משהו מוזר

sbv123

New member
משהו מוזר

לפני כמה זמן נירדמתי לכמה שניות ואז התעוררתי ולא יכולתי לזוז כאילו הייתי משותקת אפילו העיניים שלי היו פתוחות חלקית ולא יכולתי להוזיז אותם ואחרי כמה ימים ראיתי שני אנשים זרים מביטים עליי הם היו ממש אמיתיים האם זה נקרא חלום צלולל או התחלה של חלום צלול כל זה קרה לי עוד לפני שהייתי מודעת לכך שיש חלום צלול אשמח לקבת תשובה תודה מראש ושמה טובה לכולם!!!!!!!

אה אז ככה

זה מצב של ווילד וגם השיתוק שינה בא עם זה.. את אולי התרכזת לא במחובן במשהו וכתוצאה מזה חלק מהמוח נרדם אך החלק הפועל בחלום, בלילה ער ופשוט המציאות מתערבבת עם החלום פשוט המוח מםרש את זה ככה.. אל תפחדי זה רק המוח זה לא אמיתי... זה לא יכול לפגוע בך. אם את מגיעה למצב כזה שוב תמשיכי איתו אל תנסי להפסיק אותו ותכולי לבגיע לחצלול!! בהצלחה

9Interrupted

New member
ש"ש זה לא מצב של וילד..(!)

*שיתוק שינה זה מצב שהמודעות ערה והגוף רדום. *וילד לעומת זאת- זו שיטה ליצירת חצלולים שבה מנסים לשמור על המודעות ערה. מה שקרה לך זה שיתוק שינה, זה דבר טבעי לגמרי. זה לא חלום צלול= אבל דרך זה אפשר להגיע לחלום צלול..(מומלץ!) כמו שרשמתי למעלה- הגוף שלך היה רדום, והיית פשוט מודעת לזה.. 2 האנשים שראית, וכל דבר אחר שלא היה הגיוני- זו רמת המודעות שהייתה לך באותו רגע.. אגב- אם התופעה מפחידה אותך תנסי לתעל אותה לכיף, כי זה אפשרי, וזה מדהים..

נו מה זה ווילד??---

"מצב שהמודעות ערה והגוף קרדום אתה אפילו אמרת את זה.. זה מצב של ווילד אבל נכון זה לא מחייב שיתוק שינה בווילד

זה מה שקרה גם לי-אני חייבת לכתוב-

3 פעמים זה קרה לי אבל בפעמיים הראשונות לא ראיתי אף אחד ולא ידעתי מה זה וגם פחדתי והרגשתי שחנקו אותי! אבל אני לא מבינה איך אפשר להגיע לחלום צלול מזה, למרות שאני חושבת שבפעם השלישית התחלתי להגיע לחלום צלול אבל ישר קמתי מרוב פחד

למעלה