משהו מוזר

משהו מוזר

שלום, אני וחברי לשעבר היינו 4 שנים יחד. לפני כשבועיים רבנו (הוא האשם , אני איבדתי פורפורציה) ובעקבות הריב הוא החליט שהוא רוצה הפסקה. אני טענתי שאחרי 4 שנים הפסקה זה לא פתרון , או שמתמודדים עם זה יחד או שנפרדים . הוא לא היסס ואמר שאם כך הוא רוצה להיפרד. 4 שנים היינו יחד ומאז הפרידה הוא אפילו לא התקשר. הוא לא שואל לשלומי ,שום דבר ממש מחק את כל השנים הנפלאות האלה שהיינו ביחד. אני, מצידי , ממשיכה בחיי, כי אין ברירה אחרי הכל הוא יזם את הפרידה אבל זה מוזר שהוא ניתק כל קשר איתי בצורה כזאת כאילו הייתי זרה.

seeyou

New member
"אני, מצידי , ממשיכה בחיי"../images/Emo45.gif

רק על פי שכתבת אני חושב שאת פועלת נכון. נכון, 4 שנים לא זורקים בקלות,אבל במקרה שלכם אולי זה יותר טוב. לפעמים אנו לומדים מהנסיון הכושל בזוגיות ומנסים להשתפר על מנת לא לחזור על הטעויות שהיו בעבר( אני איבדתי פורפורציה). יוסי

shirlyar

New member
כנראה שנשבר לו ממזמן

והוא חיכה לרגע המתאים לגמור את זה, או שיכול להיות שהוא סתם עדיין עצבני מהריב והוא רוצה להירגע, אבל את זה את אמרוה לדעת כי את בוודאי מכירה אותו טוב מאוד.

משהו מוזר

את אומרת שאבדת פרופורציה, והחלטת שאו שפותרים יחד או שנפרדים, חברך החליט על פרדה, זה עושה רושם כאילו הוא רצה לסיים את הקשר - או באמת כמו שהוא אומר רצה לקחת "פסק זמן"... ייתכן שאחרי 4 שנים הוא רואה שהקשר הזה לא מוביל לשום מקום או לחילופין ייתכן שהוא רוצה לקדם את הקשר צעד קדימה, ופשוט רוצה לקחת מרחק כדי לבדוק את הדברים מפרספקטיבה שונה. אם את מעוניינת להמשיך איתו בקשר - תני לו ולעצמך זמן מה להירגע ולראות את הדברים מנקודות מבט שונות - אם חברך ייצור אתך קשר בתקופה הקרובה - רק את לבדך יכולה להחליט אם את מעוניינת לחדש - להמשיך את הקשר עם הבחור או להמשיך הלאה לבד. ואם חברך לא ייצור קשר בעתיד - סימן שהוא רצה לנתק את הקשר כבר זמן מה וחיפש סיבה לעשות זאת.

נורמאלית,

כשמחליטים לנתק מערכת יחסים, עדיף להתנתק לגמרי. פגישות ושיחות על העבר רק פוצעים את הלב והנפש. כך שאל תצטערי שהוא בחר בניתוק מוחלט. לך זה עדיף מכל. המשיכי בחייך קדימה. אהבה חדשה בטוח תגיע. בהצלחה. ואל תבכי על חלב שנשפך, כי זה ממיילא לא עוזר. למדי מטעויות והחכימי.

למעלה