משהו מוזר...

משהו מוזר...

שלום, אני וחברי לשעבר היינו 4 שנים יחד. לפני כשבועיים רבנו (הוא האשם , אני איבדתי פורפורציה) ובעקבות הריב הוא החליט שהוא רוצה הפסקה. אני טענתי שאחרי 4 שנים הפסקה זה לא פתרון , או שמתמודדים עם זה יחד או שנפרדים . הוא לא היסס ואמר שאם כך הוא רוצה להיפרד. 4 שנים היינו יחד ומאז הפרידה הוא אפילו לא התקשר. הוא לא שואל לשלומי ,שום דבר ממש מחק את כל השנים הנפלאות האלה שהיינו ביחד. אני, מצידי , ממשיכה בחיי, כי אין ברירה אחרי הכל הוא יזם את הפרידה אבל זה מוזר שהוא ניתק כל קשר איתי בצורה כזאת כאילו הייתי זרה.

dudumagic

New member
זה מזכיר לי משהו

הייתי עם מישהי חצי שנה בעקבות יום אחד שחור שלי היא מחקה הכל ופשוט החליטה להפרד ... לא הבנתי איך היא מסוגלת ומסתבר שזה אופי של בנאדם למחוק הכל, ולעבור הלאה . מדובר באנשים עם נסיון ויש להם חכמה שאומרת להם להמשיך הלאה . היום גם אני כזה . ממשיך הלאה ומסוגל לנתק קשר גם אם עברה שנה של זוגיות . כי אם רואים משהו אחרי שנה עדיף לא לחיות איתו ולמצוא דבר אמיתי אחר. זה מה שנקרא סוף מעשה במחשבה תחילה.

ייאמר לזכותי

שגם אני כזאת .אני ממשיכה הלאה בלי להסתכל אחורה וחוץ מזה אני זאת שלא הסכמתי להפסקה והעדפתי להיפרד מאשר לחיות בחוסר וודאות. אבל לדעתי , למחוק הכל זו צורה ילדותית ולא בוגרת להתמודד עם המצב וחצי שנה זה לא ארבע שנים ואלו היו ארבע שנים אינטנסיביות מאוד . מה גם שהדרך שלו להתמודד עם משבר כזה קטן הרתיעה אותי כי מה יהיה בעתיד שנצטרך להתמודד עם משברים יותר גדולים?... בכל אופן , להתנתק בצורה כזו זה לא מובן...

שתי אפשרויות :

1. משהו כבר היה מאוד לא בסדר וזה היה הקש ששבר את גב הגמל. אם לא האירוע הזה אז מריבה אחרת היתה מפרידה. 2. הצבת לו אולטימטום ויש אנשים שמוכנים להפסיד הכל ולא להיכנע לתכתיבים. אני לא מכירה אתכם בשביל לשפוט מה בדיוק היה שם אבל יש לי תחושה ששילוב של שניהם. ובכל מקרה, טוב שאת ממשיכה בחייך. תגידי לעצמך - ההפסד שלו...

lilaaa1

New member
אני חושבת שפשוט

קשה לו עם זה אז הוא מנסה לשכוח אותך, משמע לנתק איתך כל קשר כדי שיהיה יותר קל להמשיך הלאה...

lilaaa1

New member
קרה לי את אותו המקרה בדיוק!

ופשוט דיברתי איתו על זה. תפסתי יוזמה, התקשרתי ואמרתי לו שאוקי זה שלא הלך בינינו וזה נגמר לא אומר שאנחנו צריכים להיות אויבים כי אנחנו בדיוק ההפך ומאוד יקרים אחד לשני הרי הייתה לנו תקופה לא מבוטלת ביחד... הוא הבין, הסכים איתי ושומר על קשר....

למעלה