משהו מוזר...

משהו מוזר...

איל ... נכנסתי לחדר נשואים נשואות ואפילו לא שמתי לב שאני על אופ שם . רק שכתבתי פתאם כולם צועקים "וואייי תימנייי אתה מנהל פההההה ? ?" ואז שמתי לב שאני בכחול חחחחחחחחחחחחחחח אף אחד לא העלה אותי . האם קיבלתי קידום ללא ידיעתי ???????? אבקש הבהרות בנושא. תודה יאלי ( מנהל חדר 20 פלוס + נשואים נשואות ??? - דורש העלאה במשכורת ! ) איילוש.

levona

New member
אני רק שאלה לרופא

בחיי! נו! קטן! לא קשור! אז-מה!!!! יש פה אנשי מחשבים?/ תמיכה טכנית?/ ספקי שירות? נו נו אלו בעלי היכולת ספיגת צרחות ועצבים של האזרח הקטן. (כן, כן אלו שחייבים לענות על השאלות הכי מוזרות... ולהתמודד עם התשובות הכי מוזרות כמו: שאלה: "איזה מחשב יש לך"? אני: "חדש". נו אלה... החתיכים השווים עם ג'ל קוצים בשיער וג'ינס דיזל (כל היודע דבר על מקום המצאם- זה שלי)!!! כל יום ו כ ל – ה י ו ם.. 8 שעות ברציפות, המנהל (רציתי לכתוב בוס, איכ, היה מת)! שלי יושב ומשחק במשחקי מחשב.. ירי על תרנגולות תמימות. אני לא יכולה לראות אותו יותר אני לא יכולה לשמוע יותר את הקליקים של העכבר ובא לי להביא לו "וואחד" Scissor kick (בעיטת מספריים). כל בוקר אני מתפללת שידפק לו המחשב.. האי פי שלו זה חחחחחחחחחח סתם סתם נו!!! (אי אפשר לצחוק בבית הזה)? טוב.. אז רק שייתקע לו הרכב בדרך לפה

אף אחד איל ...

זה מה שמוזר... נכנסתי ל 20 פלוס ... ואח"כ עברתי לנשואים נשואות ואפילו לא שמתי לב שאני על אופ ישר שנכנסתי. רק שדיברתי והעירו לי שאני מנהל אז שמתי לב....

אצלי בדיוק להיפך

מספר פעמים אני מוצא עצמי למטה ומנסה לעלות לאופ ללא הצלחהה מה פה קורה פה?

syrus

New member
הבנתי...

בכל מקרה אם מישהו מקבל ניהול בחדר שהוא לא שייך לא אז נא להוריד את הניהול לבד! אני אבדוק למה זה יכול להיות

הבנתם ?? בפקודה !

חייב להרוס הכל אתה :) ... זה דווקא היה משעשע .... פתאם מלא נשואות בפרטי שלי ... כנראה הכוח והפס עושה להן את זה :)

למעלה