משהו מוזר...

• פותח הנושא vaiu
  • פורסם בתאריך

vaiu

New member
משהו מוזר...

איך אני אוהב כשדברים כאלה קורים... בכל מקרה, אני רואה עכשיו פרקים ישנים של האקסמן (הסדרה המקורית) עכשיו, זוכרים את הפרקים שג'ובלי, גמביט וסטורם היו שבויים בג'ינושה עם עוד כמה מוטציות? אז עכשיו, בין המוטציות שהיו כלואים איתם היתה מיסטיק... *** שני פרקים אחרי שהם ברחו מהשבי בג'ינושה, יש את הפרקים עם אפוקליפסה, ומיסטיק (AKA דר אדלר!), שדר אדלר (לכאורה) מפרסם שיש לו תרופה חדשה למוטציות, ואז יש את כל השטויות האלה עם אפוקליפסה וועידת השלום ומלאך המוות והכל..., אבל מה שחשוב, שהאותו הפרק שבו מראים את מיסטיק שבויה בג'ינושה, Xווייר שמע על דר אלדר (וזה למה הוא הלך לאי מיואיר!)! אם לא הבנתם אותי, אני אסכם את זה יותר ברור: בזמן שמיסטיק היתה כלואה בג'ינושה, Xווייר הלך לאי מיואיר כדי לראות את דר אדלר (שאני מזכיר לכם, מיסטיק היתה דר אדלר!) ואפילו מראים קטעים שהוא מדבר עם דר אדלר! 2 דברים: א. האם למיסטיק יש את היכולת להיות בשתי מקומות בו זמנית? ב. נגיד שאין לה את היכולת הזאת, איך זה שאפוקליפסה לא שיחרר אותה מג'ינושה, הרי היא היתה נחוצה לו! (?) *** מוזר...

DarkOne17

New member
אולי זה יכול להיות הסבר....

אני לא ממש בטוח כי אני לא ממש זוכר את הסדרה... אבל יכול להיות שהסדרה לא עוקבת באופן רציף אחרי הקומיקס... וזה יוצר כל מיני חורים בעלילה... אבל אני באמת לא בטוח כי אני לא זוכר את הסדרה הכי טוב...

vaiu

New member
לא לא...

בוא אני אסביר לך את סדר הפרקים 1 - ג'ובילי גמביט וסטורם נוסעים לג'ינושה לבדוק את התנאים שם למוטציות, באותו הזמן, וולברין נלחם בשן חרב בשלגים, ג'ובילי גמביט וסטורם נלכדים בסוך הפרק 2 - ג'ין סייקלופ ו-וולברין (שחזר באותו הפרק) לא מצליחים לאתר את סופה והשאר, אז הם מחליטים לנסוע לג'ינושה. שניה אחרי זה Xווייר נוסע לאי מיואיר. באותו הפרק גם רואים את כייבל, שמסייע לגמביט, שמשחרר את כולם. כמובן שיש שם גם את מיסטיק. באותו הפרק, כשהם חוזרים הביתה, הם מגלים שהבית הרוס 3 - האקסמן מגלים שהבית ספר הרוס. הם נוסעים לעיר ונלחמים מעט בקולוסוס, עד שהם מבינים שג'גרנאוט הרס להם את הבית. הם נלחמים ומנצחים אותו ובלה בלה בלה. 4 - יום אחרי הקרב בג'גרנאוט. רואים את החברה מתחילים לשקם את הבית ספר ההרוס, ומקבלים הודעה מXווייר על מה שהוא ראה באי מיואיר. רוג מחליטה לברוח למיואיר. היא מגיעה לשם, נלחמת עם פיירו ומפולת (שני מוטנטים), ומגיעה לפרופסור אדלר (מיסטיק!). שניה לפני שאלדר נותן לה את "התרופה" מפולת ופיירו חוטפים את אדלר ולוקחים אותו... ומכאן זה כבר לא חשוב... הפרקים מתרחשים ברציפות, ולא יכול להיות שXווייר דיבר עם אדלר בזמן שמיסטיק היתה בג'ינושה... יצא לי פאקינג ארוך, אבל לא נורא...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאולי...

אקסוויר דיבר עם הדוקטור המקורי ואז מיסטיק החליפה אותו כשרוג דיברה "איתו"?

dsa100

New member
ההסבר הרבה יותר פשוט

כל פעם שבסידרה המקורית הם רצו למאלות את הרקע במוטציות לא חשובות הם דחפו מוטציות שהם כבר צירו. זה קורה כמה פעמים בסידרה

B a m B a m

New member
מתי זה כבר קרה?

אני רואה המון המון אקסמן ולא ראיתי את התופעה שאתה מדבר עליה... תיתן דוגמאות....

למעלה