא כשהם זורקים דברים לאוויר שבכוח אני עוצר את עצמי לא להתפוצץ מצחוק מהם. ודוגרי ניסיתי להתאפק בהודעות שלי בפורום הזה למשל.. כי שומרים פה על איזושהי רמה של ויכוח שלא קשורה לפסים אישיים, אבל אדם כפוי טובה שישווה חייל צה"ל למתאבד- יקבל תשובה מאוד בוטה ממני.

tamar brandy

New member
אוקיי אתה לא מתאפק? ../images/Emo163.gif

גמאני יכולה שלא להתאפק במה שיש לי להגיד לך- אתה זה שילדותי פה, אתה חושב שאתה יודע הכל, שהדעה שלך היא הדעה שצריכה להיות לכל בנאדם ואם למישו יש דעה אחרת אז אתה ישר קוטל ומשיב בצורות הכי מטומטמות שיש. אתה שוב ושוב מנסה להכניס לי מילים לפה. תגיד לי איפה לעזעזאל אמרתי שאני לא מעריכה חיילים? אני לא מעריכה חלק מפעולות צה"ל, אני לא מעריכה את זה שצה"ל שולל זכויות בסיסיות של בני אדם. אבל אני כן מעריכה את אלה שיש להם רצון והם מקיימים אותו <הרצון לשרת בצה"ל> עם זאת אני גם לא מעריכה את כל ארגוני הטרור ואלה שרוצים לראות רק דם.. תנסה לחשוב קצת מה אתה אומר לבנאדם כמוני, אני- שאני הכי לא מסכימה לרצח של שום יצור חי, אתה בא ואומר לי שאני אומרת שזה לא מזעזע מה שעושים ארגוני הטרור?!?!? תחשוב קצת בנאדם!!! אתה מנסה להעביר בהודעות שלך שאני כן תומכת בסבל!!! וכשאתה אומר לי דבר כזה זו ילדותיות. אני לא השוותי חייל לארגוני טרור, אתה שואל מה אני כן משווה לפעולות של הטרוריסטים? אני משווה פעולות מסויימות של צה"ל לפעולות של הטרוריסטים, אני רואה במוות של ילד קטן וערבי בשטחים <ויש כאלה מקרים לצערי> לילד קטן באותו גיל שהוא מישראל <וגם מקרים כאלה יש
> לא צריך להוריד מערך האדם רק בגלל הגזע שלו- כאן זו כבר גזענות... (עכשיו תגיד "את ילדותית את ילדותית" ולא תגיב בהודעה נורמאלית.. עכשיו אל תגיד שאמרתי כאן דברים טיפשיים כי אמרתי בפירוש שאני כן מעריכה חיילים ואמרתי בפירוש עם מה אני לא מסכימה)

MS6

New member
אוקי...את זה לא אמרת

לא אמרת מפורשות שרצח של ילד קטן שווה לפעולת טרור... אני מסכים איתך שרצח של ילד, כל ילד! ערבי, יהודי ומצדי גם שוודי, זה רצח. נקודה. וכל רצח של חף מפשע הוא מזעזע...אבל את רשמת את זה:"מה שצה"ל עושה במחסומים ובתוך השטחים עצמם זה מזעזע כמו פיגועים שאנשי טרור עושים" ויש הבדל עצום בין זה לבין מה שאמרת עכשיו. כי שם את אומרת שמה שצה"ל עושה במחסומים כצה"ל שווה לפעולות טרור וכאן את אומרת שאם מישהו בא והורג חף מפשע בכוונה אז זה שווה לפעולת טרור. קודם כל רצח של ילד חף מפשע בכוונה ברוך ה' עוד לא נעשה במלחמה האחרונה על ידנו, נהרגו ילדים חפים מפשע-נכון, אבל אף אחד לא נהרג בכוונה, כולם היו טעויות של צה"ל. ויש הבדל גדול כמובן בין אדם שהורג בכוונה לבין אדם שהורג בטעות, לעומת זאת המחבלים שעולים להתפוצץ באוטובוס, מטרתם היא להרוג כמה שיותר אנשים. פה המטרה היא מניעת הרג של בני אדם ופה המטרה היא להרוג כמה שיותר בני אדם. הבדל עצום מאוד! צה"ל כמה שחלק מהפעולות שלא לא מוסכמות על ידיך, לא מבצע פעולות למען הרג חפים מפשע, זו מדיניות צה"ל. החיסולים נועדו להרוג את אלה שמסיטים להרג ישראלים או שמתכננים להרוג בעצמם ישראלים, לא להרוג סתם עוברי אורח תמימים. מה שאני לא יכול להגיד על פעולות הטרור.

למעלה