משהו מוזר

refael165

New member
משהו מוזר

שלום לכולם,אני בן 33 הייתי נשוי בעבר אני סטרייט אך מדי פעם רק שאני כעוס ועצוב אני נמשך מאוד לאברי מין גבריים,ומאונן על זה ,אני אל חושב שאני הומו,כי רב הפעמים אני נמשך לבחורות,ו גם מגיל קטן עד כמה שאני זוכר את עצמי לא נמשכתי לגברים,רק פעם אחת שפשפתי את איברים עם חבר אך זה היה ממש בילדות,מה אתם אומרים?

white star

New member
../images/Emo54.gif שאתה סטרייט

הנטייה המינית היא נטייה רגשית, לא רק סקס. אתה מה שאתה לפי איזה מין שאתה רוצה להיות איתו, לעשות אהבה איתו ולשכב איתו. סתם סקס כולנו יכולים לעשות עם כל הדבר, אם נתעלם ממחסומים פסיכולוגיים

white star

New member
../images/Emo54.gif גררררר פיה ../images/Emo99.gif

טוב בסדר אני חייב ללכת די למשוך אותי לסייבר

הקטגור

New member
אני חושב...

שאתה פוטנציאל לבי, לא ממומש עדיין (ואין בזה כל רע - זוהי בחירה שלך, תאכל'ס. זה שאתה מודע לכך שאתה מסוגל להימשך גם לגוף הגברי, זה כבר טוב. וזה שאתה מייחס לזה את המילה "מוזר" ולא "בעיה" זה אפילו טוב כפליים. עכשיו כל מה שנותר זה לעשות בחירה מודעת אם אתה רוצה לבדוק אם ועד כמה אתה יכול לפתח את הקטע הזה של ההמשכות גם לגברים. לפי דעתי זה דבר מומלץ כי זה פותח לך כ"כ הרבה אופציות... אבל אתה כבר בן 33, ואני משאר שלכן זה יכול להיות יותר קשה בשבילך ויש עוד המון שיקולים של החברה שבה אתה נמצא ודברים שאין צורך להזכיר ואתה יודע לפחות טוב כמוני. קצת סטיטי מהנושא - התיאוריה שלי, שכבר כתבתי אותה בואריאציות שונות פה, היא שאתה (כמו אולי רוב אם לא כל האוכלוסיה) מסוגל להיות בי, והסיבה היחידה שלא זה כי החברה שלנו יוצרת באנשים מחסומים, עכבות, ורתיעה מכל הנושא. עצם העובדה שההבחנות עצמן בין הטרו/בי/הומו קיימות כבר דופק לאנשים ת'ראש. עצם המיתוג וההגדרה והשיוך לקבוצה מסויימת, היא פגומות מיסודן. אז אם תפתח את הקטע הזה לאט לאט, תתחיל לצאת עם בנים במטרה רומנטית אפילו בלי לערב מגע פיזי, רק להתרגל לרעיון של גבר כפרטנר לאט לאט, ותיקח את הזמן, אתה תרגיש איך זה בא לך בטבעיות עם הזמן. שורה תחתונה: תעשה מה שאתה מרגיש לנכון, עם מכלול השיקולים שרק אתה יודע, אל תתן לפחד או ביישנות לשלוט בך, להתנסות והרחיב אופקים זה תמיד חשוב וטוב. והכי חשוב - תזרום!

טוב, תראה,

מאוד קשה לי לתת לך תשובה אבסולוטית שכן אתה בעצמך אומר שהמשיכה שלך היא אבסולוטית לנשים, חוץ מרגעים בהם אתה עצוב או כעוס. למה שהיה לך בילדות עם הגבר השני אין קשר (לדעתי כמובן) להרהורים שאתה מרגיש עכשיו. עכשיו חייבות להתעורר כמה שאלות כמובן; למה התגרשת
יש לזה קשר למה שאתה מציג עכשיו
מאז ומתמיד הרגשת את הרגשות האלו
והשאלה הכי חשובה- ברגע שאתה מרגיש משיכה לבן מינך, אתה מסוגל להמיר את המשיכה במעשה של ממש
תענה על כל אלו ויהיה יותר קל לדעת מה אתה.. בכל מקרה לדעתי אתה סטרייט שבתוך תוכו רוצה אולי להתנסות.. יש כאלה ושלא תחשוב שאם אתה כזה זה אומר שאתה הומו או בי, זה פשוט אומר שאתה "סטרייט שרוצה להתנסות", ואני אישית נתקלתי בשלושה כאלה כבר (רק עד עכשיו) והיה.. אמממ.. מוזר ומיוחד בוא נגיד חחחח תענה ונמשיך :))) רן.

אגב,

ברוך הבא לפורום שלנו
אתה מוזמן להשאר כאן בכיף
יש כאן אחלה אנשים וחמים
אני רן.

alexandron

New member
בוא'נה,

אתה ממש מוצלח עם הכלבים האלה, איפה אתה מוצא אותם?! :)

למעלה