משהו מוכן להסביר לי

TwigTwig

New member
משהו מוכן להסביר לי

למה סיסטם כל כך מסריחים בהופעות?! הם מנגנים כמו חבורת שיכורים שמנגנת תוך כדי נהיגה כשיש עליהם מאה עורבים שנושכים אותם....אני לא מבין את זה.. איך זה שלכל להקה אחרת שאני מוריד הופעות שלהם, יש מוזיקה איכותית שכיף לשמוע ואצל סיסטם יש זיופים בשירה + ניגון מסריח (לפי התאור הנ"ל- בהופעות חיות)????

ssdd12345

New member
../images/Emo46.gif

איך אתה אומר את זה יש להם הופעות מצויינות אולי הן לא לטעמך אבל הן ממש ממש לא איך לומר במילות שלך אה כן מסריחים שמנגנים כמו חבורת שיכורים שמנגנת תוך כדי נהיגה כשיש עליהם מאה עורבים שנושכים אותם.... וגם בהופעות חיות או בכלל הם לא עושים חזרות או מתכוננים הם עולים הבמה ומה שיוצא יוצא והם ימשיכו עם זה לא אכפת להם עם הם יזייפו קצת כי העיקר בשבילם שהם מעבירים את המסר שהם רוצים להעביר... ולא נראה לי שלמישו בקהל באמת יהיה אכפת עם הם יזייפו קצת...באמת הם בהופעה שלהם מה כבר יכול להיות כול כך רע....שיהרוס להם..... הסוף!

TwigTwig

New member
מה את מתעצבנת?

אני אוהב את השירים שלהם, אני אוהב אותם, אני שומע אותם בלי סוף אבל חייבים להגיד את האמת- הם באמת גרועים בהופעות! אין מה לעשות, כששומעים להקות אחרות כמו צילדרן אוף בודום שמנגנים ממש זהה למקור או בלינק 182 שמנגנים פשוט מושלם אז אתה מתאכזב כשאתה שומע את הלהקה המועדפת עליך מנגנת כמו להקה של בצפר... זה לא נעים וזה מעציב כי בסך הכל זאת להקה מדהימה.... ואת לא צריכה לתקוף אותי- אני אוהב אותם בדיוק כמוך רק שאני לא מבין למה הם מנגנים כל כך שונה בהופעות

bmt29

New member
מה הקטע לנגן כמו המקור?

אתה רוצה כמו המקור? שמע ת'דיסק....

ssdd12345

New member
אבל אני לא התעצבנתי או תקפתי...

ואמרתי לך הם לא מתכוננים לפני או עושים חזרות ולא אכפת להם שפתאום באמצע ההופעה...יהיה איזה תקלה קטנה הם פשוט ימשיכו

Evil Pig

New member
בקשר לבלינק...

עם כל הכבוד לבלינק ומה לעשות אין הרבה לפחות אצלי השירים שלהם בנויים מקורד בסולם פנטטוני לא באמת קשה לנגן אתה שירים שלהם כי הכל אותם אקורדים.. אם אתה לוקח מוכרבות של שיר של סיסיטם, שכן, גם בו אין כזאת מורכבות, ואתה משווא אותו לשיר של בלינק אתה מקבל מצד אחד < הצד של סיסטם> יצירה ברמה של יצירה קלאסית מתקופת הרנסאנס ומהצד השני < בלינק> כמה חברה שלקחו יצירה מהרנסנס ובצעו והקליטו אותה כשהם מסטולים זאת דוגמא טיפהמוזרה אבל מה לעשות זה מה שיצא לי.. בקשר להופעות: ובכן סיסטם לא מופעים הכי טוב אולי אבל מצד שני מה שבאמת חשבו להם זה המסר בשירים כמו שכבר נאמר פה אז למה לשפוט את ההופעות ע"פ הזיופים והשיוני בשירים לפעמים או בגלל שהם מסטולים טיפה גם כשאני מופעי זה לא יוצא לי פרפקט זה טבעי כי באולפן עושים לך כ"כ הרבה מייק אובר שאתהמקבל משהו שהוא בד"כ משהו מאוד מאוד לא אמיתי וכן, זה מוכר אחלה כי אין את הזיופים ואת השטויות כמו בלייב אם תשמע דברים של פראנק זאפפה מלפני מיליון שנה אתה תשמע את זה כמו בלייב ואתה תבין שגם באולפן הם נישמעו ככה רק שאצלהם תיקנו את זה בדיסק.. זהו סיימתי לחפור ליהל טוב ופורים שמח!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifחושבת שאתה צודק..

