משהו מוזר..

• פותח הנושא rhc
  • פורסם בתאריך

rhc

New member
משהו מוזר..

בזמן האחרון מופיע לי איזה ריבוע קטן כזה אפור בצד של המסך מישהו יודע מה זה? למה זה קורה? צירפתי גם את הצילום של המסך עם זה... תווווווודההההה

panda1

New member
גם לי זה הופיע

לא הצלחתי להבין מה זה אבל מתישהו זה נעלם לי לגמרי דרך מי אתה גולש

צבתות

New member
מממ...

גם לי זה הופיע עם התקנת התוכנה CD Box Labeler Pro. ורק כאשר אני מחובר לאינטרנט. אם זה מופיע לכם גם, בלי שום קשר לתוכנה, זה איזו שהוא יישום שפועל ברקע שמעלה פירסומות לתוכנה שהתקנת לאחרונה שמכילה פרסומת באנר כזו או אחרת. מקווה שעזרתי. צבתות

rhc

New member
יכול להיות שזה מהביבילון??

זה התוכנה היחידה שיש לי במחשב שמפעילה פרסומת! או האיי סי קיו??

rhc

New member
אינטרנט זהב

זה משנה מי ספק השרות בכלל? יכול להיות שזה מקור הבעיה?

k4school

New member
כלל אין קשר לשרת הגלישה !!!

מדובר בתוכנה שהותכנה או הורדה למחשב שלך

ר.מ

New member
נקודה לבנה בקצה המסך-באה ונעלמת.

הנקודה הלבנה החלה להופיע לאחר התקנת הבבילון וכן תוכנות להורדת שירים מהאינטרנט. ברגע שאני ניכנסת לתוכנת -iMesh -להורדת שירים,הנקודה מופיעה.בזמן סגירת התוכנה -הנקודה נעלמת. אין בכך סכנה ממשית ,אולם יתכן שזו דרך פריצה למחשב.

amni

New member
כנראה יש אצלך SPYWARE

תוכנת ריגול של פירסומאים. בדרך כלל מותקנת על ידי תוכנות ADWARE כלומר, שמחולקות חינם ומממנות עצמן על ידי פירסום. שמעתי הסבר האומר שהריבוע הקטן הוא מין "שומר מקום" על ה DESKTOP לחלונות פרסומת קופצים מה שניקרא POP UP ניתן להורית תוכנות ריגול, אך יהיו תוכנות ADWARE שיסרבו לפעול. הסברים מפורטים יותר תקבל בפורומים המטפלים באבטחת נתונים במחשב.

Yotam_

New member
תתקין ZONEALARM ותראה איזה תוכנות

מנסות לגשת לרשת

oc101

New member
יש לך איזה תוכנת שירים

כמו קאזה ? אז היא מוקד הבעיות הצעירה בבשלניות

dino_din

New member
הפיתרון !

לאחר מספר ניסויים, התוכנה שכנראה גרמה לכך היא ה cydor שמותקנת עם ה babylon. הבעיה היא שיש לתוכנה קובץ dll שמורץ אוטומטית ולכן ש adaware לא מנקה אותו. חוץ מזה, הבבילון בודקת את הימצאות הקובץ. אבל עכשיו אנחנו יודעים מה גורם לזה !! בברכה, דינו_דין.

dino_din

New member
כמו שאמרתי

זה לא בהכרח מבבילון, זה מהתוכנה cydor שמותקנת בין השאר גם מבבילון... כנראה שיש עוד תוכנות שמתקינות אותה. בכול מקרה, מאז שהסרתי אותה סופית ומחקתי את קובץ ה DLL שלה (נדמה לי שהוא נקרא cd_client.dll הנקודה נעלמה לחלוטין בלי להשאיר עקבות. בברכה, דינו_דין.

new user

New member
אז מישהו יודע בוודאות?

אז מישהו גילה מה זה בדיוק ואיך מסירים את זה?

W0lf

New member
הבעיה מוכרת וכאן התשובה

שלום הביעה מוכרת אז אתה שואל איך למחוק את ה cydoor מהמחשב שלך אז ככה אתה צריך להוריד את התוכנה של lavasoftusa מהאינטרנט! כנס לכתובת הבאה www.lavasoftusa.com תחפש שם תתוכנה Ad-aware ותוריד אותה ! תפעיל אותה והיא תמחוק לך את ה cydoor זוהי הדרך הקלה אם אתה רוצה להשתמש בדרך הקשה שאני לא ממליץ עליה היא להכנס להפעלה --> לכתוב שם regedit ושם לעשות חיפוש בשם cydoor ולמחוק כל מה שקשור אליו ויש המון בגלל זה ה תוכנה Ad-aware עושה את זה אוטמטי ויותר מהר!

amni

New member
LAVASOFT תוכנה להסרת SPYWARE

לא זוכר את ה- URL אבך באתר WWW.GRC.COM תמצא הפניה וכן הסברים רבים בנושא SPYWARE שים לב: יש תוכנות חינם הממנות עצמן על ידי פירסומת ששותלות את ה- SPYWARE חלקן לא עובד כשה SPYWARE לא פועל וחלקן עובד באמצעות טריקים להסרתם בלי שירגישו בכך.

panda1

New member
האם אפשר

הורדתי את התוכנה האם אפשר למחוק כל מה שהיא מוצאת והאם זה בטוח

למעלה