משהו מוזר

משהו מוזר

גיליתי היום שליועצת של השכבה שלי בבית הספר יש שולחן גו במשרד שלה, היא טוענת שהיא די טובה והיא מוכנה לתת שיעורים בחינם (גם על שעות לימוד)! כמה הזוי

imdark

New member
כבר הזכרתי את זה בפורום

הרבה אנשים בדור לפנינו שיחקו גו לחלק מילדים שלימדתי היו לוחות גו בבית ואחד מהאנשים הנחמדים שפגשתי באינטרנט היה בחור בן 36 ששיחק שנה שנתיים עם חבר שלו כשהוא היה בגיל 16 הוא לא הכיר את המשחק כל כך אבל היו לא רפלקסים לא רעים והיגיון טוב אם אז המשחק היה פופלרי כמו היום חבל שלא היו כל כך הרבה ספרים אני חושב להציע לסופר שאני מכיר לתרגם ספרי גו לעיברית כך שהרבה ילדים יוכל באמת להתקדם

bluexx

New member
מה לעזאזל הקשר בין ספרים והתקדמות?

אתה יכול להיות בטוח שמספיק אנשים לא פתחו ספר כזה מימיהם והם עכשיו שחקנים חזקים, מה גם שהספרים מיועדים יותר לרמות הגבוהות , ככה לפחות טוען האדון מנהל הפורום ככה שבמילים אחרות אני מציע שלא תמהר לתרגם ספרים כי כמות האנשים ברמת הספרים (10 קיו ומעלה כביכול) היא נמוכה מאוד בקשר ליועצת שלך, זה מחליא אותי שהיא מציעה לך שיעורים במקום שיעורים בבית ספר, היא עושה את ההפך המוחלט של התפקיד האמיתי שלה בכל מקרה אין לי שום ספק ש99 אחוז מה"שחקנים החזקים שמוכנים ללמד" הם בעצם 30 קיו חלשים

imdark

New member
אוסף ספרי GSAG

GET STRONG AT GO בנויים בשביל שחקנים חלשים מרמות 20 ואני בטוח שהם יוכלו לעזור להרבה מאוד שחקנים אני מנחש שהיועצת שלו רק צחקה מעבר לזה ישנם ספרים גם לרמות 30 אבל הם לא מאותה הוצאה ולכן אני לא בטוח שאני יוכל להגיע להסכם באשר לתירגומם באשר לספרים וכוח אני לא פגשתי אדיין שחקן אחד חזק מעבר לרמה 10 שלא קרה לפחות ספר אחד של גו באשר למה שאמרת בקשר לשחקנים החזקים כוח לא בהכרח קשור לרמה שלך לא לשכוח ששחקנים מקצוענים לאיטים מנצחים שחקנים שנמצאים כמה רמות מאליהם

לא אמרתי שהיא יועצת טובה

אמרתי שזה מגניב (ולי בכל מקרה כבר אין שיעורים בגלל הבגרויות ^^)

למעלה