במיוחד בקטע של בלינק... כאחת שפעם אהבה אותם ונגנתי שירים שלהם כל השירים שלהם אותם אקורדים פשוטים שכל חד שלומד גיטרה יכול לנגן אותם אחרי יומיים. גם שאני חושבת שאי אפשר להשוות את איכויות הקול של סרג' לאיכויות הקול של טום (ויסלחו לי עכשיו המעריצים) שהוא פשוט גרוע! גם בהקלטות אולפן, הוא נשמע כמו חתול דרוס (רק דעתי
) וכמו שאמרת באולפן זה נכון רוב מה שמקבלים בדיסק אולפן הוא לא הכי אמיתי ולא כמו במקור (אבל זה יותר בשירה מאשר בנגינה למרות שיש גם)

ashkeloni

New member
מממ

אישית אני חושב שהם נשמעים דיי בסדר ברוב ההופעות שהורדתי
רק את ההופעה מהקריסמס לא אהבתי יותר מדי, סרג' לא נשמע טוב כמו ההופעות האחרות שראיתי *_*

TwigTwig

New member
עזבו את בלינק

יש עוד מיליון להקות שמנגנות מעולה וקשה לנגן את השירים שלהם... כמו שאמרתי- צילדרן אוף בודום... אצלהם השירים קשים לניגון ואני לא מאמין שתצליחו לנגן את השירים שלהם... והם מנגנים פרפקט! אבל שיהיה אני מקבל את זה שהם מעבירים את המסר וכל זה

Evil Pig

New member
בעיקרון צ'ילדרן יותר טובים מבחינה

מוזיקאלית ומבחינת יכולות דארון כמה שהוא מגניב והכל הוא לא גיטריסט ברמה מעולה וכן גם שאבו לא משהו רק ג'ון תותח אז מתקבל על הדעת שהם לא יהיו הכי מעולים בלייב אבל כל עוד המסר עובר אני באמת לא חושב שזה מה שחשוב. זה גם לא ברמה שאתה לא מבין מה הם מנגנים בכלל אתה יכול להבין שהם מנגנים את צ'ופ סוי אם אתה שומע אותם מנגנים את זה בלייב זה לא כמו ריל ביג פיש שבהקלטות הם מדהימים אבל בהופעות הם מזיפים ברמות שלפעמים לא יודעים איזה שיר זה עד שהוא מתחיל לשיר.. וד"א בהופעה של ביג דיי אווט ב2002 הם דפקו וואחד הופעה טובה וכן באוז-פסט זאת אחלה הופעה רק בקריסמיס הם דיי ביאסו בהופעה מה שכן יש שם כמה דברים גאוניים כמו הסטייג'דייבינג של דארון שאת זה לא ראיתי שהוא עושה הרבה... תמו חפירותי להיום פורים שמח ושבוע טוב לכולם

barbar27

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifאממ

אני אישית עדיין לא שמעתי הופעות שלהם, אך אני מתארת לעצמי שזה קורה, ויכול להיות שנפלת על איזו הופעה חרא. תנסה עוד, מי יודע. וכמו שאמרו כאן, בהופעות אי אפשר לנגן בדיוק כמו המקור, בדיסק או משהו. ברוב הדיסקים זה ערוך עם אפקטים של סאונג ומיקסוסים, מיקרופונים טהורים ובעיקר כשמדובר בלהקות גדולות כמו סיסטם. אם אתה מעדיף את המקור [שבדר"כ ערוך וכאלה] אז פשוט אל תשמע הופעות [או תלך להופעות
], יש לך דיסקים שאפשר לקנות. בוא אני אגיד לך משהו, אני שמעתי פעם הופעה של רד הוט צ'ילי פפרס, חח וזה מה זה לא נשמע טוב וזה מוזר כי אפילו לא הצלחתי להבין שזה אנת'וני שר. אז אולי פשוט תנסה עוד.. בכל מקרה כשתהיה לי הזדמנות אני אחפש הופעה שלהם, אז, מישהו יכול להמליץ על איזו הופעה טובה שניתן להוריד? אבל אז מצאתי עוד אחת וזה היה פשוט מעולה אז אולי פשוט כדאי לך לנסות לחפש עוד

Evil Pig

New member
B.D.O Gold Coast, AUS 20.1.02

ויש גם את Lowlands Festival 2001 או את B.D.O sydney 26-01-05 או את OZZFEST 2002

למעלה